Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Sneakers/Alexander McQueen Pants/H&M (liknande här ) Kappa/H&M Solglasögon/HÄR Väska/Balenciaga


Fina höstdag!! Det är måndag, solen skiner och jag är ledigt , det kan väl inte blir bättre!! Nu ska jag fortsätta måla och sen iväg till gymmet. Puss på er

Gillar

Kommentarer


The Padded Jacket...


Big YES på denna trend!!! Älskar att dessa jackor är snygga och samtidigt varma och gosiga. Det är ju helt perfekt till vintern, ellerhur?! Finns ju inget bättre än att hoppa i en stor varm jacka när man ska ut i kylan. Jag hade gärna skaffat mig en rosa sockerbit, men det känns ganska svårt att matcha... Kanske får bli en svart eller begie istället.

  • Tips

Gillar

Kommentarer


Okey, ni vill ju se mer av min vardag, huh? Så här är några moments från min söndag. Jag hoppade upp i tid och gjorde en liten lista med massor av saker att hinna med under dagen. Och hörni, jag hann med precis vad jag ville . Gött va ;)

Började dagen med att plugga. Jag har ganska mycket plugg att göra över lovet så vill bli klar med det så fort som möjligt, så jag kan njuta av ledigheten till fullo. Efter det tog jag tag i att titta igenom det stooora paketet jag fick hem i veckan. Ni får ju en liten smygtitt på bilden ovan, men där i gömmer sig massor av grejer till min säng. Kuddar, täcken, lakan mm. Längtar efter att krypa ner i sängen med mina nya sängkläder!!


Vid lunch åkte jag och mamma och köpte färg till mitt rum, och direkt när vi kom hem hoppade jag i målarkläder och började måla. Är så glad att jag verkligen tog tag i att göra om, har ju velat det så länge. Det kommer iallafall bli en grå vägg, men inte vilken grå som helst. Ni ska få se mer senare;) Det kommer att blir så fint tror jag!! hihi. Längtar tills det blir klart!!

Gillar

Kommentarer