Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


HEJ!! Vi har det helt underbart här! Och ser ni denna bomb-brunch vi åt igår?! American pancakes, Egg Arlington, smoothies, juice, Acai Bowl och fruk... Jaa ni hör ju hur gott. Jag vill verkligen tipsa som pannkakorna och Egg Arlington som var så gott! Däremot var Acai bowlen mindre god, och nutella-instashaken var godare än den med smak av jordgubb. Bara några små tips till er som tänkt att äta där.

Efter att vi åt brunch igår gick vi runt bland massa butiker, och jag fick med mig några fina grejor. Hade inte shoppat på alldeles för länge.. Efter det åkte vi hem till Isabel och åt pizza och drack vin, mysigt va? Sedan var det såklart dags för JUSTIN! Och hörni, det var magiskt!! Mer om det senare! Nu ska vi in till stan igen, puss!

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


MÅNDAG / TISDAG :  Skola mellan 8-15, efter det hade   vi intervjuer med föreningar  hela eftermiddagen/kvällen.  Därför förstå ni säkert att jag inte haft tid för bloggen eller så mycket annat...

ONSDAG :  Kort skoldag och föreläsning om att starta företag.  Efter det måste jag snabbt hem för att packa inför.... Stockholm!!  Det ska bli så kul! Jag, Ida och Felicia tar tåget upp och är framme vid  8-tiden. Efter det ska vi möta upp Isabel, som vi ska bo hos de första nätterna.  Första kvällen kommer vi bara vara hemma och mysa, laga middag ihop och  prata om allt som hänt sedan vi senast sågs.  

TORSDAG -  SÖNDAG :  Kommer vi att spendera i Stockholm med massor av roliga saker. De första två nätterna spenderar vi  hos Isabel   och de andra två på hotell.  På torsdagen ska vi på Justin Biebers  konsert, och jag är å taggad!!  Vi hade tänkt köa, men vi får se hur det blir med det.  Annars ska vi bara  mysa runt i Stockholm, shoppa, äta gott och  umgås.  Härligt va? 

Är det någon av er som har tips på något  man måste besöka/göra i Stockholm?  Någon bra restaurang, Café, butik?  Eller vad som helst!!  Tipsa mig. 

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Jumpsuit/NA-KD   Klackar/Nelly.com  Väska/Stella McCartney  Halsband/NA-KD  

Det har varit en lång dag idag.. Kom hem vid 10 och har inte varit hemma sedan tidigt imorse. Är så trött   nu så kan inte hålla uppe ögonen många minuter till..   Jaja, mer om min dag och   spännande planer i  veckan kommer imorgon.  Nu ska jag somna till min sov-lista på Spotify.   Puss och godnatt! xx  

Gillar

Kommentarer