Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Direkt efter den lilla picknicken på nouws kontor gick jag och Elsa till Mr.P för en drink. Visst ser dem goda ut? Mango, passionsfrukt med mera, Mmm hur gott som helst tänkte vi. Men nej, tyvärr. Den var inte alls god haha. Men men, det gjorde inte så mycket, för det blev ett mysigt avslut på dagen ändå! Nu sitter jag på bussen på väg hem. Är såå trött så kommer somna bums när jag kommer hem! Ska upp och jobba hela dagen imorgon så behöver vila så mycket jag kan. Vi hörs imon! Puss

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


He hjärtan! Hur har ni det? Jag har det bra, är i Göteborg för tillfället och hälsar på Elsa. Vi hade en mysig kväll igår med god mat och frukt, tittade på film och pratade. Dagen idag tillbringar vi inne i stan, vi kollar i butiker och senare i eftermiddag ska vi till Nouwkontoret för pickning, myys!! Efter det går vi förmodligen ut och äter något gott innan jag beger mig hem igen. Vilken mysig dag va?

X.H

Gillar

Kommentarer


Dressen in NA-KD + shows from TIAMO.

Blus LÄNK
Kjol LÄNK

20% på både kjolen och blusen!! Uppge koden 20hanna i kassan!
Älskar hur man kan fixa ihop en outfit med både söta och balla plagg. Riktiga sommarfavoriter!!


Foto: Karolina Arvidsson / @karolinaar


Gillar

Kommentarer