Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Topp/Gina Tricot Kavaj/Tiger of sweden Byxor/H&M trend Sneakers/Eytys Väska/ASOS

Gillar

Kommentarer


​Mer bilder från denna outfit kommer! 

Hej! Måndag idag, men jag har ingen ångest för det, för jag är sååå pepp på allt just nu. Som nämnt tidigare är skolan fortfarande ett helvete, men det är nog prat om det, för jag har så mycket roligt framför mig just nu. På torsdag är det bal på vår skola, och jag kommer att få se alla vänner och min pojkvän uppklädda och fina. Jag är även med i balkommitén på skolan, vilket innebär att att jag och några tjejer till anordnar balen. Vi tvåor får även vara med inne på balen vilket ska bli så kul!! På fredag morgon åker jag sedan till Köpenhamn och tillbringar helgen där med vårflamman-gänget! Jag har inte riktigt full koll på exakt vad helgen kommer att bjuda på men jag slår vad om att den kommer bli grym. Sedan på torsdag nästa vecka har vi skolavslutning och dagen efter tar 97orna i Borås studenten!! Och det vankas fest, mottagningar och studentmiddag. ​Jaa, trots att jag inte tar studenten får jag ta del av allt detta, hur roligt!? Jag längtar verkligen!! Har så mycket sommar-feelings just nu! WOW.

Gillar

Kommentarer

A NEW BIKINI
IS 
ALWAYS A 
GOOD 
IDEA.


Jag är helt k-ä-r i min nya bikini!!! Fick denna från fantastiska Amore and Sorvete. De har massor av fina bikinis så kolla in deras sida direkt. 
​Hur härlig kombo med vitt och små röd/gröna meloner? Längtar till sommaren då jag kan bära denna till en brunbränd kropp. 

  • Mixed

Gillar

Kommentarer