Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Mina fina espadrilles från Mint & Rose!!

​Hur underbart med lördag?! Just nu sitter jag och mumsar på nybakat frallor och en smoothie. Ska alldeles strax åka in till Borås. För idag är det ju självaste kortegedagen! Jag kommer att befinna mig i stan  hela dagen och sälja massor av flammor. Klockan 18.45 drar det igång. Vi ses där!! 

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Här tillbringar jag min kväll. På balkongen, med en filt, lite musik och utsikt över hela sjön samtidigt som jag mumsar på det jag älskar: mörk choklad, färska hallon och passionsfrukt. Jag har varit hemma ifrån skolan idag, så nu vill jag mest bara ta hand om mig själv en stund och ladda upp för en vecka fylld av kortege!!

För imorgon drar det igång! Det alla teknister och teknissor längtat efter hela året. Varje år har vi på Teknis en kortege som innebär att varje klass bygger någont som hänt sedan förra kortegen, som vi sedan visas upp genom en "parad" i stan, på lördag. Men denna vecka innebär så mycket mer än bara kortegebygge. I samband med kortegen släpps även Vårflamman (en skoltidning/förening) som jag är med i och som vi skrivit på under hela skolåret. Därför kommer vi att sälja mängder av flammor! Om ni är sugna på att köpa en så är det bara att kontakta mig eller leta upp någon av oss i skolan. Onsdagen kommer vi i Vårflamman att spendera tillsammans för att ladda upp inför matchen mellan Vårflamman/Kortegekommiten som varar under kvällen. Resten av veckan kommer att bestå av massa aktiviteter. Men det berättar jag mer om det senare. Förresten, om ni vill får ni gärna lägga till mig på snapchat för att se ännu mer av min vecka! hannaschonberg heter jag där;)

  • Mixed

Gillar

Kommentarer