Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Kappa från ZARA, Jeans från MET, skor från Isabel Marant och väska från Stella McCartney.

Hej kära ni! Jag har haft superbra dag, och en bra helg över huvudtaget! Igår hade vi UF mässa hela dagen. Efter lite strul med montern och många timmars arbete var vi väldigt nöjda med dagen. Vi sålde mer än förväntat och montern blev så fin! Vi blev till och med nominerade till årets monter (så kul!!). För er som inte vet så säljer vi presentboxar som innehåller te, godis och ett doftljus. Prefekt att ge bort vid middagar, eller alla hjärtans dag, istället för en blomma eller choklad ex. Under mässan lyckades jag även tappa rösten (!?)... Hade haft så ont i halsen under hela dagen så när jag kom hem blev jag väldigt hes, och när jag vaknade imorse hade jag knappt någon röst alls haha. Förmodligen har den kommit tillbaka tills imon! Kvällen spenderade jag hemma med film och massa te! Skulle egentligen till en vän som fyllt 18 men då jag kände mig lite småsjuk var hemmakväll ett bra alternativ. Somnade redan vid halv 9... 

Idag har jag tillbringat dagen i Göteborg! Åkte dit med familjen för att äta gott och kika i affärer. Självklart passade jag även på att träffa @elsaw . Vi delade en pizza på Da Matteo (standard) och pratade om allt som hänt det senaste. Vi hade verkligen inte sets på så länge så det var mysigt.. har saknat henne<3! Köpte även med mig lite nytt smink som jag ska visa er senare. Nu har jag varit hemma i några timmar och det enda jag gjort sedan dess är att plugga... Jag ett stort matteprov på tre kapitel imorgon och en inlämning som ska lämnas in ikväll. Nu ska jag unna mig ett avsnitt Grey's innan jag somnar. Godnatt <3


Gillar

Kommentarer


Tänkte köra igång en liten frågestund! Så nu har ni chansen att få svar på allt ni vill veta! Kan vara allt ifrån kärlek till vänner, skola, mode, trender, mitt liv och resor! Jag svara på allt mellan himmel och jord så fråga på nu:) Svar på frågorna kommer sedan att komma upp i ett nytt inlägg!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer


Samlade ihop några favoriter från min Instagram det senaste. Alla från min underbara resa på Jamaica! - @hannaschonberg

  • Mixed

Gillar

Kommentarer