Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Kostymer, glittrande klänningar & nyårskyssen.

Jag älskar verkligen nyårsafton! Tycker att det är så mysigt att umgås med vännerna över en middag och sedan fira in det nya året ihop. Detta nyår kommer jag att spendera med min familj, förmodligen på en strand med alla vackra fryverkerier. ​Vet att kvällen kommer att bli underbar. Sitter och försöker klura ut något nyårslöfte men har ännu inte kommit på något.. Hur ska ni tillbringa eran afton? Har ni några nyårslöften? GOTT NYTT ÅR KÄRA NI!! 

Gillar

Kommentarer

Januari och det nya året firades in med en dundrande fest hemma hos mig. Efter en skål med vännerna och nyårskyss tog jag, mamma och lillebror planet till värmen. En vecka i Egypten med avkoppling innan vi var tillbaka i skolbänken..

Februari fortsatte med glädje och resor. Denna gången tog vi oss till Val Thorens där jag spenderade en utav årets bästa vecka. En vecka i de soliga alperna med glädje, afterski på La Folie Douce och sena nätter på klubbarna. Om bara några veckor är jag tillbaka igen!!

Mars var månaden som bestod av vänner, skolan, firande och glädje. Vårkänslorna började växa och den tunga vinterjackan kunde ny bli utbytt mot vårjackan.

April, månaden då blommorna blommade som aldrig förr. Pojkvännen fyllde år, valborg firades med vännerna och det vankades kortege!! Nu var vårkänslorna på topp och livet underbart.

Maj var verkligen en fantastisk månad. Jag spenderade mycket tid med vännerna, var på spa med pojkvännen, fikade i solen och drömde efter sommarlov.

Juni bjöd på skolavslutning, student, midsommar, dans och klackar i taket. Vi gick barbent, åt middagar i solnedgången, hängde i Varberg, hade sand emellan tårna och livet ägde. Vad mer behöver jag säga?

Juli var sommaren och kanske årets bästa månad. Spenderade några nätter med vännerna på Marstrand, tog med Elsa på en weekend till Köpenhamn och avslutade det hela med en vecka bland Greklands öar.

Augusti var en underbar sommarmånad. Jag njöt så mycket jag bara kunde av ledigheten och nära och kära.

September var min månad. Jag fyllde år och överraskades av mina vänner.. en oförglömlig kväll väntade. Skolan drog sedan igång på riktigt, men det stoppade mig inte. I en blandning av plugg, fester och myskvällar var september bäst.

Oktober startade med livets resa!! En galen tjejresa till London där vi besökte de allra fetaste nattklubbarna, åt på de godaste restaurangerna och shoppade loss. No words for that trip! Det blev sedan lov, jag tog med familjen till Malmö/Köpenhamn och besökte Marstrand med vänner, ännu en gång.

November, nästan alla löv hade fallit av träden och den stickade tröjan åkte på. Jag drömde mig tillbaka till värmen, firade flera vänner som fyllt, drunknade i allt plugg, gick modevisning och höstmys i allra högsta grad.

December bjöd på lussespex, lucia, julafton, lov, hårt träning och massa annat. Året avslutas på Jamaica!

  • Mixed

Gillar

Kommentarer


Fick denna bikinin från Triangl för några veckor sedan. Visst är den fin?! Det hade kommit in så många fina modeller vilket gjorde det sjuk svårt att välja.. Men jag älskar denna! Det var svårt att fånga färgen på bild men den är åt det röda hållet. Tycker att rött är så snyggt på en brunbränd kropp! 

  • Mixed

Gillar

Kommentarer