Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Hej! Jag började jag dagen på bästa sätt, med ett träningspass! Älskar att starta dagen med att träna, man kommer verkligen igång. Nu sitter jag vid datorn och äter thaimat.. mums! Ska försöka plugga lite efter detta och sen får vi se vad som händer ikväll. Antagligen ska jag bara mysa ner mig i soffan och kolla en massa serier. Det är ju första advent idag också, tråkigt nog har jag inga julkänslor alls.. Men det kommer väl förhoppningsvis. Jag älskar ju julen. Puss på er!

Gillar

Kommentarer


Igår hade jag en supermysig dag! När jag kom hem från skolan gick jag och Ida direkt till gymmet och var där cirka en timma. Efter det åkte vi hem en snabbis och duschade innan vi mötte upp Felicia i stan för en middag på Din Deli. Vid nio-tiden åkte jag in till Borås för att stå i garderoben på Våga Tåga, en skolfest som höll hus igår. Trots endel kaos så var de faktiskt kul! Var så trött efter en hel dag men håll igång, så somnade direkt när jag kom hem.. Är alltid så trött på fredagar.. Hoppas att ni haft en bra fredag ni med! 

  • Mixed

Gillar

Kommentarer