Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.

Gillar

Kommentarer


Vad är era planer för nyår? Jag ska som sagt ha hem ett stort tjejgäng. Vi ska äta tre trerätters, dansa och ha så jäkla skoj! Senare innan tolvslaget kommer det lite fler folk för att fira in det nya året med oss. Jag tror att kvällen kommer bli perfekt:-) Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Har varit i Göteborg med Lucas hela dagen i hopp om att hitta någon klänning att bära, vilket jag inte lyckades med. Kom hem med ett par skor och en tröja istället, haha. Hur som så har jag lite andra alternativ, kanske denna outfit med spets kombinerat med fjädrar. Eller en svart enkel klänning med röda läppar. Vad ska ni bära under aftonen?

-​F​AVORITER- 

Gillar

Kommentarer

​Godmorgon! 

jag vaknade för en stund sen och nu har jag bara legat och gosat med kissen och kollat ett avsnitt VP. Tänkte blogga lite och sedan åker jag nog till Lucas. Vi ska nog bara ta det lugnt idag. Jag vill egentligen hitta på något men vi får se. Imorgon måste jag nog börja förbereda lite inför nyår. Jag längtar så mycket! Förstå så kommer ett gäng tjejer till mig så ska vi äta en god middag, sedan kommer antagligen lite fler folk för att fira in det nya året. ​Vad ska ni göra på nyår??

  • Mixed

Gillar

Kommentarer