Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.

Julie Sarinana ~ min största insperation. Tjejen lever drömlivet, reser, fotar & har drömutseendet. Snygga outfits, drömbilder + much more!! Letar du också insperation och vill får tips på hur drömgarderoben ser ut, borde du verkligen checka bloggen. 

Tyra-Stina Mim Wilhemsson ~ en favorit blogg som drivs av denna godingen. Bloggen bjuder på massa fancy bilder, nice partypics, träning, mode och tips. En väldigt läsvärd blogg. Dessutom är hon riktigt snygg.

Linn Eklund ~ en tjej som faktiskt kommer från min stad, Ulricehamn. Linn bloggar om mycket snygga outfits, sitt liv och tips. Dock hade jag önskat en bättre uppdatering. Efter en tid av studering på Hawaii bor hon nu i Stockholm. Läsläsläs och ta del av hennes underbara bilder. 

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Sista mars idag, måndag, ny vecka och massa roligt att se fram emot. Denna vecka har massa skoj att bjuda på, framförallt helgen. Åh vad jag längtar!! Ni kommer att få veta mer om helgen längre fram. Annars ska jag försöka att träna mycket denna vecka. Sedan har vi även nationella prov och så hoppas jag på att vädret håller i sig så att vi alla kan vara lika glada och goa som i helgen.Min måndag har varit bra. Gick ner och tränad efter skolan vilket var väldigt skönt. Har nämligen inte varit på gymmet på tre veckor. Men nu ska jag försöka komma tillbaka igen. Tog en sväng förbi farmor efter det. Hon bjöd på mat, mums. Sedan åkte jag hem och har legat i soffan sedan dess. Somnar nog när som helst, så trött är jag haha.

Gillar

Kommentarer

Har fått en hel del frågor angående min gula kappa så tänkte ta några av dom här i ett inlägg. 

Storlek: Eftersom att det endast fanns en kvar när jag köpte den så fick det bli en medium. Den är lite stor i armarna så hade jag fått välja hade det blivit en small. Men annars är den helt normal i storleken. 

Pris: 1150kr kostar den. 

Färg: Den är väldigt svår att fånga på bild. Om ni kollar på bilderna nedanför så ser de alla lite olika ut. Men i verkligheten är den ganska klar gul, lite skrikig. Man kan nog tänka sig att den är lite "bebisgul", men det är den inte. 

I butik?: Jajemen den finns i butik nu, om den inte är slutsåld(?). Jag köpte den för två veckor sedan, så den ska absolut finnas. 

Material: Det är faktiskt ganska vanligt tyg. Den är inte hård i materialet utan väldigt bekväm. Haha svårt att förklara.. 

  • Q/A

Gillar

Kommentarer