Welcome to my life.

I´m a Swedish girl, currently traveling the world, doing what I love the most; explore. I´m madly in love with the ocean, and a sucker for romance. Forever thankful, blessed and happy to be able to do whatever I want with my life. This is my life, and my chans to live it.

Take my hand, and let me share my journey with you. Cause I want to inspire you. Inspire you to do whatever you want. Trust me, YOU CAN! I believe in you.

Let´s make it a great story.

x, H.


Äntligen äntligen fredag och helg!! Tycker verkligen att denna veckan har varit jobbig, inte för att vi har haft så jätte mycket att göra men har varit alldeles för trött. Nästa vecka lär verkligen bli skön. Vi nior har nationella i svenska så kommer att ha sovmorgon två dagar och sedan ska jag tillbringa torsdagen i skidbacken. Har inte mycket planer inför helgen, ska mysa lite ikväll och på lördag ska jag träna och åka skidor för första gången sen förra säsongen. För er som inte vet så har jag sedan jag varit liten tävlat i alpint men har tyvärr slutat i år för att jag inte riktigt hinner med. Tänkte att jag ska göra ett inlägg om det någon gång. Jag hoppas i alla fall att ni får en fin helg. 

Gillar

Kommentarer