Postad i: Tips


SCARFS! Must-have till sommaren!! Ellerhur? Jag tycker att det är både ballt, fint och snyggt att på olika sätt piffa till frisyren med en scarf! Här ovan (och under) ser ni några olika stylingtips. Jag älskar framförallt idéen om att sätta upp en slarvig knut. Så snyggt. Hur skulle ni helst styla ert hår?


And for the exclusive ones... 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Jumpsuit - Roser The Label (länk) / väska - Balenciaga / solglasögon - Triwa / slides - Adidas

(20% rabatt på ett helt köp hos Roser The Label med koden HANNAS20) xx

Likes

Comments


Hej darlings!! Jag har en roligt nyhet till er. Nu får ni 20% på ett helt köp hos Roser The Label om ni uppger koden HANNAS20. Jag har lagt upp en liten smygtitt på mina favoritplagg på min instagram-story, kolla in den!! Jag kommer att publicera fler bilder på alla plagg och direktlänkar här på bloggen inom kort!

Rompern hittar nu här! !

(Inlägget är i samarbete med Roser the label)

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hej darlings!!! Vilken underbar dag, ellerhur? Satt ute på Viskan tidigare idag, och det var SÅ varmt. Hade gärna varit hemma och solat hela dagen, men jag har haft massor av saker att göra. Två prov och möten, men nu är jag äntligen på väg hem. Nu ska jag hem och träffa vännerna för en myskväll!!

Ni glömmer väl inte rabattkoden som går ut imorgon? 20hanna ser er 20 på bland annat toppen och jeansen på bilderna ovan.

Toppen hittar ni här , och jeansen här! !

Likes

Comments

Contains affiliate links


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


1. HERE / 2. HERE

Hej godingar!! Här är alla plagg som jag visade upp i mina små hauls. Älskar alla plagg, men mina favoriter måste vara jeansen, hoodien och den svarta klänningen! Godbitar, ellerhur?!

Glöm inte koden 20hanna som ger er 20% på allt hos NA-KD!! Finns så himla mycket fina sommarnyheter där nu! Så shoppa på! Koden gäller i 48h. x

Likes

Comments


Alltså hur fin klänning?! Helt perfekt till stranden i sommar ju. Ni får inte glömma att kolla in Mermaid Bodys nya beachwear & overswim kollektion. Det finns SÅ många fina strandplagg. Perfekt till sommaren.

Klänning - här!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@hannaschonberg