Fick hem dessa skorna idag som jag beställde för några dagar sedan, älskar dem!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Drog till Väla efter jobb igår tillsammans med mamma och Martina. Fick med mig lite hem faktiskt. Jag behöver verkligen en ny garderob då jag tröttnat på allt jag äger, haha. Dessutom vill jag ha lite nytt innan Grekland. Jag och Elias åker om två veckor, längtar såså mycket!

Likes

Comments

Ja, det var ju ett tag sedan jag var inne här och skrev. Men jag har jobbat nästan varje dag sedan jag gick på sommarlov. Vilket har varit kul men jag har aldrig tagit tag i bloggandet då, och idag var min första lediga heldag så kände att det var dags ;-). Som sagt har mina senaste dagar/veckor bestått av mestadels jobb men sammanfattar lite här nere med bilder på lite roligare grejer jag också hunnit med:

Fixade Minnas hår till balen med hjälp av många och täta folieslingor. Denna dagen hann jag även med att färga och slinga Elias mammas hår. En rolig dag på praktiken helt enkelt.

Det var dags för student och det var blandade känslor för min del denna dagen. Det var sjukt roligt att kunna fira alla mina vänner men mindre kul att jag egentligen skulle få springa ut och uppleva studenten med alla. Men å andra sidan kan alla komma till mig nästa år så på så sätt är det väl bra. Jag hade planerat att gå till nio stycken studenter men hann alltså bara med fyra stycken. Fick åka runt dagen efter för att gratta och lämna presenter till de jag inte hann med. Typiskt mig att tro jag skulle hinna till nio stycken?!

Jag och Moa bestämde oss för att åka in till stan för att knäppa lite bilder, vilket inte gick så bra då det började regna som tusan. Vi gav upp och satte oss på Paolo's för lite käk istället, vilket inte gick att klaga på.

← från ett försenat morsdagsfirande tillsammans med mamma och bröderna på Hamnkrogen i Höganäs.

→ en mysig fredagskväll på Pinchos tillsammans med min favorit.

Likes

Comments

OUTFITS

Fick hem denna klänning från Nelly.com igår. Min tanke var att ha på den när jag ska på alla mina vänners studentmottagningar som är nästa vecka. Vet dock inte vad jag tyckte om den, vad tror ni?

Likes

Comments

Vilken lång dag jag har haft idag. Började redan klockan 8 imorse med en frisörlektion där jag la en bottenfärg på Bella samt några slingor på Emina. Efter det hade vi vårt slutprov på make och manikyr så Emma kom till skolan för att vara min modell. Blev faktiskt bättre resultat än jag trodde, så jag är nöjd! Skönt att ha ännu ett moment överstökat. Efter slutprovet tog jag bussen hem, hann dock bara vara hemma i max 5 minuter innan jag mötte upp Filip som körde mig in till stan. Väl i stan mötte jag upp Elias och åkte tillsammans med honom till hans mormor och morfar för att käka middag. Vi avslutade kvällen med en Hif-match. Så ja, en aning trött är man ju nu.

Likes

Comments

Hej på er! Idag var det hemfärd som gällde. Vi åkte från Bohuslän redan vid tolvtiden, men det var så mycket köer så det tog nästan 1,5 h längre än vanligt att komma hem... segt. Nu är vi iallafall hemma, jag hade dock kunnat stanna ett par dagar till. Vi har verkligen haft superbra dagar tillsammans!
Nu ska jag fortsätta packa upp och om ca en halvtimme så ska jag och mamma spela på Therese Lindgrens bingo. Därefter ska jag åka hem till Elias, haha verkar som att vi aldrig tröttnar på varandra?

Likes

Comments

Igår spenderade vi ytterligare en dag inne i Göteborg! Vi tog tåget in vid tvåtiden och när vi väl var framme strosade vi runt i affärer och bara mös. Vi mötte därefter upp min storebror och hans sambo för att ta en drink på ett uteställe som var jättemysigt! Avslutade kvällen med mat på Hard Rock Café innan vi tog tåget hem igen.

Likes

Comments

Avlutade dagen på bästa sätt - en picknick nere på bryggan

Likes

Comments

Likes

Comments