View tracker

Hejsan!

Nu var det ett bra tag sen jag skrev ett inlägg. Men det har varit så mycket med skolan och mm. Men idag tänkte jag skriva om något som stör mig så grovt! åå det är folk som alltid måste vara bättre än alla andra! Som måsta ha bekräftelse att dom är bäst och duktigast på allt! Folk som inte kan ta det dom gör fel själva utom slänger på det på någon annan istället. Eller måste göra allt själva om man tillexempel jobbar i grupp, åå låter inte den andra personen göra något.  Och sen tar allt beröm själv och inte ger den andra något av det. 

Sådana som måste klanka ner på någon annan för att må bättre själv. Detta stör jag mig så grovt på!! Varför kan bara inte  någon annan få beröm eller få vara bättre på något som dom älskar att göra, utan att en sådan person ska komma och förstöra och klanka ner på personen, utan att påpeka varenda liten detalj man har gjort fel på!! Det är så lågt! allt i livet är ingen tävling!!! Varför kan inte alla bara lära sig det!!

Jag tänkte även dra upp det här med pengar!! Jag har börjat bli så trött att allt handlar om pengar. oavsett vad man gör. så är det jämt en tävling om hur mycket pengar man har! Alla har inte så "fett "med pengar som alla tror!! och alla kan inte hålla lika bra i pengar som andra. T,ex, jag har bara min 1 050 kr i månaden. för jag vill inte be mina föräldrar om mer än det jag får i studiebedrag. för om mina pengar är slut, då är dom det. och mina pengar brukar åka rätt så snabbt! men på vad jag lägger mina pengar på är ingens j**la business. för alla har sina egna intressen och saker dom vill lägga sina pengar på. 

Men på något konstigt höger så finns det alltid någon som frågar " vad lägger du ens dina pengar på?" och gnäller för att man köper sådant dom tycker är onödigt, åå sedan säger att man inte kan hålla i pengar, vad har du för rätt och säga till mig vad som är rätt eller fel att köpa! du har dina egna pengar du kan bestämma över. kom inte hit och bestäm hur jag ska använda mina.  för bara några veckor sedan var jag nere på willys med några kompisar och gick runt. så sa en av dom att dom bara hade 10 kr på kortet och sa "är det så här det känns att vara fattig." då säger den andra, " det är bara att fråga Johanna! " Jag tycker sådant är så drygt och så himla elakt!  Mitt svar till alla sådana personer är, Kom inte och säg till mig att jag är fattig. Du vet inget om mig! snälla bry dig om ditt. så bryr jag mig om mitt! 

Detta blev ett väldigt seriöst inlägg. men kände att jag behövde skriva detta! för det är så många som råkar ut för detta! åå förhoppningsvis känner som mig. 

Tack så mycket att du läste detta! Puss och Kram mina sötnosar! :* 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En låt kan betyda mer än att den är bra. En låt kan visa hur man känner
Just den låten kan betyda allt för en person. vad hen försöker säga! 🙊🙈

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

​Hejsan.

Jag kom på tänka på vilken person är jag egentligen i ett förhållande. Jag har fått höra av ett par personer, att jag är en person som är typ Tillsammans med alla och gillar typ varenda jag ser. Men det är ju inte sant.. Jag börjar bli så trött på att höra detta, Bara för att man tycker någon ser bra ut, så betyder det inte att man gillar personen eller vill gifta sig med den. Det är samma om man pratar med en kille, Då får man höra oj är det en ny?  Nej det är de inte!! Bara för att man skriver med nån så betyder det inte att man gillar den. Man kan faktiskt vara vänner också om man inte visste det. Så bara för man säger nån ser bra ut både kille och tjej, så Betyder det att dom ser bra ut. Punkt slut! 

Och då kommer vi ju in på detta "vilken person är jag i ett förhållande?"  Det ska jag berätta för er. hur jag tycker jag själv är. 

Jag är en person som har väldigt svårt att gå in i ett förhållande, för att jag är rädd att bli lika sviken igen. Jag är den som kämpar till slutet. Om det är nån jag verkligen älskar så försöker jag kämpa med varenda lite droppe som finns kvar. Jag är den som aldrig ger upp. Jag är den personen som vill ha det roligt, mysigt och romantiska stunder i ett förhållande. Jag är typisk den person som berättar hur jag känner i meddelanden och mycket i musik. Jag är den som kan vara väldigt seriös när det verkligen är något som är viktigt. Det är väl det mesta jag kan komma på hur jag är i ett förhållande,  Så dom som tycker jag är en player mm. Ni kanske borde lära känna mig bättre.  Jag har haft 2 riktiga av 7 stycken jag har varit på g med. åå om jag är en player på grund av det så fine. Men jag vet iallafall att det är faktiskt inte eran sak att bry er om. Så snälla låt mitt kärleksliv vara :*

Likes

Comments

Idag har varit en rätt så okej dag, varit ute och gått tre gånger. i det fina vädret. väldigt gött att få gå ut och rensa sina tankar.

Likes

Comments

Hej,

Igår kunde jag inte komma in på bloggen så det kommer handla om igår och idag. i samma inlägg. I tisdags så hade jag bageri, jag gjorde pumpabröd som blev helt okej. sedan la jag även upp kakor på fat, som skulle ut till cafet. En lång dag som blev kort! När jag kom hem så blev det ju Willys såklart. det blev tacos till middag och choklad till kvällen. Lite senare på kvällen så gick jag till parken med min finaste hund. som heter Cilla. Det var stort sätt min tisdag. Obs så fick jag ju värdens sötaste trä gubbe av min lillebror. så söt!!! <3

Så idag har jag gjort morotskaka, och en tårta till mig själv. för att jag fyller i morgon. åå såklart var det tvungen att vara brandövning idag. Att behöva gå ut med kökskläderna var ju inte det roligaste. helt mjöliga och smutsiga efter allt vi har bakat. Men men det gick ju bra. dog ju inte direkt. hihi :* Så nu blir det att sätta sig och gosa i soffan med värdens bästa familj. men tårta och film.

Likes

Comments

Hejsan mina sötnosar.

Jag tänkte visa min rutin innan jag går och lägger mig. Något som jag aldrig kommer ändra är mina produkter från nivea!! Jag kan verkligen inte förklara hur bra dom produkterna är för just mig. Om jag har haft en finne och tagit niveas soft cream. har den försvunnit under natten. Det kan ju bara varit en tillfällighet. men jag tycker den är jättebra!! Jag har testat ett par andra hudkrämer. men dom har alltid slutat med att jag har fått värdens utbrott. men inte av denna. sedan använder jag ju niveas wash gel. Den är oxå väldigt bra. rätt så bra att tvätta bort smink med. Efter det använder TRESemme's oil i håret två gånger i veckan. ÅÅ tillslut så borstar jag ju tänderna :) 

Natti natti, puss och kram hannis :*

Likes

Comments

Min passion för musik!

Ända sen lågstadiet så har jag alltid varit intresserad i musik, Fick alltid höra mina syskon sjunga hela tiden hemma, Dom gick i kör och var med i olika Songkonserter som skolan gjorde iordning. Jag tyckte det verka så roligt det dem gjorde. Så jag ville också testa. Dom var mina idoler, så jag sa till mig själv, att jag skulle bli lika bra som dem. Vi tränade väldigt mycket på toner och var man skulle komma in i låtarna. Det som var så bra var ju att jag lärde mig engelska, på en och samma gång som jag sjöng.

Jag sjöng väldigt många engelska låter för det var ju så kul att sjunga på ett annat språk.

När man kom upp i 7: an så blev man ju så glad, för då skulle vi ha musik. Det vardet ända ämnet i skolan som jag verkligen längtade till!! Kommer ihåg min första gång jag stod på en liten scen. Det var nog det mest roligaste och nervösaste saken jag hade gjort i hela mitt liv. Men ju mer jag gick med på Song konserter i skolavslutningar och högtider. Ju roligare och enklare blev det. Jag gick med i en kör också såklart. Jag skulle gå i mina syskons fotspår. Men i slutet av nian så hade jag igen mer musik. Det var inte lika roligt längre. Vi började inriktningarna på linjen vi hade valt. Men i tvåan på gymnasiet fick vi välja individuellt val. Och så tänkte jag snälla ha musik. Åå det hade dem!! Så nu går jag musik igen!! Musiken är så stor! Det är så många olika gener. T.ex. pop. Rock, country, mm Med musik såkan man utrycka exakt hur man känner, t,ex, om man är ledsen, glad, arg eller kär! Musiken är så stor så det skulle bli flera hundra sidor. Jag älskar verkligen musik. Vet inte vad jag skulle gjort utan det!

Marcus Birro skriver i sin krönika”Kärleksmanifestet!” (blogg.expressen.se/birro) om hans kärlek till fotboll.”Det går att lägga över sitt liv i favoritlagets händer och fötter”, skriver han och jag förstår han. Om det är något man verkligen har passion för så blir det en stor bit av ens liv!! '

Gjord av Johanna sandblom. RL14 

Likes

Comments