För 12 år sedan...

...skulle jag uppskatta att det var då jag och mina kompisar började spela handboll. Då tror inte jag att man brydde sig om vilka som var varken äldre eller yngre som spelade i föreningen. Vi var ett gäng tjejer som fortfarande idag är bra vänner men vi pratar inte dagligen eller har inte kontakten med varandra mer än att vi följer varandra på sociala medier! Vi iallafall höll i med handbollen tills vårt 96:lag splittrades när jag var ca 14 år. Under den tiden hann det hända en del.....


För 10 år sedan...

...gick jag i andra klass och vi i handbollen hade fått span på en jätte snygg kille som spelade handboll bland de lite äldre killarna. Vi alla tjejer gick på Skolgårda skola, i två olika klasser men hade idrott tillsammans. Vi åkte och tittade på matcher när just han, den där snygga killen spelade och blev generade bara av att tänka på honom.. Jag kommer också ihåg att jag var såå stolt för han hade nummer 14 på tröjan, vilket jag också hade. En dag i skolan på en idrottslektion sitter vi på bänkraden uppradade och i ett hörn står han, han som man hade en hemlig crusch ska vara vår idrottslärare i en vecka!! Jag kommer inte ihåg så mycket från just lektionerna mer än att han skulle undervisa i bugg, så han grabbar tag i min hand och jag kommer nästan fortfarande ihåg exakt vad han sa till mig samtidigt, ´´kom igen nu Hanna så kör vi en svängom´´. Jag höll på att dö efter idrottslektionen. Mitt hjärta dunkade i 140 och jag var så stolt att han ens har dansat med mig, just mig!!

För 7 år sedan...

...då var jag 14 år, allting var pinsamt och förskräckligt. Ja ni vet säkert vad jag menar! Han killen, Linus vågade man inte varken träffa eller prata med. Kommer så väl ihåg att han och hans flickvän kom ner på en herrträning som var efter vår. Hon var så söt och man ville verkligen vara i hennes kläder, han var ju ändå en kille man tyckt var skitsnygg sedan man var liten..! Under den tiden jobbade han på Brothers och varje gång man gick förbi sneglade man in för att se om han jobbade, gjorde han det gick vi in i affären bredvid och låtsades titta på kläder haha! Det låter hel konstigt jag vet!! Men iallafall, en gång skulle mamma och pappa på stan och köpa kläder till pappa, jag var lite sen av någon anledning så jag ringer till mamma och frågar vart hon är, och hon svarar glatt, -Vi är på Brothers! Nej, nej, nej tänkte jag, sååå pinsamt att gå in och prova kläder med föräldrarna och jodå, röd som en tomat kommer jag in där och självklart jobbar han!

För 9 månader sedan...

...började jag träna med herrarna på grund av att damlaget fick lägga ner, Vadstena var mitt inne i säsongen och jag hade fullt upp med att hjälpa till med en häst så tiden/intresset/orken fanns inte då för att gå över till Vadstena. Vi var 3 tjejer som tränade och efter ungefär 3 träningar kommer han där, han som jag inte sett på säkert 6 år! Jag fick nästan hjärtklappning och tänkte, kommer han ihåg mig... kommer han ihåg alla gånger man smygtittat/stalkat honom..? Herregud ta mig här ifrån.. haha! Första gången han pratade med mig igen svarade jag knappt, alltså jag blev så stel och fick inte fram ett ord. Det vi gjorde var att vi skulle värma upp målvakten och skjuta valfritt och han sa -Får jag se ett riktigt underarmsskott nu! och jag svarade -Nnnaaae jag får så ont i axeln... och i mitt huvud tänker jag ju, ´´herregud nu får jag ju inte tabba mig´´, går fram ett steg, skjuter ett avstämt skott rätt upp i krysset, och blir förvånad själv att det blir så bra. Går tillbaka i ledet och säger ´- Boooom, haha! In your face´´ Och efter det blev jag tomatröd i ansiktet och tänkte, varför sa jag så...

De kommande träningarna som var efter försökte jag av egen vilja vara så nära honom som möjligt, ta tag i fega mig som inte vågade säga något och börja prata som en normal person. Det hela slutade med att jag pratade med Felicia i telefonen och berättade som det var, hon sa direkt, -Ja men skriv till honom, du har ju inget att förlora på! Men jag vågade knappt, han var ju ändå så pass mycket äldre, hade säker flickvän och hela köret! Men Felicia övertalade mig, jag skickade iväg meddelandet och väntade, väntade och väntade.. Efter 2 dagar tog jag bort konversationen för jag tänkte att, nae det är kört, nu har jag tabbat mig IGEN! Nästa träningstillfälle var ett par dagar kvar till så jag tänkte de att, ´´jaha nu kommer det ju bli så sjukt pinsamt på träningen när jag har skrivit och han kanske sett det men inte vill svara..´´ Då på kvällen samma dag så såg jag ´´Linus Hansson har accepterat din förfrågan´´ Åhhhherrreguuuud! Mitt hjärta slog dubbla slag, jag vågade inte titta på vad han hade svarat, om han hade svarat. Men jo visst det hade han!

Och nu 9 månader senare ligger jag i sängen och skriver det här inlägget med han som man haft en så stor crush på i över 10 år och sover som en gris i en lägenhet som vi flyttat in i. Hur fan gick det här till?! Jag har inte fattat än kan jag säga!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som en bal på slottet
Magiskt


När jag började fotografera och valde media med inriktning foto på gymnasiet var mitt mål att klara alla kurser med godkända betyg. Första året var mycket testa på de olika inriktningar man senare kunde välja, såsom foto, film eller mer grafiska grejer. Jag fastnade nästan direkt för både foto och det grafiska! Vi hade många olika fotolärare under de tre åren, bland annat två egenföretagare som är så duktiga.De visade oss vad man skulle tänka på, hur man använder kameran på rätt sätt och det viktigaste, att tänka utanför boxen!


Så mycket kärlek


En dag kom vår fotolärare och frågade om det var någon som kunde tänka sig att följa med på ett bröllop hon hade fått, och vi var 4 stycken som ville. Det hela slutade med att vi fick dra lott och den här gången vann jag!! Tack vare att jag fick chansen att följa med henne fastnade jag direkt för att fotografera människor.Min dröm var nu att jag någon gång ska få fotografera ett eget bröllop!

Och nu, 4 år senare har jag fotograferat 6 bröllop, porträttbilder till Vadstena sparbank, många familje/barn fotograferingar och jag lever i drömmen jag en gång hade!

Likes

Comments

Vem kan få mer lyx än att det går hästar utanför sitt hotellrum?!
Snyggingen själv!


Vilken upplevelse! Jag som aldrig har varit på ett bröllop som gäst fick äntligen se hur det var från den sidan, och jag kan säga att jag skulle vilja gå på bröllop varje helg om det gick! Tur är väll det att jag får chansen att göra det men då bakom min kamera. Kunde inte hålla mig dem här gången så ni får en bildbomb från Husby och helgens bröllop.

Likes

Comments

COZY LIGHT

Hur bra blev de inte? Är super nöjd! Tänkte först ha sand i alla tre lyktorna men kom på idén istället att ha små stenar i den minsta. Vi begav oss till Råssnäs och plockades med osant lite av varje. Tanken är att de ska stå på soffbordet när vi gjort det, eller på vitrinskåpet som vi tänkte köpa. Allting beror lite på hur soffan blir placerad i vardagsrummet.

Likes

Comments


Just nu hemma i lägenheten söker jag på inspiration till vår hall som ska få en makeover. In med en stor spegel, hatthylla med förvaring, skohylla och lite smått som man behöver. Har en bild i huvudet om hur det ska se ut så vi får se hur bra jag lyckas. Vi behöver bra förvaring men har inte hittat någon byrå som passar än.. Har ni tips på hur man kan göra får ni gärna skriva det!

Soffan som vi väntar på har inte kommit än, och vi har inte fått svar från Ulfåsa varför det tar sån tid heller.. Linus tänkte ringa imorgon och se om det finns någon lånesoffa vi kan ta så länge i och med att vi nu ligger på en uppblåsbar madrass! Man vill ju börja möblera och inreda innan man hittar en annan lägenhet som kanske passar oss bättre!

Likes

Comments


Att man köper färdiga ljuslyktor när man går i inredningsaffärer är inte så svårt att göra, men jag kom på tanken att göra min egen av sanden från nordens största insjöbad som ligger 2 kilometer från där vi bor! Gick omkring i små affärer och köpte på mig lite utav det jag kände skulle passa så vi får se hur resultatet blir. Än så länge har vi inte så mycket att ställa all inredning på då vi inte fått vår soffa än och kan därför inte sätta upp tavlor eller liknande. Så för tillfället är det ganska så kalt hemma hos oss! tror det kommer bli jätte bra till slut när allting faller på plats, ihop med mina ljuslyktor ;)

Likes

Comments


Lön = spendera pengar på något man behöver, och kanske inte behöver... vi gick till stan i eftermiddags och skulle titta på en kostym till Linus tills bröllopet om 2 veckor så jag passade på att gå in på Bergqvist skor och hittade dessa godingar! Ett par kvar i storlek 36, som hittat för att just jag skulle köpa hem de. Gick runt lite i affären för har ganska så breda fötter och det brukar vara svårt att hitta ett par öppna skor som fungerar utan att de klämmer. Men de här var helt perfekta! Super nöjd, tror till och med att det är ungefär samma färg som på klänningen jag ska ha på mig! Ahh så spännande, jag som bara har fotograferat på bröllop ska få vara gäst!

Pricken över i var även att de var nedsatta till hala priset! Finns även på hemsidan HÄR om ni blev sugna på likadana!

Likes

Comments

Instagram@hannasamuelsson