Fredags shopping i lilla staden resulterade i mer än vad jag hade förväntat mig. Det är flera gånger man kommer hem utan någon påse, men den här gången fick jag med mig 5st!

I en av alla påsar finner ni dessa godingar. Har alltid velat ha just enkla lite stilrena men ändå snygga sommarskor, men i och med att min fot är jätte bred har det varit svårt att hitta ett par som passar. Men dessa satt helt perfekt! Jätte sköna, inte alls stela eller hårda som vissa kan vara. Fanns i flera olika färger och dessa hittar ni HÄR!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Något som är hett just nu är Lalandia som planeras att byggas här i hemstaden Motala. Det pratas om det på både radion och på tv. Sjöstaden med cykelavstånd till drömstranden passar perfekt till att bygga ett stort vattenland precis intill den stora stranden. 3 kilometer lång finkornig sandstrand med en nybyggd restaurang med panoramafönster ut mot den här solnedgången! Är det inte som gjort för att spendera långa sommarkvällar i Varamon? Jo jag tror minsann det!

Likes

Comments


Ni som är fotointresserade förstår nog precis vad bilderna visar.. Medan jag har fullt upp att fotografera min frukost i 15-20 minuter för att få den bästa bilden har Linus redan hunnit både äta upp och börjat dricka sitt älskade kaffe (ibland undrar jag om kaffet är mer värt än mig).

Den här gången började jag ändå att göra iordning och fotografera innan han ens gick upp från sängen för att vi skulle få äta frukosten ihop. Tråkigt nog misslyckades jag den här gången med...

Den sista bilden tog han själv för att visa hur det är att ha en flickvän som måste fotografera nästintill allting.

Likes

Comments

Paxlux.se


Vill man inte kakla om men ändå byta färg på tillexempel köket och badrummet har jag hittat det perfekta alternativet! Finns många olika färger att välja mellan, det enda du gör är att klistra på som klistermärken på ditt egna kakel så blir det som nytt! Deras hemsida hittar du HÄR och Instagramkonto för mer inspiration hittar du HÄR


Storefactory.se


Storefactory håller till i Jönköping och man kan köpa deras produkter via återförsäljare eller maila de via hemsidan. Älskar nästan allt de har, speciellt en vägghängd rund ljushållare. De har mycket stilrena saker som passar att ha lite överallt hemma. Kika in HÄR för mer inspiration


Archiveseven.se

Snygga posters hittar ni på Archive Seven! Finns många olika designade posters som garanterat passar just hemma hos dig. Just nu har de öven -15% rabatt på hemsidan så passa på att klicka hem just den du vill ha. Deras hemsida hittar du HÄR

Likes

Comments


Lillasyster får ställa upp som modell när man vill testa lite olika inställningar på kameran och hon tackar sällan nej! Hon ville ha med att solen nästan tog över i bilden och ville få med de små fläckarna som blir på henne på henne. Bra för mig att lära mig använda alla inställningar och testa hur det blir med olika slutartider och bländare.

Likes

Comments

Contains affiliate links

I augusti åker jag och firar bröllop men den här gången står jag inte bakom kameran, utan jag ska åka dit som gäst. Så himla svårt att veta vad man ska ha på sig eftersom det är sommar, dock i Sverige så det kan vara regn och iskallt. Har iallafall skickat hem de två klänningarna på bilden ovan och får se hur de sitter på. Har ni några förslag så kom gärna med de!


Likes

Comments


Nu när solen börjar komma fram mer och mer vill man ju passa på att få nya fräknar och D-vitamin. Passade på att ta med min kameran för att testa lite nya inställningar och vad som skiljer sig från min förra, och det var en hel del som jag måste lära mig! Det jag främst ville testa då var att fotografera i motljus när det ändå var solnedgång och det gick ganska så bra men finns mycket kvar att lära!

Likes

Comments

Instagram@hannasamuelsson