Header


En blogg är ju hur bra som helst att ha när man vill dela med sig av någonting till andra, eller bar ha till sig själv också. Det kan vara en inspirerande text, outfits, fotografier eller tips man skriver om, ja listan kan bli hur lång som helst på olika inlägg man kan göra.

Resan till Grekland var en av de roligaste veckan jag varit med om. Så mycket skratt, så många minnen och det var där min idé väcktes till liv. Varför inte göra sin egen fotobok? 

En bok man även kan skriva vad man varit med om och matcha ihop texter med alla fina och hemska bilder man fotograferat under resans gång. Tänk vad roligt att minnas tillbaka om 40 år och läsa om alla resor och minnen man fått med sin bästa vän! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

4 x 30

Den här övningen tar på både rumpan och baksida lår och är en utav mina favoritövningar! För att göra det lite tyngre så använder jag en 3 kilos medicinboll.

Ett litet tips när ni gör den är övingen är att spänna rumpan så hårt ni bara kan och hålla i några sekunder, sedan gå ner igen och börja om.

4 x 10

Den här är en svårare variant på den första övningen och kräver ganska bra balans i bålen. Istället för att gå ner med benet så håll det där hela tiden tills du gjort 20 på varje ben totalt.

Börja utan extra vikt och lägg sedan på så mycket som du känner att du orkar!

4 x 10

Här får du även med överkroppen och tar rejält i armarna! Viktigt att tänka på är att ditt knä inte ska gå över tåspetsen på skorna, de ska vara i en rak linje!

Tänk också på att det är benen du ska böja och inte ryggen så var inte rädd att överdriva med att puta ut med rumpan!

4 x 12

Sista övningen jag gör är vanliga squat/knäböj. Där använder jag 2.5 kilo extra vikt på vardera sida. Viktigt även här att ditt knä inte faller ut utanför tåspetsen varken på upp eller nervägen!

s
SCHEMA 

Lägg upp ett schema för vilka dagar du SKA göra de här övningarna på. Jag har lagt upp mitt så det passar ihop med mina andra aktiviteter jag håller på med och det här tar max 20 minuter av er tid :

Måndag: Ridning + Övningarna

Tisdag: Handbollsträning

Onsdag: Ridning/Övningarna

Torsdag: Handbollsträning

Fredag: Ledigt

Lördag: Bara första övningen, eventuellt match

Söndag: Ledigt, eventuellt match

Likes

Comments

Tänkte passa på att visa er några träningsövningar för att bygga upp rump och låren- musklerna. Vi ville att jag skulle göra en träningsvideo men jag sparar lite på den och lägger upp bilder istället då jag inte riktigt vet hur jag ska redigera videon eller i vilket program jag ska göra den i. Har Adobe Premiere Pro programmet men jag har inte använt det på säkert 3 år... minnet är ju som den är men ska försöka luska lite och göra en video!

Vad passar inte bättre än tips på träning en dag när ginatricot har 25 % rabatt på just träningskläder! Kika i inlägget ovan!

Likes

Comments


Allra käraste syster...

Det är med lite oro och lycka jag släpper iväg dig på ditt största äventyr hitintills (bortsett från duschen i Kreta) och jag är så himla glad för din skull! Att flytta till Tyskland, jobba med det man brinner för och nå målet man strävat efter och längtat efter så länge och att  du troligtvis kommer vara borta ett helt år. Det här  kommer ge dig så mycket erfarenheter och nya vänner och att jag faktiskt är lite avundsjuk på att du ska iväg! Du vågar flyga själv, hitta din väg i livet och jag önskar dig all lycka till! 

Ses snart! Farväl! 

Likes

Comments

Under hösten kommer jag att påbörja en praktik på ett företag i grannstaden som arbetar med storformat inom tryck och reklam och efter det kommer jag förhoppningsvis att få en arbetsplatsbaserad utbildning inom den gengren de håller på med. Ska bli riktigt kul att få testa på en annan genre inom media och det jag har utbildat mig till på gymnasiet.


Media


Tanken är att det här är en början på dit jag vill jobba med senare i livet. När utbildningen är klar på företaget önskar jag att jag kommer få en anställning och lära mig ännu mer samt att få en referens i mitt CV. Efter det är tanken att plugga vidare inom media och det grafiska och samtidigt ha mitt stora intresse fotografering vid sidan av.

Likes

Comments


Blir en väldigt sen uppdatering idag, allt har gått i ett verkligen så har mest fart runt och åkt fram och tillbaka mellan stallet och hemma.. Mitt upp i allt farande så är det ju faktiskt ingen vanlig dag idag även om alla har hittat tillbaka till sina dagliga rutiner och någonstans glömt bort det hemska som hände för 15 år sedan just idag. Jag var bara 5 år när tvillingtornen i USA blev attackerade av helt sjuka människor! 

Jag har sett filmen som har spelats in efteråt och jag gråter varje gång.. Men någonstans där inne så kan man inte förstå hur det var att vara på plats när det hände och alla de som miste livet på grund av hjärntvättade människor! Allt man vill ha är fred på jorden, resten löser sig.

Men mitt upp i allt det hemska så är den här dagen ännu mer speciell för mig. Idag har nämligen min prövotid för körkortet gått ut vilket innebär att jag för exakt två år sedan satt och var hur nervös som helst på uppskrivningen och uppkörningen! Är faktiskt ändå rätt stolt över mig själv att klara både skrivningen och körningen på samma dag! 

Likes

Comments

Instagram @hannasamuelsson