Header

EVERYDAY, WRITTEN BY HAND

Hei! Etter et par glass rødvin og timesvis på weheartit, merket jeg at jeg savner å ha et sted å uttrykke meg på. Det har skjedd mye siden sist, veldig mye faktisk. Jeg har fått min første tatovering, billappen og flyttet hjem igjen etter at det ble slutt mellom meg og typen. Et nytt kapittel har startet, og jeg håper det bringer på mye fint.


Min første tatovering. Siden jeg var liten har sjøen vært mitt favorittsted. Jeg lå å plasket i vannet til huden skrumpet inn som en rosin og lå der helt til jeg ble så kald at jeg skalv. Siden da har det vært mitt fristed. Det er dit jeg drar om jeg har det vondt, og det er dit jeg drar om jeg skal kose meg. Terapi for sjela, rett og slett.

Det er noe ved det som får meg til å føle meg så fri, kanskje det er bølgene.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

EVERYDAY


Heihei! I dag har jeg vært på min første kjøretime, noe jeg har utsatt og hatt i bakhodet alt for lenge. Den gikk heldigvis bedre enn forventet! Valgte å belønne meg selv med et nytt blad og litt sunn snacks siden jeg ENDELIG har kommet i gang. Mens de fleste andre har et mål om å få lappen dagen de fyller 18, er mitt mål dagen jeg fyller 20, haha. I kveld blir det litt kjæreste tid med god mat og favorittserien the O.C for en god start på en ny uke.

Husk; Ny uke, nye muligheter..♥
Ha en fin kveld!

Likes

Comments

NEW IN

Birkenstock Sandals | Nelly.com Bikini| h&m | Sunglasses| h&m

God morgen! Tenkte å vise dere noen av mine siste innkjøp. Har siklet på birkenstock sandalene i noe som føles som en evighet, og endelig ligger de her ved siden av meg. Kan ikke vente på å ta de i bruk på late sommerdager! De er så utrolig behagelige, og ikke minst døds digge å se på. Kan nesten ikke vente på sommer, late dager på stranden, grilling, festivaler og båtliv. Den tiden av året jeg virkelig lever livet. Solen skinner, det er helg og jeg skal nyte litt tid i solen før en kveldsvakt. Kommer nok flere slike innlegg siden lommeboken min har fått tømt seg litt i det siste, finnes så mye fint i butikkene for tiden!

Håper dere får en fin helg!

Likes

Comments

EVERYDAY


God morgen! Nå har bloggen lagt på hyllen en god stund, og jeg er veldig klar til å starte igjen. Det går mot lysere tider og våren er endelig her, for ikke å snakke om inspirasjonen. Det har blitt mye jobbing på meg den siste tiden, noe som har gjort at jeg ikke har hatt så altfor mye energi til overs. Med nye plagg i garderoben og sommerfugler i magen kan jeg nesten ikke vente på tiden vi har i møte! Bildene ovenfor er fra gårsdagens cafébesøk i Kristiansand. Nå står jobb for tur, men vi snakkes om litt!

Ha en strålende dag ♥

Likes

Comments

AROUND THE WORLD

Det er ingenting jeg elsker mer. Det å oppleve nye kulturer, mennesker, følelser, lukter, smaker, sanser, og landskap. Det er det beste jeg vet, uten tvil. Gi slipp på alt hjemme, og besøke et nytt sted. Med forhåpninger, drømmer, nysgjerrighet. På jakt etter et nytt eventyr. Drømme seg bort under havet, i en helt annen verden. Høre bølgene slå mot fastlandet mens fuglene kvitrer svakt i bakgrunnen. Se solen gå ned fra et utsiktspunkt. Kjenne solen varme kroppen og sjelen. Det er da jeg kjenner at jeg lever. Og jeg mener virkelig at ingenting, absolutt ingenting, kan gjøre deg rikere.

Imorgen drar jeg og familien til Nord- Kypros, Kyrenia. Et sted jeg aldri har vært før, jeg gleder meg!

Likes

Comments

AROUND THE WORLD


Hei! Ble ikke noe blogging på meg i går siden vi koste oss så. Etter en 3 timers båttur og 5 timer i bil var vi endelig fremme her i Hamburg. Vi hadde en liten sightseeing runde for å bli kjent med byen og tok oss en matbit før vi vendte nesa tilbake til hotellet. Tilbrakte mesteparten av kvelden i spa avdelingen med både basseng, boblebad, badstue og dampbad. Etter å ha å ha vært der i et par timer, tok vi turen opp til toppetasjens bar. Herreguud- for en utsikt!

I dag har vi vært på shopping i hele 7 timer. Shit, aldri vært så sliten i beina før, haha. Fikk kapret med meg endel, så fornøyd! Tenkte å lage et eget innkjøps- innlegg om det senere :-) Kvelden har vært veldig avslappet med samme opplegg som i går. Vi koser oss virkelig her! I morgen står Katy Perry konsert og HardRock Café på planen, can't wait!

Likes

Comments

AROUND THE WORLD

// 03:00 AM, Thailand

Heihei! I dag har vi vært i tigerparken i Phuket. Jeg velger å komme med et eget innlegg i morgen ettersom jeg har alt for mye å si og klokken allerede har blitt så mye her i Thailand. Etter å ha vært der slappet vi bare av ved bassenget på hotellet og nøt solen. Vi har vært ute å spist og shoppet litt, og kom nettopp hjem etter å ha kveldsbadet under stjernehimmelen her i Thailand. Føltes helt magisk og uvirkelig, haha. Sånn du er ser på film. Nå sitter vi i hotellsengen og nyter hver vår kalde øl før det er natta for oss. I morgen er det valentine og vår siste dag i dette sommerparadiset. Jeg kan ikke si jeg gleder meg til å dra herfra, jeg kunne gjerne hatt en uke til. Men det blir godt å komme hjem til alle nære og kjære ♥ Kulden derimot kunne jeg gjerne vært foruten, haha. Men så har jeg litt å glede meg til heldigvis, med en tur til Tyskland og Kyprostur i vente.

Vi snakkes imorgen!
(Innlegget er skrevet 00:38, men publisert senere)

Likes

Comments

AROUND THE WORLD

// 23:41 PM, Thailand


I dag har vi bare slappet av på hotellets strand. Er helt umulig å ligge lenge i solen her nede, er helt utrolig varmt. Er mer i vannet enn på land omtrent, haha! Etter å ha vært på stranden koste vi oss med en god lunch ved havet. Nå kom vi akkurat hjem fra byen etter å ha vært ute og spist. Vi tok med oss hver vår smoothie og pannekake til hotellrommet som vi koste oss med. Nå har vi bare 2 dager igjen her nede før hverdagen kaller igjen, så den siste tiden skal nytes godt. I morgen tidlig skal vi til Phuket for å besøke en tigerpark. Her får man komme inn i buret og klappe å ta bilder med tigere. Kjenner jeg gleder meg, tigere er så utrolig vakre dyr!

Satser på å få tatt noen fine bilder i morgen, følg med!

Likes

Comments

AROUND THE WORLD

// 01:21 AM, Thailand


I dag har vi hatt en innholdsrik dag fylt med mye adrenalin, svette og eventyr! Vi ble plukket opp ved hotellet vårt tidlig i morges og kjørt til et sted med masse turister. På veien så vi flere elefanter, og jeg fikk tatt noen bilder! Det er så fine dyr, syntes så synd på dem som blir holdt i fangenskap. Vi startet dagen med å rafte ned en 5 km lang elv med masse stein, strøm og jungel på begge kanter. Var ganske redd i starten da vi så en av de andre båtene velte helt rundt, med masse små barn som havnet under båten. Men vi kom oss helskinnet gjennom det hele, og storkoste oss! Etter å ha raftet var det ziplining som stod på tur, noe av det jeg hadde gledet meg mest til. Jeg og Mathias gjorde det sammen, mens vi filmet med gopro kameraet. Det var utrolig gøy og kilte skikkelig i magen i det vi hoppet utfor kanten! Etter dette var det tid for lunsj før vi kjørte videre til et lite hus. Her stod hver vår firehjuling og ventet på oss. Her møtte vi også den supersøte apen dere ser på bildene ovenfor. Ble helt forelsket jeg♥ Jeg har aldri kjørt firehjuling før, så det var utrolig vanskelig i starten. Vi kjørte over en bro og inn i jungelen med masse humpler, skarpe svinger, bratte bakker og ting som lå i veien. Heldigvis fikk jeg teken på det etterhvert, og da ble det så mye gøyere! Etter å ha parkert firehjulingene igjen kjørte vi videre til et vannfall der vi tok oss en dukkert og slappet av etter å ha blitt så varme etter firehjulskjøringen. Nå er vi helt utslitt etter en lang dag, så nå er det på tide å legge seg.

Have a good day!

Likes

Comments