Bröllop

Om ett och ett halvt år ska jag gifta mig, den 16 juni för 2018 för att vara exakt. Redan nu är mitt huvud fyllt av klänningar, lokaler, mat, låtar, underhållning, blommor och allt annat som hör bröllop till. Jag bara väntar på att tiden ska gå så att jag kan börja boka saker.

Japp, nu låter det som en romantisk komedi där kvinnan är fixerad av bröllop och allt mannen gör är att hålla i plånboken. Jag LOVAR att så är det inte. Det är bara jag som älskar att planera och är ute i extremt god tid. Sven ser också fram emot bröllopet (såklart), men planering och framförhållning är inte hans starka sida. Han kommer säkert komma med massa bra idéer sådär några veckor innan bröllopet.

Nu till ämnet. Nästa månad ska vi börja leta efter lokaler till bröllopsfesten. Jag har redan kolla på internet och researchat, såklart. För att få som man vill måste vara tydligen vara ute i god tid och vi vet ungefär vad vi vill ha så varför inte börja kolla redan nu?

Kraven vi har på lokalen är att det ska finnas plats för band och dansgolv, finnas en bar, extra rum där barn kan vara och möjlighet att vara ute.

Detta är vad jag har som inspiration när vi ska börja leta.

Likes

Comments

Vardag

Så här ser min lediga tisdag ut. Känns extremt lyxig att vara ledig en tisdag (fördelen med att jobba inom vården).

Jag har suttit i soffan hela morgonen och kollat på Blood Diamond. Det är Pepsi Max i glaset, inte kaffe. Pepsi Max ör mitt stora beroende. Jag vet mycket väl att det inte är bra för mig, eftersom det gör att jag blir sötsugen och får fula tänder. Och jag ska definitivt dricka mindre. Ska begränsa det till helgerna. Ska bara bygga upp kraften inom mig till att dra ner på det. Jag ska, jag ska jag ska sluta dricka det på vardagar...ska bara dricka upp detta glaset först.

Nu ska jag fixa iordning mig. Inte likt mig att sitta i soffan i pyjamas fram till kl 11 på dagen. Halva dagen är ju borta!! Men nu ska jag klä på mig och bege mig till mamma för att gå ut och gå en runda i solen.

Likes

Comments