Header

Jag vill så gärna börja blogga igen, det är verkligen skitkul och känner suget mer och mer hela tiden nu. Men jag vet inte hur fan jag ska hinna med det. Jag vill inte köra några halvdana bilder, som i princip alltid ser likadana ut även fast det mestadels är sådana bloggar jag själv läser. Jag hinner inte med livet nu, så det känns verkligen inte som jag skulle slänga på ännu mer påsar på axlarna bara för jag vill. You get me?
Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna, är helt lost på livet... Jaja!!! Ville bara köra en snabb liten update och berätta för er att jag lever och livet rullar, både fram och bak.

Likes

Comments

Hej bloggisen, när hördes vi sist tro? Inte var det igår, och inte förra veckan, och inte heller veckan innan det. Men jag mår inte så bra. Och innan bloggen ska få må bra, så måste jag göra det. Därav den tidigare, och kommande frånvaron. Xoxo

Likes

Comments

Musik/Videos

Älskar Peg. Hon är Queen och de tre låtarna hon släppt är fan guld, älskar alla! Sthlm Nights släpptes den 23 september, och ligger redan bra på topplistorna. Riktigt bra är den, och relaterar rätt bra till "Sthlm nights on My mind" <333

Likes

Comments

Vardag

En vecka sedan sist och jag har sakta men säkert börjat balansera mitt humör mellan ledsen och glad. JAG ÄR NUMERA ELEV PÅ ÄLSKADE LDMG!!! Har gått två dagar, inne på min tredje idag, men detta gillar jag. Dagarna går fort, alla är så mysiga och allt är bara kalas. Det jobbiga är ju jag är efter alla andra i allt eftersom jag kom in en månad senare. Ooooch eftersom det är mycket plugg blir det att mitt dansande på Attitude (min "hobbydansskola") blir lidande. Dansade inte igår och ska inte dansa idag heller då plugget ligger i hög och väntar. Men detta ska nog bli bra, det hoppas jag.
Och förlåt för min frånvaro. Jag har mina perioder där mina i lägg faktiskt innehåller bra text och bra bilder, att dessa perioder är ungefär en vecka långa är ju mindre bra... Ska försöka bättra mig på iallafall uppdateringen! Att det blir kamerabilder i varje inlägg är ingenting jag lovar. Jag behöver en ny dator, allt hade blivit såå mycket lättare för mig då.

Likes

Comments

Vardag

Nu tittar jag in igen, nästan 7 timmar senare! Denna gången sitter jag i en bil påväg till Landskrona för att gå handledarutbildningen. Den varar 17-20:30, så kan säga att en nocco lär behövas :))))
Vi hörs förmodligen inte mer idag då jag ska försöka somna tidigt ikväll. Det har nog blivit rätt tråkiga inlägg idag, och det vill jag också be om ursäkt för<333

Likes

Comments

Vardag

God förmiddag/god morgon, vilket väljer ni? Det blir god förmiddag för min del då jag var uppe vid 06:30. Jag har varit vaken i ungefär fyra timmar, och har redan plussat på 2500 på mitt snapscore. #proud
Idag valde jag att vara hemma från skolan då jag absolut inte gör någonting för tillfället eftersom att... JAG SKA FÅ BYTA!!! JAAAA!!! Ldmg mejlade mig igår och sa att de tar in mig på onsdag nästa vecka, alltså den 21, och förstår ni min lycka?!?!? Har gått och väntat på detta mejl i flera veckor! 
Eftersom att jag är hemma idag så ska jag passa på att vara lite vuxen och göra vuxensaker. Städa, tvätta, laga mat etc. Är det sjukt att jag tycker sånt är mysigt och kul?:-) Ska iallafall börja med att städa mitt egna rum, ser ut som ett bombnedslag tyvärr... Kanske varvar med något avsnitt utav suits om städningen tråkar ut mig, är verkligen helt insnöad i den serien! 

Likes

Comments

Vardag

Woooow, denna dagen. Den har varit så bra på så många sätt, älskar! Berättar mer ingående imorgon, jag ska avsluta dagen med att somna till suits i pappas säng <333

Likes

Comments

Tips

Dessa tre produkterna som ni ser på bilderna är mina favoriter när det kommer till hygienartiklar i duschen. Shampoo och balsam är från TRESemmé, och tvålen är från Barnängen. Dessa finns att köpa i vanliga matbutiker båda två för det har jag gjort. Alla produkterna luktar sååå gott och är väldigt bra, tycker jag. Har faktiskt fått höra att mitt hår luktar gott också ;);)

Likes

Comments