Header

Vardag

Vill helst bara vara i värmen just nu, HELST HELST HELST i ett somrigt USA. Kollade på resor dit igår och fyyyy vad dyrt??? Typ 40'000kr för en mamma o mig i en vecka!? Tänk då det man vill köpa där nere då också... Sjuuuuukt!

Har fått sån jäkla snille på utbytesår nu! Har velat det väldigt länge men liksom tänkt att det aldrig kommer igenom med tanke på hur mycket det kostar. Nämnde det för mamma och pappa tidigare i veckan och de blev ju såklart helt chockade då jag i princip aldrig nämnt det tidigare. Men alltså. Nu vill jag. Jag har läst på så mycket om allting, sitter och jämför olika organisationer, räknar ihop min ekonomi, kollar stipendium, läser bloggar, kollar youtube-videos, igår facetimeade jag faktiskt med en tjej som är där nere just nu! Hon har varit där halva tiden, alltså 6 månader och hon säger att det är det bästa hon gjort i hela sitt liv. HUR MYCKET LOCKAR DET INTE DÅ TROR NI?!?!? Jag vill så himla himla himla gärna! Tänk vilket upplevelse, och hur mycket man växer som person? Detta måste gå igenom, jag måste få åka haha!

Likes

Comments

Vardag

Just to make it clear, DET ÄR FONTEN SOM GÖR DUBBEL O & INTE JAG!!! OCH JA, det ena ljuset är helt snett :(

Googlade "quote of the day" och fick då upp denna fantastiska sida --> http://www.eduro.com! Då stod det liksom ett citat för varje dag vilket jag tyckte var så fint hihi. Ville dela det med er så drog fram kameran och knäppte några bilder, hittade några fina actions till photoshop då jag inte orkade redigera själv för jag har så mycket annat på listan ikväll. Ville bara kika in lite snabbt, nu ska jag fortsätta bocka av min minilista innan jag ska gotta ner mig i sängen efter en härlig dag. Natti mina fina!

Likes

Comments

Godmorgon mina fina! Vaknade egentligen runt 8:30, men har bara legat i sängen och kollat rundor på alla sociala medier osvosv. Men alltså när jag vaknade fick en sån sjuk känsla av sommarlov?!?! Vet inte om det var för att jag tänkte på sommarlov när jag somnade, och nu när jag vaknar lös solen rakt in i rummet och jag blir så glad av det! Solen påverkar iallafall mitt humör väldigt mycket, och nu när det varit grått i en vecka så blev jag så himla glad bara. Har dock inte kollat ut genom fönstret ännu för jag vet att där ligger massa snö på marken, vilket drar ner humöret lite haha.

Planerna för idag ser ut som såhär:
- städa rummet
- skriva på svenskuppgiften
- planera kommande veckan
- klämma in några The Vampire Diaries avsnitt

Ny favorit-musiklista, alltså!!!!! Hittade den i lördags (?? tror jag) och älskar den! Den är så blandad med så många olika låtar, I looooove!

Likes

Comments

Mornin peeps, good update already right? ;)))) Skämt åsido. (Bilder från igår)

Fredag idag, SÅÅÅHÄÄÄÄR skönt verkligen! Är ledig på fredagar, så sov till ungefär 08:20 då jag vaknade och har legit aldrig varit så kissig i hela mitt liv så??? Har kollat ca 4 avsnitt av the vampire diaries nu, ska skriva lite på en svenskauppgift sen är det nog dags för lunch. Annars är planerna inte mycket större.

Har varit sjukt sockersugen sedan i onsdags och förstod nu att det var pga min kära mens som kom imorse, så kul:):)) firade med glass till frulle, inte någon ordentlig macka + ägg som igår inte.

Likes

Comments

Vardag

GUESS WHO FINALLY BOUGHT A MACBOOK????? Jajaja, helt rätt (om ni gissade på mig då lolz) och är så extremt helt jättemega glad!!!! :D:D:D:D

Okej, betyder detta att jag är back on track här på bloggisen eller? - Ärligt... Jag vet faktiskt inte. Nu har jag ju äntligen en bra och fungerande dator, men för att få ordentliga bilder behöver man ju en bra kamera. Den kameran jag har är ju prima! Dock väldigt klumpig att bära med sig. Skulle vilja införskaffa en liten sony a5000 eller vad de nu heter som så många människor springer rundor med, meeeeen man skiter ju tyvärr inte pengar, och känner att det finns roligare grejer att spara till nu! Jag ska iallafall försöka att uppdatera här då jag får möjlighet med bilder och så då jag som sagt inte vill ha helt värdelösa bilder här alltid, ibland funkar.
Vi avvaktar lite helt enkelt, det kommer något inlägg då och då. Vill inte sätta så stora krav på att jag ska göra "MINST 5 VARIERANDE INLÄGG MED SYSTEMKAMERA BILDER VARJE DAG!!!!" utan sätter lite mer rimliga mål. "Tre inlägg i veckan"-ish. Hoppas detta funkar, och att några av er läsare kommer tillbaka nu. PUSS

Likes

Comments

Jag vill så gärna börja blogga igen, det är verkligen skitkul och känner suget mer och mer hela tiden nu. Men jag vet inte hur fan jag ska hinna med det. Jag vill inte köra några halvdana bilder, som i princip alltid ser likadana ut även fast det mestadels är sådana bloggar jag själv läser. Jag hinner inte med livet nu, så det känns verkligen inte som jag skulle slänga på ännu mer påsar på axlarna bara för jag vill. You get me?
Jag vet verkligen inte hur jag ska hinna, är helt lost på livet... Jaja!!! Ville bara köra en snabb liten update och berätta för er att jag lever och livet rullar, både fram och bak.

Likes

Comments

Hej bloggisen, när hördes vi sist tro? Inte var det igår, och inte förra veckan, och inte heller veckan innan det. Men jag mår inte så bra. Och innan bloggen ska få må bra, så måste jag göra det. Därav den tidigare, och kommande frånvaron. Xoxo

Likes

Comments

Musik/Videos

Älskar Peg. Hon är Queen och de tre låtarna hon släppt är fan guld, älskar alla! Sthlm Nights släpptes den 23 september, och ligger redan bra på topplistorna. Riktigt bra är den, och relaterar rätt bra till "Sthlm nights on My mind" <333

Likes

Comments