Hej, nu har det gått ungefär en månad sen jag uppdaterade senast, å vad har jag att skylla på? Igentligen inget, men jag hamnade i en liten svacka med träningen och motocross körningen vilket resulterade i att jag inte kände motivation till att uppdatera här.

Men kört det har jag gjort både med skolan och lite på helgen, och sen har det blivit en del kondition och styrketräning, har även gått ut på praktik där jag är på Atlas Copco och det är väldigt kul att få komma ut lite, skolan går framåt och hemma i Åkersberga går husbygget (som jag inte pratat alls om igentligen) framåt så innan års stiftet så ska vi nog ha flyttat in,
Jag har även blivit BMW ägare då det inte är långt kvar tills jag fyller 18 och ta körkort.

Nu ligger jag hemma med förkylning så denna vecka blir nog rätt seg, men åker upp till Tierp i morgon och ska nog försöka dra mig till skolan på onsdag.

Tanken med bloggen var att ha min utveckling innom motocrossen någonstans där alla kan läsa, men hade nu tänkt att föröka uppdatera med lite andra saker som händer i mitt liv och inte bara Cross körningen då säsongen drar sig mot sitt slut ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

I dag hadde vi första träningen med Mx gym och en ny tränare Peter grönros.
Vi tränade hopp tekning och inbromsning i backe och i slutet lite distans.

Det gick bra men jag har så höga krav på mig så jag vill mera än jag kan...

Men kul och blött var det, efter körningen så var det tvättning och sen byte av drev och kjedja till morgondagen körning.

  • 133 readers

Likes

Comments

Jag var inte 100% i dag och de slutade med en kullerbytta över styret där Husqvarnan lyckades ställa sig upp och ner, och en del små vurpor så lite öm i kroppen.

Men det är bara att kämpa vidare👌🏼

  • 160 readers

Likes

Comments

Fotograf Ida och Ronja!

Banan har gjorts om och var riktigt bra, körningen gick helt okej men ser fram emot träningarna med skolan.

  • 185 readers

Likes

Comments

I går vart det körning på vikbanan i Upplands Väsby hade super bra sällskap och körningen rullade på bättre och bättre.

Det var en som krascha och därför vart körningen väldigt kort..

I dag vart det Arlanda mc och sand, men först vart det och byta broms klossar, vill man ha något gjort så får man göra det själv 👍🏼

Mitt huvud har inte Vart 100% på hela dagen men körningen rullade på helt okej endå, och träffade Jesper Nilsson och hans far som gav mig många tips som jag kommer ha mycket användning av under min utveckling.

Tack alla som hjälper mig på något sätt med min utveckling, kunde inte vara mer tacksam men nu är det bara att kämpa vidare💪🏻

Och stort tack till min mamma som ställer upp och är med mig på banan!

  • 250 readers

Likes

Comments

Jag åkte hem från Tierp i går och då tog jag och mamma en spontanare till åsätra där jag körde två intensiva 30minuters pass och tog mitt person bästa som nu är 2,11 minuter.
(Ingen bild eller film från det.)

Och i dag åkte jag och pappa till Täby mk och körde lite, vart dock lite besviken på banan men det var kul körning endå och lite start träning.

Hoppas ni haft en bra helg!

  • 259 readers

Likes

Comments

I dag var det ca 29 grader i skuggan, så Cross körningen i Uringe var riktigt varmt!
Men shit vad kul det var, träffade Felicia loo där som jag tränade med och fick väldigt bra tips från hennes pappa

Jag utmanade hjärnspökena och platån som jag sist inte klarade av hoppade jag nu utan några problem alls!

På hem vägen stannade jag och pappa för å spola av crossen på en bil tvätt, och på kvällen åkte jag och mamma upp till Tierp för träningen som skulle vart i Rättvik var inställd.

Hoppas ni också haft en bra dag i värmen!

  • 287 readers

Likes

Comments

En mysig sommar kväll med familjen nere vid en liten hamn i Åkersberga med super god mat😊

Det roliga med denna bild va att när vi fotade så sa dom äldre som satt och åt "att dom låter ungdomarna dricka vin" men de där va alkohol fritt rosè vin😂

Och i morgon laddar vi om till ännu en Dag med motocross, hoppas ni också haft en super mysig dag!

  • 328 readers

Likes

Comments

I dag vart det en mor och dotter dag på åsätra Crossbana, fick äntligen köra efter 4 veckor och det kändes hur bra som helst!

Bilderna är tagna av min kära mor❤️

Det var ca 26 grader i skuggan i dag så det var riktigt varmt att köra men jag hade glömt bort hur kul det verkligen är att köra Cross

  • 326 readers

Likes

Comments

Tänkte göra ett litet inlägg om min utveckling inom motocrossen.

Jag har ett så sjukt stort intresse för den här sporten men jag är också 17 år vilket innebär att jag måste försöka åka i väg med föreldrar eller några vänner som har körkort för att komma iväg någon stans för att köra, och det är mycket därför de inte blir så mycket körning som jag igentligen vill.

Men snart börjar skolan igen och då har vi två dagar körning I Veckan på schemat och den 20onde november fyller jag 18 och kan då ta körkort och kommer då kunna åka iväg själv när jag vill.

Här är två bilder från exakt samma kurva och bilderna har ca 2 månaders mellan rum, och det är sånt här som gör att jag värkligen vill fortsätta med set här, att jag själv ser och känner att jag faktiskt blir bättre även fast jag har väldigt långt kvar till att vara där mitt mål är.

I helgen blir det körning och på måndag ska jag på tjej träning i Rättvik, ska bli super kul att komma tillbaka efter den väldigt långa renoveringen.

vi hade lite problem med leverantörer så därför det tog den tiden det gjorde, men men nu är det bara att träna hårt för dom här dagarna jag missat.

  • 339 readers

Likes

Comments