Hej på er, hoppas ni mår bra! Idag är det fredag, det betyder att det är helg nu. Så skönt, första helgen efter lovet. Jag har haft så mycket plugg i skolan så jag har varit ganska stressad på sista tiden.

Men idag bestämde ja mig för att släppa allt och det första jag gjorde efter skolan var att gymma. Jag älskar att gymma för jag mår så bra efter, speciellt om man kört ett hårt/bra pass. Idag var ett riktigt härligt pass, jag körde mest kordination plus mage och rygg. Jag vet inte hur det är med er men om jag gymmar ensam är musik ett MÅSTE för mig! Känner ni likadant? Man får en så mycket bättre feeling och blir mer peppad.

När jag kom hem efter gymmet åt jag ett nyttig och bra mellanmål. Det var havregrynsgröt med lite bär och nötter på. Supergott!

Ikväll ska jag gå på bio med min kompis(min bff), vi ska se Pitch perfekt 3. Jag älskar de tidigare filmerna så hoppas denna filmen är lika bra! Nu får ni ha en bra kväll och helg så hörs vi snart igen, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslan att släppa taget är svårt. Att ställa sig frågan är detta bäst, vad kommer hända om jag släpper taget. Kommer ja må bättre eller ännu sämre om den jag släpper taget av sårat mig, behandlat mig illa. Jag är väldigt känslosam och vill att alla mina vänner ska må bra, men glömmer lätt bort mig själv. Är du också en sådan person? Du mår inte bra av att umgås med den personen som du inte kan släppa. Man blir nertryckt och fylls med negativitet, det hände med mig iallafall. Men försök släpp taget, din hälsa och ditt mående är viktigast i alla lägen! Jag har varit med om vänner som verkligen svikit/ tryckt ner en för många gånger och låter det hända om och om igen för att ja inte vill/vågar säga ”hejdå” för jag tror att det kommer bli bättre. Men så är det inte, jag sårar mig själv istället. Man kan inte alltid bara tro att allt kommer lösa sig, att de är meningen att man ska vara vänner livet ut. Att allt kommer bli som förr om det inte känns bra. Vissa passar inte med varandra och är inte bra för en. Men ta vara på dem som gör de, som får dig le och gör din dag till en bra dag(guldkornen). Dom som inte får dig att må dåligt. Nu hoppas jag ni tar in det jag skrivit för det kommer hjälpa er i livet tro mig! Ju snabbare du släpper taget om det negativa, ju lättare känner du av det positiva. De små stegen gör skillnad! Gör bara det som känns bäst för dig och din magkänsla så kommer du må så bra! Massa kramar!

Likes

Comments

Hejsan finaste ni! Jag nämnde för er att i min blogg kommer jag prata om att leva som tonåring, hur det känns, vad som händer med en osv. Med dessa inlägg vill jag hjälpa er med råd och vägledning. Visst jag kanske inte har råd som passar alla och allt jag skriver kanske inte är bra. Men jag vill bara hjälpa er med den hjälpen jag skulle viljat ha under alla svåra och jobbiga tider man själv varit med om. Jag vill att ni ska känna när ni läser dessa inlägg att ”shit jag har varit med om liknande och förstår precis vad hon menar”. Eller att ”jag ska tänka på detta om något liknande händer mig i framtiden”. Så här kommer en kort text så ni får så ungefär hur jag har tänkt lägga upp det, hoppas ni gillar det!


Göra misstag! Det är något jag tror tonåringar gör varje dag. Och även alla andra från stora till små. Man vet att något är fel men man gör de ändå. Man vill testa och göra nya saker. Misstag har jag gjort många gånger, ibland vet jag inte varför jag gjort dom egentligen. Men jag tror det är för att man är nyfiken och vill se vad som händer om man gör de (man har inga gränser riktigt). Alla tonåringar vill leva väldigt fritt och testa på nya saker. Men vi är ändå väldigt känslosamma och det händer mycket i en när man börjar bli större. Det är svårt att förklara men man känner sig liten fast man snart är vuxen. Känns sjukt! För att bli vuxen måste man förstå sina misstag och lära sig av dom. Det är den fasen man är inne i nu, eller så känns det iallafall. Jag kanske inte lär mig något av vissa saker, men av många! Så tänk inte att det är fel att göra misstag, det gör alla och det är så man lär sig av!

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra, det gör jag iallafall.
Jag har ju berättat för er att jag har en hund, han heter Charlie och är en berner sennen. I förgår och igår passade jag på att fota lite på naturen där jag gick med honom. Tyckte det var så fint just för att snön hade lagt sig på kvistar, buskar mm. Allt var helt vitt, underbart om ni frågar mig. Hoppas eran dag blir toppen, kram!

Likes

Comments

Hej igen! De var inte alls längesen jag gjorde mitt första inlägg här på min blogg. Jag vill bara säga lite kort att det ska bli så roligt att få göra detta, att blogga är nytt för mig men verkar så roligt så kände att jag ville testa på det. Man kan dela med sig av så mycket som många uppskattar och vill läsa. Hoppas ni kommer trivas här och tycka om det jag skriver om.

Som ni kanske vet så var det nyår precis, jag kan inte fatta det! Ett nytt år och så mycket jag vill göra. Har redan fyllt 17 år, sjukt! Många brukar ha nyårslöften varje år, det har jag faktiskt bestämt att jag också ska ha detta året. Så här får ni läsa några av dom!

1: Ta tag mer i studierna

2: Vara mer med familjen

3: Träna oftare

4: Inte äta/dricka socker för än i sommar

Vad är era nyårslöften för år 2018? Skriv gärna om ni har några bra, kram!


Likes

Comments

​Jag heter Hanna Rydin är 17 år och bor i Småland, i en liten stad som heter Tranås. Jag bor med mina föräldrar min lillasyster och min hund.  Jag går 1:a året på gymnasiet där jag bor och går på samhällsprogrammet, vilket känns som rätt val för mig. Ja är en positiv, glad och pratsam tjej som oftast har humöret uppe i alla lägen. Jag är en sporttjej som också är väldigt intresserad av mode och skönhet. Älskar också att resa vilket jag alltid gjort, detta var lite smått om mig. 

Likes

Comments