Header

Vilket väder det var igår, tror inte vi var som ända som hade det!

Hanna Rudström

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

23:49 Ber Anna mig att sitta på en låg pall, sitt här i 30 minuter och använd lustgasen. SKÄMTAR HON!? Ska jag sitta på en pall jävel när ungen vill ut? Så tänkte jag. Aja det är väl bara o göra som hon säger.

Mellan värkarna var det fan party, så jävla häftigt att kroppen kan göra sådan smärta ena stunden och sedan känner man ingenting.

Vi hade väldigt roligt mellan värkarna iaf och jag är så svullen över näsan så det är helt sjukt, haha!

Efter den låga pallen så är klockan 00:30, då är jag öppen 10 cm, och har väldigt mycket tryck neråt. Här någonstans så känner ja bara att jag vill sova, ta en paus och komma tillbaka sen, haha! 00:55 får jag krystvärkar, och lustgasen går fan inte att använda, man vill ju bara skrika ut allting. inte hålla på med någon jävla mask framför ansiktet, så kände jag iaf.

01:10 får dom ta hål på hinnan så att fostervattnet går. ( Jag som så gärna ville att vattnen skulle gå hemma så man får känna hur det känns. ) nu har bebisen åkt ned så långt så man "borrar" in en liten metallfjäder, vet inte vad det heter men så dom kan se bebisens hjärtjud.

Där inser dom att hjärtljuden sjunker ganska kraftigt när jag väl krystar. Jag hör ju vad do säger och inser ju lite att detta måste påskyndas då en läkare tillkallas 01:22. Med mig vid min sida står även Berit, skönaste undersköterskan jag träffat, hon kommer in och knäpper med fingrarna till en annan undersköterska och säger" get out of here, hon är min" HAHA!

När läkaren kommer så får en undersköterska sätta dit en infart till dropp.. Hon sätter dit de, hämtar droppställning.

Men när krystvärkarna väl kommer, då kan jag inte hålla tillbaka, det går bara inte, kroppen vill ju göra det så jag körde på.

Minns när Anna sa att nu är det nära. de 3 sista krystvärkarna kommer jag ihåg sååå väl, 01:36 är han född.

Då sa läkaren något i stilen ” bra jobbat men du han inte” till den som skulle ge mig dropp.

Vilken jävla känsla att föda barn. Krystvärkarna var liksom häftiga på något vis. Kroppen ville så mycket av sig själv. Det jobbigaste var alla värkar innan måste jag säga. Kanske för att jag inte hade krystvärkar så länge. Jag vet ju bara min förlossning och har bara varit med om en så kan inte jämföra. Alla upplever förlossningar olika och det är ju det som är så häftigt att lyssna på.

Det 4 och sista delen kommer snart....

Hanna Rudström

Likes

Comments

Hanna Rudström

Likes

Comments

Nu packar vi väskan för en tur till Örebro!

Hanna Rudström

Likes

Comments

Pinterest är en riktigt bra app för att få inspiration från. Kolla den om ni inte redan har den!

Hanna Rudström

Likes

Comments

Igår var jag och mamma till duwfeholms herrgård och åt 7 rätters! Inte varje dag man gör det. Riktigt mysigt och gott var det! Dock fick jag inte min favoriträtt på bild...

Trevlig fredag!

Hanna Rudström

Likes

Comments