Header

I Lördags var jag och Iza i Helsingborg och såg Johan Glans, så jäkla kul han är alltså haha!!
Vi körde upp direkt efter att Iza slutat jobba, sen åt vi på en kina/thai restaurang i närheten av hotellet som mina föräldrar bodde på som vi sedan hämtade upp och körde till Helsingborg Arena.

I år tar jag som sagt studenten, och jag ska anordna studentbalen med 3 andra tjejer. Igår släppte vi biljetterna så har haft en hel del jobb att göra med det, alltså har jag inte haft tid att blogga. Idag har jag även börjat på min nya praktikplats, hos en fastighetsmäklare, och det var riktigt kul faktiskt. Tror att det kan vara något för mig!

Kraaam


Likes

Comments

Halloj!
Idag var det som sagt min sista dag på min första praktikplats. Skönt att jag bara har en vecka kvar nu, saknar faktiskt skolan. Det trodde man inte haha! Som Tack-present fick jag en jättefin påskblomma och choklad. Blev även bjuden på lunch med 3 från företaget. Kul att bli uppskattad för det lilla jobb jag har gjort själv!

Ikväll sover jag hos min älskling och imorgon bär det av till Helsingborg och se Johan Glans!

Vad ska ni göra i helgen?

  • 224 readers

Likes

Comments

Imorgon är det fredag hörni! Hur skönt?
Och det är min sista dag på min praktikplats, dock så ska jag vidare till en mäklare på måndag och göra min sista praktikvecka, men det lär ju bli lite roligare haha! Har kommit fram till att jag inte kommer att bli någon framgångsrik ekonomichef för ska jag vara ärlig så är det inte jättekul på en ekonomiavdelning haha!! I onsdags kom min älskling till mig och sov här tills idag och igår var vi på Espresso House och fikade, lika gott som alltid såklart.

Imorgon blir det fredagsmys med min fina pojkvän och på lördag ska jag till Helsingborg med en kompis och mina föräldrar för att se Johan Glans, så himla kul!

Likes

Comments

Contains affiliate links

.........................................Dry Lake .................................................................. Crushed Velvet Dress........................................... Cami Strap Detailed Dress

......................................NLY Trend................................................................. Drape Wrap Bodycon................................................... Drape Wrap Bodycon

Just nu har Nelly.com 50% rabatt på festkläder såsom klänningar, skor, kjolar, toppar osv. Hittade några favoriter jag hade kunnat tänka mig att köpa, men får låta bli haha, ska spara pengarna och köpa en massa till våren och sommaren! Har kollat på dessa klänningarna innan och tycker att alla är så snygga!!

Likes

Comments