Hej mina kära läsare!

Först ska jag be om ursäkt för att jag inte lagt ut nått på länge men mina känslor har varit en berg och dalbana i ca 3-4 veckor nu. Jag har mått jätte dåligt och därför har jag inte lagt ut nått här för jag tycker att jag är tillåten att behålla lite av mitt liv privat.


Jag har haft massor ångest för att lägga ut nått här men även för att jag inte lagt ut nått. För att få ur alla mina känslor så har jag faktist börja skriva dagbok, tro mig det hjälper faktist. Så många tankar och känslor jag fått ur mig är otroligt. Att skriva i en bok på ett litet papper hjälper mer än vad man kan tro.

Ni undra säkert varför titeln på detta inlägg är "Ångest onsdag" . Det är för att denna onsdagen har jag haft ångest för att skriva detta inlägg och för att palla mig till gymmet. Att sitta på gymmet med massor gamla människor och träffa en helt ny sjukgymnast är en mardröm. Som tur va så gick det bra att träffa en ny sjukgymnast men gymmet, jag är rädd för att folk ska döma mig för min skada. Alla tränar utan skydd och där kommer jag med världens största axelskydd som syns hela vägen till rymden. Jag ber er inte att sätta er i min sits men bara förstå hur jag känner.

Den hemska onsdag avslutas i sängen like always. Gossip Girl i full gång och te + melon. Kan det avslutas bättre?

Godnatt mina fina lyssnare! Glöm inte finns på mejlen om det är nått

XOXO GOSSIP GIRL❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina läsare!

Jag hoppas ni har haft en grym måndag som mig. Som vanligt gick jag upp 07:00 för att fixa mig o sånt. Jag fick skjuts av min mamma idag till skolan så jag skulle hinna käka frukost , vilket jag inte gjorde ändå
😬
Min måndag bestod bara av en lektion från 08:15 till 10:40 sen var det bara o sätta sig på bussen hem. Som sagt min lärare är i Schweiz och vi hade ingen vikarie så det blev en tidig måndag.
När jag kom hem gjorde jag i ordning lite te och 2 mackor. Jag satte mig vid tv:n och kollade på 3 avsnitt av Gossip Girl innan det var lunch dags. Efter lunch blev det Gossip Girl igen. Min dag avslutas som alltid i sängen med lite ljus och min dator. Denna kväll var det "make it or brake it" på den. En ny serie som jag starkt rekommenderar
💗
Men nu e det dag för läggdags. Hoppas ni får en grym tisdag och själv är man ledig så jag kommer verkligen njuta av den.

Godnatt och sovgott mina läsare
💖

Likes

Comments

Hej mina små kyssar!

Min dag starta som vanligt stressigt när jag försov mig. Jag fick skynda mig för att åka till ljungsbro för att sitta på bänken o pepp mitt lag eftersom jag e skadad som sagt. Min söndag var inte mer än matchen och sen så har jag bara duschat,plattat håret och legat i sängen o myst med lite tända ljus och lugn musik i öronen. Jag avslutar dagen med ett godnatt på snap och här på bloggen.

Godnatt mina små kyssar, hoppas ni får en grym måndag och ny vecka

Likes

Comments

En bra fredag me lite strö lektioner och 1 prov. Provet klara man vilket var as gött. Att sluta 13:00 typ på en fredag e aldrig fel och dem avslutas på bästa sett med en mys kväll med Emelie. Sov dags blev det ca 3:00 o en uppgång vid 11:40.

Hoppas ni får en grym lördag mina små kyssar

Likes

Comments

Hej mina små kyssar!!

Detta har nog varit den värsta dagen i mitt liv... Jag var tvungen att berätta för mitt lag att jag fått spelförbud säsongen ut vilket suger. Jag har redan abstinens för jag har inte tränat sen i söndags.
Jag har även haft en ganska bra dag. De börja med 1 timmes engelska o sen en inställd svenska lektion. Istället för att sitta på skolan då i ca 2,5 timme så drog vi hem till en i klassen o laga mat. De va as gött!! Dagen förutsatte med idrott o sen sista lektionen matte där jag och 2 till blev intervjuade. De var så himla kul.
Min dag avslutas som vanligt i min sång med datorn i knät.

Sov gott mina kyssar och ha en grym fredag och glöm inte bort ~ Du är alltid vacker vad folk än säger
❤️

Likes

Comments

Jag mådde inte så bra igår så de e därför jag inte la ut nått här. Min tisdag började bra i bageriet men slutade så hemsk. Jag var hos min sjukgymnast efter skolan pga att jag har en axel skada. Han gav mig spel och träningsförbud resten av säsongen. Jag mår piss för jag älskar att träna och spela handboll men där gick mina drömmar i kras.
Om vi ska gå över till Lill lördag så hade jag en jätte dålig natt o sov ca 4 timmar eller nått. Min onsdag va helt ok , när jag kom h efter skolan kolla jag på en film och sen så bakade jag lite för jag mår fortfarande piss så jag behövde få bort tankarna lite. Efter baket så blev det film med familjen o nu min sköna säng.

Hoppas ni får en grym sömn inatt och hoppas ni får en grym torsdag mina små kyssar

Likes

Comments

Första dagen i skolan efter helgen börjar med en lång och jobbig hygien lektion.En lektion som man alltid kommer frukta. Medans andra har lektioner resten av dagen så bakar man själv kapslar och mazariner i bageriet.Buss resan hem var hemsk och lång tråkig. Fick höra att det hade varit en varg typ 2 mil från där jag bor. Snacka om att man fick en hjärt attack! Min dag avslutas med en handbollsträning och en skön varm dusch. Vid 23 däckar vi i sängen o laddar upp för en ny dag!

Ha en grym kväll och en underbar tisdag imorn. Glöm inte att sova gott mina små kyssar

Likes

Comments

Efter en jobbig o tuff helg så avslutas dagen i Nyköping med match. Tyvärr blev det förlust men ett super kliv framåt för laget.Jag avslutar min söndag kväll utan ångest men en katt som sov kompis. Livet utan killar är nog mitt bästa val i livet.

Godnatt mina små söt kyssar, hoppas ni får en god natt sömn och en bra start på en ny vecka

Likes

Comments

Efter två långa och hemska dagar har man äntligen hittat ett lugn i kroppen. En kopp te & slapp dag satt fint & ett väl behövligt samtal med Emelie kunde inte suttit bättre såhär på kvällen. Musik i öronen & lite bokläsning får en alltid på bättre tankar.

Jag hoppas ni kommer gilla min blogg med massor olika ämnen och inlägg <3

Likes

Comments