Fortsätter med en del 2 av vem är jag. Eftersom det är väldigt lite bilder på mig här på bloggen kanske den är lite opersonlig för några så tänkte jag ta lite till. Gillar inte och känner mig obekväm att vara på bild. Att blogga är nåt jag kanske inte trodde jag skulle börja med, vad skulle jag skriva om och vem skulle läsa. Började med att visa foton och sedan fortsatt. Detta är ingen blogg där jag dagligen berättar om min dag och visar bilder, bara ibland nån gång. Min blogg är en väldigt blandad blogg där jag skriver och visar bilder vad jag känner för just då.

Är väldigt dålig på att berätta och beskriva mig själv så därför några enkla frågor jag hittat på nätet..

Namn: Hanna Pauline

Stjärntecken: Skytt

Hur lång är du: ca 159 cm, kort de vet ja..

Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Mörkblond/Ljusbrunt, är blond från början men mörknat de senaste åren

Bor: Ute på landet i SvenskFinland

Familj: Gift och har 2 tjejer

Djur: 3 hundar, 1 katt, Tuppar + hönor + kycklingar och några tusen bin

Favoritfärg: Vitt, svart och grönt just nu

Favoritfilmer: Sex and the city och filmer från 80/90-talet.

Tatueringar: Tjejernas namn på utsidan av vaden, funderar på att göra en på armen också

Samlar på: Skrivböcker

Favorithögtid: Är en julnörd helt klart

Rädslor: Ormar, getingar, humlor och hala vägar på vintern

Gillar: Inredning, loppis och shopping

Drömresa: New York helt klart, rest dit 2 ggr tidigare och vill tillbaka

Beroende: Godis, tyvärr och shopping

Dålig på: att städa och hålla ordning, tränaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Senaste inköp från Ikea. Nu när hönsen värper ville vi ha en fin äggkorg att sätta äggen i och Ikea levererade med en enkel och fin korg, lite stor men ändå bra. Trähandtag och fint att ha mycket annat i också.

Likes

Comments

Söndag igen. Dagen började med regn och senare fortsatt med blåst. En ganska så lugn dag som söndagar skall vara. Förberett inför tjejernas skolstart imorgon och packat sakerna som skall till marknaden nästa vecka. Lyssnade på radio idag på en diskussion om skolstarten, varför inte alla skolor kan börja i början av september. Varför börja redan i augusti när det ännu är sommar och många har semester. Med det tar vi nu kväll och sätter oss ner i soffan och kanske sätter på en film.

Likes

Comments

Lördag morgon och lite bilder från vårt hem. Ett mattlöst hem just nu pga. katten och hunden och dessutom vill jag ha nya.

Likes

Comments

Dagarna bara går och går och nu är det fredag igen. Dagarna har vart fyllda med små program, frisör besök, pysslat om hönsen, städat i ladugården, städat ur frysen och börjat fylla den igen med bär. Även stads besök med dottern för att köpa nytt till skolstart. Den största "nyheten" dock är att vi köpt katt. Lilla söta Arthur har flyttat in och trivs och busar. Så nu har vi många djur på gården.

Nu tar vi helg och njuter av det sista lediga innan skolstarten börjar på måndag för flickorna.

Nästa vecka blir det mer program, Juthbacka marknad en stor "skrot/loppis" marknad i stan under 24 h. Självklart skall vi sälja och fynda.

Likes

Comments

Nu har vi många höns på gården så ägg lär vi väl nog få här framöver så det räcker bra. Tuppen Einar. Hönorna Agda, Lowis, Engla-Freja, Märtha, Elisabeth, Astrid och Greta. Kycklingarna Elsa, Tuva-Li, Tjorven och Halta Lotta. Några får gå fritt på gården och kycklingarna är ännu så små så de har en egen lya. Mysiga små djur och enkla att ha.

Likes

Comments

Det var denna vecka, nu är den slut. Haft en bra vecka med mycket bilsittande och lek. Veckan började med städ i gamla stallet, kycklingarna har flyttat in och nu även några nya värphöns. Onsdag körde vi ner till mannens systers familj som bor i södra Finland. Där dagarna fylldes med program bl.a Ikea, massa lek och kantarelljakt. Lördag en lång dag spenderades mest i bilen då vi körde ut till Houtskär för att hämta Elin från scoutläger. Jättefint och mysigt där i skärgården med de små färjorna. Måste ta en ny resa dit och ha mera dagar på sig så man hinner se allt. Idag söndag mera bilsittande då vi körde hemåt. Borta bra men hemma bäst!

Likes

Comments

Första veckan på semestern! Njuter av ledigheten och att inte behöva vakna av väckarklockan och bara stiga upp när man själv vill och sen sitta och njuta av en lång fruckost tillsammans med familjen när vi nu äntligen har ledigt tillsammans.
Vi är redan in i augusti och dagarna går för fort. Äldsta tjejen är på scoutläger och yngsta har kvalitetstid. (Bilder på döttrarna)

Likes

Comments

Visst är det härligt när det är ljust ute dygnet runt, men mörkret om kvällarna är väl ännu bättre. Hösten är på intågande (snart). Att ha tända ljus och tyst i huset det är rofyllt. Det är så man längtar efter julen med alla tända ljus och mysfaktorn är på topp. Det är inte så många månader kvar, julnörd som jag är!

Köpte en ampelhängare idag på loppis, aldrig trott att jag skulle köpa sånt, men gillar den starkt och nu behöver inte fönstret någon gardin.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw