Onsdag och varit ledig idag, veckans enda lediga dag för mig och ungarnas sista höstlovsdag..

Dagen varit en ganska lugn dag, gjort egentligen ingenting. Städat lite och hade tänkt tapetsera sovrummet. På vägen in till stan för att köpa tapetklister ångrade jag mig, ville ha ännu mina ljusa väggar en stund. Tapeterna åkte in i skåpet igen och kanske jag ångrar mig en dag och de skall upp, får se.. Ännu en till jultidning kommit upp i butikshyllan och den fick också följa med hem.. Nu tar vi kväll och ska sätta mig och läsa min tidning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag och en ny vecka. Blev inget dag 7 på min vardag i foto då Nouw strulade igår. Min fotovecka blev inte som tänkt men så får det förbli..

Förra veckan innehöll mest jobb nästan varje dag. Tandläkarbesök, kalasplanering, städa, tvätta och allt annat vanligt. Lördag blev en shoppingdag med mamma, syster och dotter. Fyndat en ny tapet som inte var tanken jag skulle ha men priset fick mig att ändra och den fick följa med hem. Nu skall den bara upp.

Nu börjar vi på en ny vecka och innehållet lär väl bli detsamma som föregående..här är det omväxling som gäller. Nya tag och ha en bra start på veckan alla!

Likes

Comments

Kör en fotovecka - Mina vardagar i bilder

Likes

Comments

Så är det söndag igen och veckan e slut. Imorgon börjar igen en ny arbetsvecka. En vecka som består mestadels av jobb som vanligt och ett tandläkarbesök.

Dagen idag bestått av sofftvätt, så nu hoppas jag den hålls ren en stund iallafall. Vattendammsugaren gjort succé. Varit på villan också en stund, ännu är vädret rätt så skönt. Höjdpunkten idag blev en tidig julklapp jag fick, så nu skall här läras att fota med den. Har länge önskat mig en kamera och nu har jag en 😊

Likes

Comments

Fredag, veckans bästa dag. Blev ännu bättre med en ledig helg. Veckohandlat och inväntar fredagsmys. Framför datorn säkert och en film, denna gång en julfilm då såklart. Blev jättelycklig idag av att i butikens tidningshylla hitta årets första jultidning, den kom såklart med hem. Den tidningen utkommer varje år ungefär denna tidpunkt och den brukar betyda den riktiga starten på min jul. Så nu är det igång på riktigt. Ha en skön fredag kväll!Spelat sällskapsspel och fotat hösten..

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw