Hej alla! Hoppas ni har det bra :)
Jag har precis gjort Vit varm chokladdryck till mig och Emil, och måste säga att det blev verkligen sjukt gott! Det rekommenderar jag, och såhär gör man det;

Värm mjölk antingen i mikron eller på spisen.
Under tiden det värms, häll i lite vaniljsocker.

När mjölken sen är varmt, häll upp det i en mugg och stoppa ner 3-4 bitar vit choklad och rör om.

Ta sedan på lite kanel överst på mjölken. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 412 Readers

Likes

Comments

När det är såhär tråkigt väder och bara mörkt hela tiden så blir man lätt trött och seg! Här kommer lite tips som kan göra dig piggare!


* Träning är bra! Motion och styrketräning, det påverkar humöret positivt. Att börja morgonen med ett träningspass gör en mycket piggare och gladare för dagen.

* Man kan ha vitaminbrist vilket kan leda till trötthet. Det kan man försöka bota med tillexempel C vitamin. Jag brukar ta en C-vitamin brustablett och dricka.

* När det är såhär mörkt som det är såhär års så blir man lätt trött och nedstämd. Tänd ljus! Fixa spa hemma och ta hand om dig själv.

* Sov mer! Gå och lägg dig tidigare än vanligt så du får mer sömn för att bli mer pigg nästa dag. 

Likes

Comments

Jag tänker ofta på framtiden, och på vad som kommer hända. Har en hel del framtidsplaner och jag tänkte berätta lite om dem. 

Jag tar ju studenten om ca ett halvår, och efter studenten har jag nog tänkt jobba ett år innan jag börjar plugga på universitetet. Har inte bestämt mig helt om vad jag ska plugga på universitetet än, men är inne på samhällsvetare eller något liknande, men man hinner säkert ändra sig, och eftersom att jag inte är riktigt säker på vad jag ska plugga till än så planerar jag att vänta ett år och jobba efter studenten. Dessutom kan det va ganska skönt att slippa plugga på ett år 😉 

Likes

Comments

Hej alla. Har inte bloggat på ett tag, b.la för att jag för en vecka sedan fick reda på att min kusin har gått bort. Det är så otroligt hemskt och jag önskar av hela mitt hjärta att hon kom tillbaka. Så jag tänkte skriva lite om henne och försöka få er att förstå vad hon har betytt för mig. Det har alltid varit hon och jag, trots att vi har bott långt ifrån varandra. Men det har inte spelat nån direkt roll för när vi väl har träffats har vi haft så sjukt roligt. Om du bara visste hur mycket jag saknar dig Emilia. <3

Jag saknar också våra minnen. När vi gick på stan i Karlstad och shoppade, eller alla gånger vi har varit i Malmköping hos våra släktingar. Eller när vi skulle sova över hos vår ena faster i Eskilstuna och vi skulle sova på en luftmadrass i vardagsrummet, och vi låg och skrattade så mycket halva natten så ingen annan i huset hade kunnat somna.

Eller när vi var små och ni kom och hälsade på oss i Västervik. Vi var ute hela dagarna i lekparken, vid havet. Vi åkte till lysingsbadet och på kvällen såg vi på film. Vi hade så kul.

Och även den gången jag åkte och hälsade på min pappa när han bodde i Kristinehamn, och du kom och sov över. Vi var väl 14 år. Pappa gjorde sig till och tog på sig mitt löshår, keps och solglasögon och jag minns att när jag skulle ta en bild på honom fick jag med dig i bakgrunden när du storskrattade. Det vart en så klockren härlig bild! Jag saknar det, och när jag tänkte på den bilden här om dagen så slog det mig att varken du eller pappa finns i mitt liv längre.. Och den tanken får mig att bli så ledsen så du anar inte.

Det är jobbigt att bara logga in på facebook, för jag ser hela tiden alla fina saker om dig som folk skriver. Det är så fint, men det är så otroligt jobbigt att se. Och ingen, kan förstå det här. Jag bara önskar att det här var en mardröm.

Du är föralltid saknad och älskad av oss alla, min älskade kusin. <3


Likes

Comments

Det är en väldigt jobbig dag idag.. Det är nämligen så att det är tre år sen idag som min älskade pappa gick bort. Jag bara önskar att han fortfarande fanns i mitt liv, att jag fortfarande kunde fråga honom om råd i livet, och att han fortfarande alltid fanns där för mig när jag var ledsen, för det gjorde han alltid.. Det är svårt att vara utan det, och utan honom här i livet, jag saknar honom så fruktansvärt mycket, och det är fortfarande svårt att acceptera att han aldrig kommer tillbaka hur mycket jag än vill det..
Min älskling och jag var och tände ljus hos pappa vid graven. Jag är så otroligt tacksam för att jag har honom, han fyller upp det tomrum som finns hos mig efter att pappa dog, han är världens finaste pojkvän, min kärlek ❤
Och så är jag också jätte tacksam för att jag har resten av min familj och mina vänner ❤. Min fina pappa, jag saknar dig fruktansvärt mycket och jag önskar att du fortfarande var här!


Likes

Comments

Hej alla, hoppas ni har haft en bra helg! 😊 tänkte skriva några tips som är bra för att bränna fett, eller motverka det. 


*
Grapefrukt! - Den är känd mest för att den bränner fett, den minskar aptiten och underlättar därför i viktminskning. Den innehåller C-vitamin och rensar kroppen. 

* Hallon - Ökar fettförbränningen! De innehåller fibrer och vitaminer. Det som gör att hallon förbränner är ämnet hallonketon som ger smak på dem, och det ämnet ökar frisättningen av fett från fettcellerna. 

* Chili - Krydda måltiden med chili, det ökar kroppens fettförbränning. Chili driver igång ämnesomsättningen. Att krydda med vitlök är också mycket bra för förbränningen. 

* Vatten - Drick vatten ordentligt, helst mer än 8 glas om dagen, det höjer förbränningen också! 😊

Take care! 


Likes

Comments

En platt mage är ju någonting som nästan alla önskar sig. Men det är svårt då fettet i förstahand sätter sig på magen. Jag tänkte skriva lite tips som jag brukar använda för att hålla fettet borta från magen - och därmed få chans att hålla den platt! 

* Dricka grönt te - Det reducerar fettet runt magen, och det höjer även immunförsvaret!

* Tropisk frukt, tillexempel ananas är bra då det hjälper till att bryta ner maten och underlättar matsmältningen 

* Bär! Har höga halter av C-vitaminer och ökar därför fettförbränningen. Tillexempel kan du äta fil med bär i. 

* Ät gurka! Det hjälper att få bort svullnaden runt magen. 

Det jag gör också är att springa och lite övningar. Konditionsträning är bra och för att minska fett och jag brukar springa en timme ungefär.  

Likes

Comments

Har tidigare gjort ett inlägg om huskurer som gör dig naturligt vacker. Här kommer några fler tips! Istället för att köpa dyra produkter kan du gärna ta del av dessa enkla tips 😊

* För att få fylligare läppar: Kan man borsta läpparna lätt med tandborsten, och smörja in läpparna med vaselin efteråt. Man kan även använda pepparmintsolja för att de ska bli större. Ett tips till är att använda genomskinligt läppglans på läppkonturerna, det får läpparna att se större ut.

* För att få färgade läppar naturligt är gurksaft bra! Man skär en gurkskiva och gnider den på läpparna en stund, gör man det regelbundet så får man en fin nyans på läpparna. För att få rödare läppar: Använd is! Ta en isbit, och gnid den mot läpparna, det ger en röd nyans! 😊

* Har du råkat ut för mörka ringar under ögonen? Då är de här tipsen bra.
Citronsaft! Citron bleker och därför är det bra att använda färsk citronsaft på en bomulstuss. Upprepa det sen två gånger i veckan så märker du resultat 😃
Mandelolja är också bra - Det ger en ljusare färg runt ögonen. Man tar helt enkelt och smörjer på mandeloljapå de mörka ringarna under ögonen innan man sover och masserar in.

Hoppas du får nytta av tipsen! 😊

Likes

Comments

Kände att det var dags för en ny header, lite lik den som var förut men är ändå nöjd! 😊

Min kväll är och har varit kanonbra, umgås och har det trevligt med bästaste bästis i vår lya! Lyssnar på musik och chillar, perfekt kväll!

Förövrigt kom jag att tänka på, vad tråkig världen skulle vara utan musik! Snor lite citat från One tree hill - Det spelar ingen roll vad du går igenom, musik hjälper alltid. Dessutom håller jag verkligen med om att det här som sägs i OTH tas upp är sant - att en sång kan avgöra hur hela dagen blir. Tack gode gud för musiken! 🎶


Tack för att du finns min fina vän! 

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni mår bra! :) 

Jag tänkte berätta lite om hur jag ser på politik. Jag är ju trots allt myndig och får rösta, men jag har faktiskt Ingen aning om vad jag ska rösta på i omvalet! Jag känner inte direkt något förtroende till något parti. Det känns så fel att klaga, men det är faktiskt så jag känner. Så tänkte vara öppen om vad jag tycker om de partier jag anser störst :)

Moderaterna har lovat att det ska bli bättre, att nya jobb och nya bostäder ska komma till, men jag anser inte att det har blivit bättre under den tiden moderaterna har haft makten tyvärr. Varför har de inte hållt vad de lovat? Vi bor ju alla i samma land och hoppas hela tiden på att det ska bli bättre.

Socialdemokraterna, när de var i makten innan moderaterna var jag ju inte inne politiken, med tanke på att det var längesen nu. Men enligt dom ska det finnas bra bostäder till alla, de påstår också att de prioriterar en bra äldreomsorg med bra kvalitet, där personalen har rätt till heltid och bra arbetsvillkor. Och jag hoppas verkligen att det verkställs ifall folket väljer att rösta fram dem till makten igen på omvalet, för det behövs :)


Sverigedemokraterna, De vill b.la sänka abortgränsen, det tycker jag är dåligt. Abort är jätte hemskt, och det måste vara jätte jobbigt för de som gör det :( Men det kan också vara så att barnet tyvärr inte kan få en bra, stabil framtid, och är det så föräldrarna känner så tkr jag att ska få göras. Sverigedemokraterna tar också upp om invandringspolitiken, enligt dem så vill de ha mindre invandring här, och hjälpa flyktingarna där de kommer ifrån, där de bor. Och självklart ska Sverige ta sig ann invandrare tycker jag! Bara vi klarar av det och att det blir bra för alla, och invandrarna ska då kunna få den hjälp de behöver.

Miljöpartiet kan jag tycka är bra, och det var faktiskt det som fick min röst i förra valet! Men jag har nu ändrat åsikt lite angående det, det är såklart bra att tänka på miljön, men det finns också en del dåligt då miljöpartiet vill höja priset på bensin och att folket ska åka mer tåg osv. Men många människor är faktiskt beroende av bil. Något jag tkr verkar bra dock är att de vill ha jämnställdhet och att elever ska få det bättre i skolan, mer tid med lärare tillexempel. De vill även att lärare ska få högre löner, det tycker jag att de ska ha! :)

Men jag tänkte också ta upp o en sak som jag tycker är irriterande. Vi alla har olika åsikter i Sverige, och vi får tycka och tänka vad vi vill. Ändå blir folk så osams med varandra när man uttrycker sin åsikt. Visst, det är klart man kan säga vad man tycker om personen tycker nåt helt annat, men det går till överdrift enligt mig när man väljer att bli arg på personen som inte tycker likadant som en själv. Alla får ju som sagt tycka och tänka vad man vill :)

Nu ska jag ut på en springtur! 

Hoppas ni får en bra helg allihop! :) 

Likes

Comments