resor, life

Hej, har som ni märkt inte skrivit ett skit här den senaste månaden och anledningen till det är helt ärligt att mitt liv varit extremt tråkigt (endast jobbat) och när det slutatade vara tråkigt (var på västkusten och sedan wow) hade jag inte tid att gå in här. Men tänker såhär, att nu när skolan börjar (ångest btw) så ska jag ta tag i detta igen, lovar!!!! Eller okej vem lovar jag haha kanske 1. inte är någon som läser 2. någon som är intresserad lol.

Jaja har varit på västkusten och jobbat på brännan som försvann lika snabbt som den kom, också ätit 3 kilo räkor och samt överkonsumerat sololja och glass. Det har varit mysigt och jag älskar västkusten.

Puss ha det bra

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

<3 älskar dom här människorna mest i hela världen

  • 332 readers

Likes

Comments

Igår var jag ledig och följde då med familjen ut till sommarstugan. Där åkte vi båt och badade trots svinkallt hehe. Har även köpt en kamera!!! Så kanske kan försöka steppa upp gällande bloggandet med fina bilder ;)))

  • 356 readers

Likes

Comments

kompisar :), life, ätbart

Hej på er, igår var jag ensam hemma då familjen åkt till sommarstugan. Passade därför på att bjuda hit Lovisa för trerätters och myskväll. Mycket kul då jag faktiskt älskar(!!!!) att laga mat. Bjöd iaf på mozzarella/tomat/balsamico till förrätt (wow avancerat), kyckling/sötpotatis/mangoavokadosalsa som varmrätt och typ fruktsallad som efterrätt (avancerat det med).

Likes

Comments

kompisar :), life

Hej på er, igårkväll hängde jag med Irma och Linn och eftersom det var najs väder passade vi på att ta ett kvällsbad i ett badbrott. Det var mycket trevligt förutom att vattnet var kallt och jag höll på att frysa ihjäl efteråt:/ efter badet åkte vi till Linn och umgicks där ett tag innan det var dags att åka hemmåt igen. Mysig kväll iallafall och idag plus på tisdag är jag ledig, ser fram emot det. Har dock inga som helst planer vilket är lite deppigt.

Likes

Comments

life, ätbart

Vad har skett de tre senaste dagarna? Förutom att jag inte har skrivit nått här har jag jobbat varje dag, ätit mat (Ofc), hängt med Lovisa två gånger samt varit på gymmet. Inte så spännande :/

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@hannaotterhed