Header

Foto, Vardag

Oh yes fedag!

Kan smått sammanfatta veckan som en av de långsammaste veckorna på länge! Usch var tiden stått stilla, mer än aldrig förr. Idag var första dagen jag i alla fall hade lite energi till att gå upp. Att veta att det är Fredag är ju en av de bästa känslorna som finns. Ville bara få skolan överstökat, men såklart gick tiden likaså idag extremt långsamt. Vilket fall så kom jag hem för en timme sedan efter att ha kört min kompis hem. Blev en liten omväg men men. Nu blir jag hemma i någon timme sedan kör jag nog till träningen och strax efter det bär det av mot pojkvännen.

Hoppas ni får en bra fredag!

Tog i vanlig ordning lite vårliga bilder på blommorna i trädgården. Vet inte riktigt hur jag inte kan ha tröttnat på dem än, då jag tar snarlika foton varje år. Haha, snacka om långrandigt. Skulle lika bra kunna använt samma bilder år efter åt, skulle någon ens märkt det?

Puss och Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hi babes

Strax är det dags för dagens sista lektion sedan bär det av hem. Super nice väder idag så lär gå ut en runda, och förhoppningsvis är våren på väg.

Ska även försöka träna lite ikväll. Trots huvudvärk och en jäklas förkylning som verkligen aldrig vill bort. Börjar bli trött den denna skiten nu. Suck.
Lär också sätta mig i lite biologi och idrotts plugg sen också, skriva, skriva, skriva...

Puss & kram

Likes

Comments

Vardag

Hej bloggisen,

Var ett tag sedan nu. Har den senaste veckan helt enkelt behövt prioritera vissa saker framför bloggen. Under veckan har jag bland annat skrivit två nationella prov vilket jag klart varit lite smått spänd inför. Typiskt nog har jag även råkat ut för en förbaskad förkylning som aldrig riktigt vill släppa. Blir snarare bara värre och värre. Usch ja, hoppas jag tillfrisknar under veckan i alla fall.

Så tack vare förkylning så valde jag att skippa träningen i fredags. Istället följde killen med hem eller ja hem till "trädgården". Såklart lyckades jag att sätta mig i den där underbara situationen där jag inser att nycklarna är i huset och inte i min nyckelknippa. Blev så himla arg på mig själv, om inte irriterad. Så där satt jag och min pojkvän, två timmar i garaget och väntade på att någon skulle komma hem. Kul.

Anyways så kom några vänner över senare mot kvällen, vi åt nere på pizzerian och sedan glodde vi på film resten av kvällen. Ganska mysigt faktiskt. Några stannade även över så sedan på söndag morgon bakade jag scones till alla och vi åt en mysigt frukost. En efter en drog hem strax innan lunch och jag hade en ganska nice eftermiddag för mig själv. Välbehövt!

Hoppas verkligen att all press och stress lägger sig i veckan och att jag kan komma tillbaka till mitt "normala" jag. För de senaste veckorna har jag endast varit stressad, illamående, illa till mods och mått dåligt rent psykiskt. Så nu tycker jag verkligen det är dags för lite förändring. Jag ska se till att komma igång med träningen till 100% igen, äta bättre, ta hand om mig själv och vara mer effektiv. Framförallt ska jag börja skämma bort mig själv och definitivt börja prioritera mig själv lite, lite mer...

Puss & kram

Likes

Comments