Godmorgon på er!!
Just nu ligger jag i princip nyvaken i sängen och bara lyssnar till min killes djupa andetag. Ska försöka låta han sova då det inte vart så populärt när jag hoppade på honom sist...; )
Igår firade vi 6 månader vilket, sounds pretty crazy. Har ju känt killen i tre år men för ett halvår sedan blev det nått annat. Han är bäst och jag kan inte riktigt förstå att han faktiskt är min! ❤️

Blev såklart en liten "middag" också. Vi gick ut och tog en pizza, bara för att liksom. < 3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För cirka en vecka sedan fick jag det bekräftat. Jag kom in! Estet media blir det för min del till höst. Börjar faktiskt längta riktigt mycket nu. Tänkte i detta inlägget svara på lite frågor angående gymnasiet då det är ganska aktuellt för vissa kanske. : )

VAR DET SVÅRT ATT VÄLJA LINJE?

Jag kan tänka mig att det kan vara svårt att välja linje. Men för min del var det ganska lätt då jag ville gå på en linje som intresserar mig. Jag tror inte jag hade klarat att gå en samhällslinje bara. Hade känts som att fortsätta grundskolan tre år till. Då mitt intresse är inom media området så var det inte särskilt svårt än att det var estet media jag skulle välja.

VAR DET VÅRT ATT VÄLJA SKOLA?

Hmm, för mig så har detta heller inte varit så svårt då jag inte haft allt för många alternativ. Två skolor i lund och nån enstaka i Malmö har varit mina valmöjligheter typ. Men i tankarna var jag främst inne på Lund och jag skuggade på båda skolorna där och tog mitt beslut utifrån det.

HUR VAR DET ATT SKUGGA, VAD GJORDE MAN?

Tanken med att skugga är att man ska få följa med en dag med elever som går på skolan. Se hur lektioner funkar osv. Den första skolan jag skuggade på, som var den lite "större, finare och så kallad "bättre" skolan". Var inte alls så bra som man kanske kan tro. Jag fick inget med mig hem förutom dåliga lärare, konstiga lektioner och scheman. Däremot på andra skolan var det väldigt annorlunda. Här fick jag följa med två tjejer på deras lektioner och även sitta och prata med en lärare, vilket gav mig en rätt stor inblick i hur det allt funkade.

VAD ÄR DET POSITIVA MED LINJEN DU SKA BÖRJA PÅ?

Det är helt klart att det är ett väldigt brett område. Inom medieproduktion finns tusentals områden, man ska bara hitta det som man är bäst på!

VAD ÄR DET NEGATIVA MED LINJEN DU SKA BÖRJA PÅ?

Det lär definitivt bli all SO jag kommer behöva läsa. Då jag kommer gå högskoleförberedande så kommer jag att läsa SO, vilket är det ämne jag helst skippat. Verkligen inte mitt favorit ämne om man säger så...

VAD SER DU FRAM EMOT MED ATT BÖRJA GYMNASIET?

Jag ser egentligen framemot hela grejen. Att komma in i "gymnasietiden" , det är där det händer. Det är där jag tror jag som människa kommer utvecklas mest. Så att börja gymnasiet, testa någonting nytt, lära känna nya människor och nya vanor kommer förhoppningsvis göra mig gott!

VAD SER DU INTE FRAM EMOT MED ATT BÖRJA GYMNASIET?

Tanken i sig att börja gymnasiet låter kul. Och NU kan jag glatt säga att jag längtar. Men försöker hela tiden ha i åtanke att det är SKOLA vi snackar om. Bara för att det heter gymnasiet försvinner inte ordet utbildning. Fine, dem första veckorna kanske är svinbra, roliga, vem vet? Men ska försöka att inte glömma att det är skola, plugg, läxor, stress, trötthet. Allt kommer som en käftsmäll när man minst anar helt enkelt.

Likes

Comments

Då har jag kickat igång dagen med lite frukost. Och hur ser dagens planer ut då? Jo totalt glömma gårdagens negativitet över jobbet som jag mått så äckligt dåligt över. Bara släppa det som hänt, va ledig och tänka på annat. Lär ta en löptur senare för att komma igång lite. Sen väntar något telefonsamtal och mail. Men nu ska jag bara ta det lugnt i en timma och sedan se vad dagen mer har att komma med.

Likes

Comments

Då var det lördag, helg. För min del känns alla dagar som helg då det inte händer särskilt mycket. Däremot så blir min lördag och söndag jobb. För alldeles strax ska jag sticka ut och springa en runda. Och idag hoppas jag på bättre resultat än igår dagens hetta. Sen hem, duscha och fräscha till mig och sen köra till jobbet. Ska verkligen se till att lägga mer tid på bloggen sen. För just nu handlar allt om vad jag ska göra och hur intressant är det? Inte så speciellt kanske. Ska bara försöka få lite inspiration först. MEN kika in på min instagram om ni vill ha lite annorlunda typ av uppdatering. Ni hittar den HÄR!

Likes

Comments

Denna veckan har ju gått huuur snabbt som helst! Känns jag att det nyss var måndag och jag kom hem från tyskarnas land men men. Idag ser planen ut som så att lilla jag ska sätta fart med träningen igen. Insåg igår att jag har ett helt sommarlov där jag verkligen borde passa på och få igång kroppen på regelbunden träning igen. Har ju all tid i världen i princip. Så nu ska det springer tre dagar i veckan och tränas styrka! Så nu ska jag alldeles strax bege mig ut på en liten löptur. Wish me good luck!

Likes

Comments

Nya inlägg