Header

Vardag, Foto

Hejsan

Söndag. Finns det mer att säga. Att ha lite extra lyx helg med fredag, lördag, söndag får en att vilja fortsätta vara ledig resten av veckan. Dock har jag turen att endast gå i skolan måndag, tisdag, onsdag för sen blir det ännu längre långhelg med Kristi himmelsfärd. Ska bli så skönt med kort skolvecka!

Just nu sitter jag i bilen och väntar på mamsen. Är faktiskt ute och övningskör och det börjar sätta sig lite mer nu. :)

Förresten, här om dagen skrev jag ju att jag och syrran tog en sväng till ett av alla Skånes rapsfält. Så himla vackert det är alltså. Och igår när jag och Vilma körde ner mot Ystad var det ännu fler fält. Så himla fint, älskar raps!
Sådär för bjuder jag på några bilder som jag och syrran knäppte.

XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår firades en vän med tjejerna och det blev en lyckad kväll! Idag tog jag med mig Vilma ut på en moppetur. Vi tog oss alltså hela vägen till havet. Trodde aldrig det skulle gå men det gick hur bra som helst. Tog sin tid men riktigt härligt var det, dock kunde vädret varit bättre. Efter moppe rundan tog vi en sväng in om Vilma och hämtade upp lite grejer inför kvällen. Just nu sitter vi och nördar oss lite framför sims.. hehe, vi båda älskar det så varför inte spela det tillsammans?

XOXO

Likes

Comments

Vardag, Foto

Hejsan!
Denna dagen har bestått av lite allt möjligt. Men för det mesta väldigt mycket slapp ute i det fina vädret, tackar det det!

Igår kväll tog jag och syrran en sen runda med bilen upp på åsen, minuterna innan solen gick ner. Vi knäppte några riktigt fina bilder på rapsfälten, njut.

Nu sitter jag i skuggan och kollar serie. Men alldeles strax ska jag börja göra mig i ordning för kvällens festligheter.

Ha en bra fredag på er!
XOXO

Likes

Comments

Vardag

Äntligen fredag...typ.
För mig känns det som fredag då jag har studiedag imorgon, yesyesyes! Perfekt timing till det härliga vädret också. At the moment sitter jag i bilen påväg hem från Lund. Drog in efter skolan för att simma några längder men allra skönast må vara att basta. Kändes dock lika varmt att komma ut igen! För THANK GOD att värmen äntligen kommit! Idag har det varit upp mot 23 grader och jag beeer för att detta ska hålla i sig.

Vad händer annars då? Jo jäkligt glad och positiv atm. Vet inte riktigt men känner att jag i princip har all energi jag kan få, livet glider fram (typ). Om det har med vädret eller inga läxor vet jag inte, kanske en kombination av båda?¿

Borde inte ens säga något, för så fort jag ens nämner att något går bra för mig så går jag in i en stolpe typ. Men imorgon, studiedag = plugg och massa chill. Har faktiskt inte allt för mycket läxor nu vilket jag är enormt tacksam för. Skrev två sista nationella idag så det ska bli skönt att slippa det på ett tag! Imorgon kväll blir det födelsedagsfirande för en vän vilket kommer bli hur mysigt som helst.

Nu blir det en lugn kväll hemma...
XOXO

Likes

Comments