Header

Vardag

I nuläget kan jag verkligen inte förstå ur jag hann att blogga nästan varje dag förr. Idag är jag bara glad om jag hinner andas en timme eller två!

Igår lämnades de sista uppgifterna från veckan in med en djup pust. SKÖNT! Så gårdagen var lika efterlängtad som vanligt, fredagar må vara veckans bästa dag ändå. Idag, Lördag blev det upp tidigt för att åka till skogen. Wow, låter intressant!! Nä men min pappa och min pojkvän sprang ett lopp så då får man ju heja och supporta lite. Riktigt roligt att se på faktiskt. Fick till och med lilla mig taggad inför årets lopp. Börjar närma mig mitt mål som är milen! Målet är att verkligen ha sprungit milen till sommaren och sedan springa den på en bra tid under hösten.

Vilket fall, efter det drog jag hem och käkade sen...min vänner. Var det dags för min första dag på jobbet. asså whut! Detta är verkligen HELT nytt för mig. Jag har noll erfarenhet sedan tidigare, att jobba är helt nytt. Att faktiskt tjäna pengar och faktiskt ha en ekonomi känns så otroligt roligt. För grejen är att jag VILL jobba. Jag anser att det är en del av livet och om man kämpar förtjänar man lite vinst. Vilket är kanske det jag är mest taggad på, haha. För så mycket jag vill handla, göra och spara räcker inte barnbidraget länge till. Kommer nog kännas som en stor befrielse när första lönen kommer. Så var har jag fått jobb då? Jo jag har som tidigare nämnt verkligen sökt jobb lite överallt men fick ingen napp. 18 års gräns nästan överallt tyvärr. Men sedan hittade jag ett litet café en bit ifrån där jag bor. Så för några veckor sedan blev jag intervjuad och idag var min första jobbdag. Från början var tanken bara på ett sommarjobb men som det ser ut nu kommer jag att hoppa in lite under helgerna nu framöver också! Faktiskt lite smått taggad, lite förändringar skadar aldrig...

Nu är jag mer än trött efter eftermiddagens jobb. Inte bara det utan även en tidig morgon såklart. Så nu ska jag få i mig lite middag och sen krypa ner i sängen. Imorgon väntar... hmm, ingenting! Wihoo, inga planer!!

Puss & kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Efter många intensiva och jobbiga veckor tar jag ett välförtjänt lov! Känns som att allt gått som i en bergochdalbana för mig den senaste tiden. Först mår jag jättebra, har det bra med allt och alla, tränar mycket och mår tipp topp! Sedan drabbas jag av världens förkylning som aldrig vill gå väck utan sitter kvar i hela fyra veckor! Uppehåll från träning men ändå viktiga tävlingar som inte gick att ställa in. Så jag motarbetade hela tiden förkylningen. Men förra veckan så försvann äntligen förkylningen och jag kände mig mer än glad. Sen kom såklart problem nummer två vilket var sömnlösa nätter, ångest, migrän och stress. Allt bara har kommit pang på varandra och jag har mått allmänt dåligt. Men NU mina vänner. Tänker jag ta lov! Ledigt. Kanske äntligen hitta tillbaka till mig själv. Bara skita i den där jävla skolan och alla läxor för en gång skull!

Bara denna veckan har gått i slow motion då jag hela tiden tänkt på lovet! Är bara så taggad på ledighet, men jag kan nästan redan känna ångesten som lär komma vid nästa veckas slut...

Nu närmar sig klockan i alla fall fem och jag tänker dra mig mot träningen för lite badmintonspel. Lyckades faktiskt få med killen på lite spel också, får väl se hur det går dock... ; )

Morgondagens planer är matchspel hela dagen i Bjärred. Och senare på kvällen väntar en myskväll med min fina vän Vilma. Var verkligen så längesedan vi bara var med varandra. Har blivit väldigt mycket kompisgäng "häng" den senaste tiden. Så längtar verkligen till imorgon kväll då det blir middag, snack och filmmys med en saknad. Planerna sen över lovet är väldigt oklara. Vet dock att det ska tränas, MYCKET! Behöver komma igång igen och när man ändå har all tid i världen så tänker jag passa på. Sen har jag faktiskt min första lilla dejt inplanerad! Det är nämligen så att jag och pojkvän firar tre månader under nästa vecka, vilket vi vill fira med middag och bio i stan. Tror det kommer bli hur mysigt som helst. Då jag vet att vi båda behöver slappna av lite och vara med varandra. All vår tid, ork och kraft har gått åt skola de senaste veckorna...

Vilket fall så hoppas jag att ni får en bra ledighet!

Puss & Kram

Likes

Comments

Vardag

Denna tisdagen blev lite annorlunda för mig.
Det första jag kände när jag vakna imorse var extremt illamående och det var nästan bara raka vägen till toaletten som gällde. Höll mig från att kräkas men mådde verkligen såå illa. Vet verkligen inte var mitt mående är påväg för tillfället. Nu är jag inne på vecka 4 av förkylning och sedan här om dagen drabbades jag av världens migränanfall. Dock tror jag att jag har en logisk förklaring till allting. Men det är bara så svårt att förstå att allt jag kanske behöver är att vila. Förkylningen är förståelig att jag inte blir av med då jag hela tiden "tror" att den är borta. Alltså sätter jag igång med rutinerna igen, dvs träna. Vilket resulterar till att jag blir sjuk igen dagen efter. Sen migränen som kom helt pang på i söndagskväll, tror jag orsakades av vädret. Först i söndags var det sol och 20+ grader sedan under natten till måndagen blev det kallare och sämre väder. Brukar reagera på väderförändringar, men detta var första gången på kanske ett år som det var extremt! Låg seriöst under en filt och bara bad om att allt och alla skulle hålla käften och bara låta mig vara ensam. Allt ljud och ljus var så himla irriterande och den jäkla borrmaskin som var mot mitt huvud gjorde bara allt värre. Att jag allmänt mått illa idag handlar säkert bara om stress. Måste landa ett tag tror jag. Så ett lov hade inte suttit helt fel nu!

Puss & kram

Likes

Comments

Foto, Vardag

Oh yes fedag!

Kan smått sammanfatta veckan som en av de långsammaste veckorna på länge! Usch var tiden stått stilla, mer än aldrig förr. Idag var första dagen jag i alla fall hade lite energi till att gå upp. Att veta att det är Fredag är ju en av de bästa känslorna som finns. Ville bara få skolan överstökat, men såklart gick tiden likaså idag extremt långsamt. Vilket fall så kom jag hem för en timme sedan efter att ha kört min kompis hem. Blev en liten omväg men men. Nu blir jag hemma i någon timme sedan kör jag nog till träningen och strax efter det bär det av mot pojkvännen.

Hoppas ni får en bra fredag!

Tog i vanlig ordning lite vårliga bilder på blommorna i trädgården. Vet inte riktigt hur jag inte kan ha tröttnat på dem än, då jag tar snarlika foton varje år. Haha, snacka om långrandigt. Skulle lika bra kunna använt samma bilder år efter åt, skulle någon ens märkt det?

Puss och Kram

Likes

Comments