Precis svalt sista tuggan av middagen, och nu väntar en kväll framför Prison Break. Helt klart en ny favoritserie, som ni måste se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tillbaka med bilder från morgonens frukost efter ett långt upphåll från bloggen. Dagen ska spenderas i Luleå, där jag ska se hockey och äta en supergod middag, förhoppningsvis. Helgen har hittills varit bra. Fredagen började med skola och lunch på lilla, för en bra uppladdning till kvällens match, som slutade 1-1. Imorgon ska jag ta det mest lugnt och jobba några timmar på eftermiddagen.

Puss 

Likes

Comments

​Imorgon släpps biljetterna, för "allmänheten",  till Beyonce's "The Formation World Tour", och jag måste (!) få tag i dem! Det kommer dock eka i plånboken efter alla konserter, men det är helt klart värt vartenda öre. För vem vill inte vara med om upplevelser likt dessa??


Är det någon mer som ska på Beyonce eller Rihanna i sommar? 

Likes

Comments

Supergod mjölkfri och vegansk yoghurt.

Lördag och dagen började med nybakat bröd till frukost, så gott! Dagen har i övrigt varit väldigt oproduktiv, har suttit framför youtube större delen av dagen och kollat på videos samtidigt som jag har renast garderoben. Nu måste den bara fyllas med vårkläder och någon ny fin väska!

Puss

OBS! Tipsa gärna om bra modebloggare, behöver inspiration! ​

Likes

Comments

Efter ett 10-timmars långt jobbpass lägger jag mig nu på soffan med datorn i famnen, och här kommer jag stanna resten av kvällen!

Morgondagen ser hittills lugn ut, men vi får se om planerna ändras. Pussochhej

Likes

Comments

... I hopp om att hitta inspiration och ork till skolarbete.

Imorgon är det fredag och det väntas jobb hela dagen. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Första pluggfria helgen på länge, vilket känns oerhört skönt och måste tas till vara på.

Likes

Comments

Favoriter när det gäller nyttigt "godis", och de är framför allt superenkla att göra.
Det enda du behöver är mörk choklad och granatäpple. 

• Smält chokladen och häll ner kärnorna från
frukten
• Häll sedan ut smeten på ett bakplåtspapper
och in i frysen. Går även att hälla smeten i
muffinsformar för att få jämna och fina bitar. - klart för servering och njuuut! 


Likes

Comments

Behöver verkligen sol och värme. Planerna lutar just nu mot att boka in en solresa i slutet av maj, men vi får se hur det slutar.

Likes

Comments