Första dagarna på semestern (resan) går alltid sakta men när onsdagen kommit och gått så går resterande dagar i raket fart.
Igår hann vi ligga vid poolen någon timme och njuta av den sista varma solstrålarna. 32-34 grader har det varit på dagarna och 29-30på kvällarna. Inte så svalkande på kvällarna med andra ord. Inte som när vi kom hem igår och det var 13 grader 🙈.

Vi har i alla fall haft en jätte bra resa med våra vänner ❤️ Saga har varit en exemplarisk bebis att resa med!

Ön Brac som vi var på var jätte fin. Vårt hotellrum var mysigt och med havsutsikt. Havet är ju så fint där 👌🏼Det som var negativt är att när man betalt all inclusive och så kostar så mycket på området. Stranden var allmän så solstolarna kostade likaså maten och drickan i barerna där.
Vi hade ju restauranger där vi åt våra måltider men det var bara buffé. Ännu en gång blev vi besvikna på all inclusive, så det var nog sista gången när vi åker inom Europa. Vi jämför det hela tiden med Mexico men det var ju lite pris och standard skillnad när vi åkte dit!

Nu är vi i alla fall hemma och har vår första resa som familj gjord. Sista semester dagen för pappa Alex idag så den ska vi njuta av!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit hemma hos Tildhe och Alexander med My och Fredric och grillat. Vi kunde hör och häpna sitta ute. Väldigt trevligt.
Efter lite kubb, kaffe & kaka tackade vi för oss.

Imorgon kommer hela dagen gå åt till att packa, tvätta och städa. På lördag är det äntligen dags för solsemester 🌸.

Likes

Comments

Idag mötte vi upp Jennie, Eric & Oscar för att luncha i stan. Det blev Speakers och stekt fläsk med löksås för min del. Väldigt gott! Till efterrätt blev det en glass från dockside.
När klockan började närma sig halv två sa vi hej då till våra vänner och promenerade bort till BVC. Det var dags för 5 månaders kontrollen samt vaccin. Saga väger nu 6 kg och är 64 cm lång. Hon klarade sprutorna bra, självklart blev hon ledsen men hon lugnade sig snabbt. Nu dröjer det lite mer än ett halvår innan det är dags för nästa dos, skönt 🌸.

Likes

Comments

Idag har jag och Saga varit på äventyr med mormor, min moster & min kusin. Vi åt lunch på Tomatens hus och kollade därefter på kryddor, tomater och blommor. Saga somnade i vagnen men det var inte tillräckligt så hon var lite ledsen och gnällig på slutet. Pappa Alex håller på att natta henne nu.
I alla fall, vi körde tillbaka till Landskrona och gick en lite promenad. Vi gick ner till stranden vis halvmånen och kände på vattnet och Saga fick premiärdoppa sina fötter. Hon är ju som jag nämnt inte glad för vatten/bada men det gick hyfsat bra ändå. Lite protest men ingen skrikfest 🌸.

Tack för idag alla inblandade!

Likes

Comments

Vi har börjat (eller sen hon blev 4 månader) att ge Saga lite smakportioner av det vi äter. Till en början gav hon ingen reaktion alls, hon visste såklart inte hur hon skulle göra så allt åkte ut igen.
Nu börjar hon verkligen få kläm på det & hon visar att hon tycker det är gott och att hon vill ha mer.

Hon har bland annat fått smaka på;

- morotspuré
- potatis
- melon
- potatis & majspuré
- hallon
- grädde
- glass (mormor och morbror fel 😉)
- yoghurt
- bröd
- lite kött
- såser
- gurka och tomat

Imorgon blir donnan fem månader och snart är det dags för henne att så smått börja äta vanlig mat. Vi tänkte snart börja introducera lite gröt som sen kan ersätta ett mål. Ska bli spännande och se ifall hon tycker om det 🌸.

Får smaka hallon av mormor.

Likes

Comments

Dagen efter och vi alla är lite trötta. Så mycket jobb & förberedelser och så går dagen så fort men det var det värt.
Saga var så himla duktig i kyrkan. Hon sa inte ett ljud, inte ens när hon fick vatten över huvudet. Barnen var snälla och hjälpte till att hälla upp dopvattnet och sedan fick dom sjunga och dansa lite också.

Vilka fina presenter Saga fick. Jag har inte riktigt hunnit smälta allt. Vilka fina människor hon har i sin omgivning. Vi är otroligt tacksamma för allt, det finns inte ord nog att beskriva hur vi känner.

Tack tack tack miljoner gånger om till alla som varit delaktiga och hjälpt till på ett eller annat sätt. Störst tack till mamma och pappa för allt ni gjort och för att ni stått ut med oss hela veckan ❤️

Jag ska visa alla fina presenter i ett annat inlägg när jag hunnit titta på dom igen 🌸.

Likes

Comments

Inatt sov Saga först 7,5 h och vaknade vid 03 för mat och sedan nästa gång kl 8. Jag var lite chockad när jag vaknade och kom på att hon bara vaknat och ätit en gång. Det tackar jag för som fick sova många timmar i sträck 🌸.

Likes

Comments