Hej där. Det var några dagar sen. Helgen kom och passerade. I fredags tittade vi på Idol och tog det lugnt. I lördags var vi hemma hos Lina och Björn och åt plankstek. En väldigt trevlig kväll som avlutades med spel (kan du ta en hint). Killarna mot tjejerna och vi vann såklart!

Idag var vi på öppna förskolan, Saga sov sig igenom näästan hela tiden där. Hon hann vara med en halvtimme. Vi gick hem för att äta lite gröt innan vi gick hem till Sabina och umgicks med henne och barnen.

Fredagsfin 💕

Äter lite blåbär 😋

Busar med mormor.

Middag med Lina, Björn och barnen.

Hon har börjat äta majskrokar. Det blir väldigt klibbigt och fastnar överallt 🙈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde fröknäcke i förrgår. Det är väldigt gott att gå & knapra på, speciellt när man är lite hungrig eller sugen på något.

Igår var vi hemma hos My och åt frukost. Tiden går fort som vanligt och lite i två var vi på väg hem. På kvällen åkte jag in i stan och blev fin i håret!
Idag började vi morgonen med en promenad med Sabina och My. Saga somnade i vagnen och när hon vaknade var det dags för gröt. Så roligt nu när hon tycker om det. Hon äter allt och gapar så fort hon ser att man är påväg att ge henne något.
Idag har vi även varit i stan och träffat Ruben, Mathilda, Oscar och deras mammor. Alltid lika trevligt. Dessvärre blev det lite fel med donnans sömn idag. Hon var så trött så hon har redan somnat, lilla gofisen.

Imorgon är det fredag & mormor är ledig. Så vi ska åka på äventyr med henne 🤗.
Hon försöker resa sig upp mot allt nu. Hon vill även ta sig fram men hon har inte riktigt förstått hur man gör så hon lägger sig på mage i stället haha.

Likes

Comments

Igår åkte jag till Ullared tillsammans med Jennie och My. En väldigt trevlig dag. Jag är nöjd med mina köp. Det är fasen svårt att hålla sig inom budgeten man satt när man väl är där. Jag fyller alltid vagnen och sedan rensar jag en gång eller två. Jag spenderade 26 kr mer än vad jag tänkt (klapp på axeln).

Efter nästan 12 h iväg var det så skönt att komma hem och träffa Saga. Så länge har jag aldrig varit ifrån henne. Hon och pappa hade en mysig dag tillsammans!

Innan klockan var nio igår hade jag somnat. Det tar på krafterna att shoppa!

Likes

Comments

Idag är det en månad tills jag fyller 30. 30!! Jag kan inte riktigt förstå det, jag känner mig inte så ”gammal” bara i kroppen haha. Jag får njuta av min sista månad som 25 +.

Igår var Saga på underbart humör. Hon sov även två lite längre vilor. Idag har hon sovit i snart två timmar. Jag går och kollar henne hela tiden för att jag tror att hon har vaknat. Varför kan man inte njuta av att hon sover länge? Jag har i allafall fått lite gjort nu på morgonkvisten (förmiddag nu förvisso).

När mormor slutar jobba ska vi åka in till Rusta, min favorit affär och kolla 🤗.

Likes

Comments

Är det inte väldigt många dagar för att ”uppmärksamma” saker och ting nu? Igår var det pojkvännens dag, idag är det kanelbullens dag. Vad är det imorgon, filmjölkens dag?

Idag är det ju onsdag och för oss mammalediga så blir det mammalediga-frukostdagen, haha. Det var min tur att ha frukosten och eftersom vi bor som vi gör nu så hade jag den hos Jennie. När jag gick in på Ica så låg det kanelbullar mitt framför näsan på mig, rosa och fina så dom fick följa med till frukosten. En mysig dag som vanligt.

Saga är inne i en gnäll- och gråt period nu (tror jag). Morgonen började med gråt sen var hon glad hos Jennie och när vi kom hem började gråtet igen. Hon har ju tyvärr bara sovit 4*30 idag, hon behöver ju mer lilla donnan. Igår var hon inte heller på sitt bästa humör.

Vi får hoppas på att detta går över snart så vår lilla glada tjej dyker upp igen.

Likes

Comments

Saga har börjat ta tag i saker för att försöka resa sig eller dra sig fram. Ibland sitter hon i sin spjälsäng om jag ska göra något och hon inte vill vara själv och de senaste dagarna har hon börjat ta tag i sängkanten och drar sig upp. Idag kom hon till och med upp på knä 🙈. Nu är hon snart ”farlig” lilla donnan. Vi får passa på att njuta av ”lugnet” innan hon börjar krypa och ställa sig upp hehe.

Hon även blivit glad för mat. Det tog lite tid men det är inte konstigt när det är nya smaker. Hon äter nu en halv burk på kvällen och skulle nog vilka äta mer men vi börjar så så länge.

Min stora lilla tjej!

Likes

Comments

Jag kan ligga och titta på henne hur länge som helst när hon sover. Hon är så söt!! Helst av allt skulle jag vilja väcka henne och pussa på henne men jag får bita mig i tungan för att låta bli. Jag har märkt att jag har väldigt många bilder på en sovandes Saga 😴.

Idag efter sist vilan (som bara var 30 min!) var hon inte lika söt hehe. Det var väldigt mycket gnäll eftersom hon hade behövt sova mer. Vi krigade fram tills nu. Nu sover hon gott i sin säng.

Likes

Comments

Flytten för denna gången är över. Vi har lämnat lägenheten och våra 4 år där ligger bakom oss. Vi har trivts så himla bra i lägenheten så det är lite sorgligt att vi nu lämnat den. Nu väntar två månader i Häljarp innan vi flyttar in i vår nya lägenhet.

Saga har haft det bra hos kompisen Oscar idag medan vi flyttat. Nu sover hon gott och jag ska snart göra henne sällskap.

Likes

Comments

Idag har vi varit hos Fia och ätit frukost. Alltid lika gott & trevligt med vår Mammafrukost. Saga drog en långvila i vagnen idag och oftast när hon gör det så vill hon sova mer en stund senare. Sömn föder sömn sägs det ju. När vi kom hem började hon bli gnällig och hon var svår att underhålla, ett tecken på trötthet. När hon sen skulle vila så blev hon jätte ledsen, hon grät och grät och till sist panikskrek hon. Hon var så trött! Till slut somnade hon snyftandes med blöta ögonfransar.

Då skulle man ju kunna tro att hon skulle sova en längre stund men nej, så kvällen resulterade i mer gnäll 🙈. När klockan var strax efter sju hade hon ätit välling och somnat.
Vi kan hoppas på en mindre gnällig dag imorgon.

Likes

Comments