"Boken var helt okej"
Jag läste en bok som heter klassresan. Boken är inte så tjock men den är inte så lättläst. Det är mycket text i den. Den här boken är lite speciell för istället för att läsa och följa med en person så följer man typ med hela klassen. Ett kapitel handlar om en person och andra kapitlet får du följa med en annan person. Du får liksom läsa ur alla personernas perspektiv. Det är ganska roligt för då lär känna alla personer mycket bättre. Dock så var det så många namn så jag har inte riktig lärt mig än.

Men själva innehållet var helt okej för jag tycker det kunde ha hänt mer. Men det hände saker lite då och då.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"Det börjar alltid när man har planerat att gå ut"
Är det bara jag för alltid när jag har typ planerat att gå en promenad eller gå ut och bada så blir det alltid dåligt väder. Varför???

Självklart är det ju bra för naturen men inte för mig. Jag blir ju blöt😂 men det kan också vara riktigt mysigt när det regnar. Som till exempel när man badar i ett badhus eller när man tittar på en film. Det kanske bara är jag❤️

Likes

Comments

"Jag älskar att titta på film med hela familjen"
Är det något jag verkligen tycker är mysigt är när hela familjen är samlad och man tittar på en film. Man har släckt lamporna och man har en filt på sig.
Men iallafall så valde vi en film som hette typ monsterville, jag kommer inte riktigt ihåg. Men den hade nästan fem stjärnor. Jag tyckte den var helt okej, den kunde vara rolig lite då och då. Men det är ingen film som jag skulle vilja titta på igen.

Likes

Comments

"Jag blir så ledsen när jag ser bladen hålla på att vissna"
Är det bara jag som typ blir så, inte deprimerad men jag blir så ledsen. För det är ju då man märker att sommaren håller på att ta slut. Ibland när man går fram till termometern och så är det typ bara 15 grader ute😿 det är verkligen inte roligt. Men sån är ju naturen.

Likes

Comments

"Hur snabbt har inte sommarlovet gått"
Snart börjar jag i min nya skola. Det ska bli roligt men det värsta är ju att man måste lägga sig tidigt. Jag har inga problem med att gå upp tidigt men att lägga sig tidigt det är något jag hatar.

Men det jag ville komma till var att i början av sommarlovet så hade jag sagt till mig själv att hinna med en massa saker. Som att till exempel vara med mina kompisar, plocka blåbär och mycket mer. Men jag hann bara vara med några av mina kompisar och jag hann inte plocka blåbär.

Likes

Comments