Vardag

Både igår och idag har jag följt med mammas kör till Kramfors och idag Själevads kyrka för att sjunga på en klassisk konsert. Kul men tidskrävande. Hade sett fram emot en ledig helg, men den får komma någon annan gång!
När detta är klart ska vi till pizzeria Okey och köpa kycklingrulle 😍 så himla gott! När det är uppätet åker Moa och mamma till Piteå och jag blir ensam hemma några dagar så har bjudit hem O så vi ska plugga och se på Disney filmer. Mysigt, jo men visst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

För två år sedan blev det vi. Bästa 2 åren i mitt liv och jag har honom att tacka för allt, min älskling ❤️

Likes

Comments

Vardag

Äntligen äntligen har jag sett den på bio. Skrev ju i några inlägg sedan att skönheten och odjuret är en av mina absoluta favoritfilmer, och denna var verkligen inte en besvikelse!! Konkurrerar starkt med klassikern, SJUKT så bra.

Som ni ser på bilden är Moa även i övik nu under helgen, Yay!! Älskar systertiden med henne. Nu ska vi sätta oss i soffan och se på film och vid 2 inatt ska jag agera skjuts, så nu blir det till att försöka hålla ögonen öppna!

Likes

Comments

New in, Vardag

Detta fyndade jag på stan idag! En klänning för 50kr och lite hudvård för min torra hy. Pengar som känns väl spenderade då klänningen kommer användas väl i NY och hudvårdsprodukter går ju aldrig fel.

Likes

Comments

Vardag

Skola 9.35-14.30, mellanmål hemma, helkropp träning 17.30-18.45
Så har min dag sett ut. Åkte spontant till gymmet vilket var hur skönt som helst. Pga förkylning och resor och allt så har jag verkligen hamnat på latsidan med träningen vilket suger, så det kändes skönt att ta tag i saker och åka dit igen.
När jag kom hem fixade jag nudlar och la mig i ett varmt bad och såg några avsnitt sex and the city. Måste ju förbereda mig inför NY om mindre än en månad! Wehoo lyx

Nu ligger jag i sängen och tänkte försöka börja på mitt argumenterande tal inför nationella proven. Lika bra att börja i tid och jag verkar visst vara den enda som tycker om temat haha, win for me!
Godnatt!

Likes

Comments

Au pair -Matchningsprocessen
Före:

För någon timme sedan matchade jag med ännu en familj och dessa ska jag prata med nu! Det går framåt för mig.. :)

Är inte ens i närheten lika nervös som jag var igår trots att jag vill göra minst lika stort intryck på denna familj, men gårdagens samtal hjälpte mig verkligen.

Nu ringer dem!!


Efter

Medan de sitter på Hawaii sitter jag i mitt rum och fryser är det första jag tänker på haha, men åh vilken familj!!

Ska ha mailkontakt med dem under veckan och skypea med pappan när han är ledig nästa lördag, och jag ser fram emot det så mycket!!

Blir dock så kluven nu med familjen jag också pratar med. Båda familjerna verkar helt underbara, känner mig otrogen haha..

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag varit och firat hjärtat mitt som fyller 19 idag!! Inga bilder tyvärr, men det var iallafall mysigt som vanligt att vara där och dessutom massor med gott att äta vilket är ett stort plus!

Nu ser jag och mamma på skönheten och odjuret för att förbereda oss inför den nya som går på bio. Ni förstår nog inte hur mycket jag älskar den här filmen. Absolut bästa Disney filmen jag vet, och tänk er att Emma Watson från HP, Ian Mckellen från Lotr och Luke Evans från the Hobbit är med i den?? I approve!!

Jaja nu ska jag lägga undan datorn och fortsätta se filmen, ta mig en glass och sedan försöka pressa in lite plugg innan jag somnar. Prov väntas imorgon..

  • Vardag

Likes

Comments

Au pair -Matchningsprocessen
Före:

Om 30 minuter, alltså 16.00 ska jag ha min allra första skypeintervju med potentiell värdfamilj!!

Är så nervös att jag inte vet riktigt vars jag ska he mig. Är det bara jag som fryser när jag är nervös? Skulle behöva vinterjackan just nu haha..

Återkommer iallafall när vi pratat klart med updates om hur det gick och kommer även göra ett helt eget inlägg med tips inför framtida intervjuer, ifall det är någon som läser som skulle vilja veta hur det går till och vad man bör göra innan!


Efter:

Älskar denna familjen!!!

Nervositeten kan jag lova droppade på EN gång så fort jag började prata med mamman. Fick även träffa barnen + pappan, men barnen var lite blyga så pratade inte med dem mer än att säga hej, men åh så söta!

Ska hålla kontakten med dem nu under helgen då de även pratar med andra au pairer och om några dagar ska de återkomma med deras beslut om au pair. Skulle de droppa frågan skulle jag utan tvekan säga JA, men meddelar de att de går vidare med någon annan kommer jag vara minst lika glad för deras skull. De förtjänar verkligen den bästa de kan få!!

Likes

Comments

Vardag

Min hy är så fruktansvärt torr på vintern och eftersom jag tyvärr inte har så mycket återfuktande produkter får jag väldigt lätt akne på vintern också.
Hade dock denna ansiktsmask för normal/torr hy hemma som jag har nu och har även hittat en hudlotion man kan använda både på kropp och ansikte som är för torr hy så förhoppningsvis blir det bättre snart. Måste även köpa en ny foundation för min fit me matt and poreless gör inte min hy finare om man säger som så.. så ojämnt och fult som den lägger sig på min hy är rakt pinsamt!

  • Vardag

Likes

Comments