Vardag

Hallihallå! Ville bara skriva ett snabbt inlägg och meddela att jag är hemma sedan i fredags efter en fantastisk vecka i the big Apple! Har tagit massvis med bilder så ska försöka göra 7 olika inlägg för varje dag där, så håll utkik under närmsta dagarna efter det! Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag, Resor

I ett försök till att hålla oss vakna gick vi på kvällen då vi kommit fram runt några kvarter i området där vi bor. Tror klockan då var kring 19.30/20.00 NY tid, alltså kring 2 am i Sverige, så det gällde att ta sig i kragen och gå några varv för att inte somna för tidigt. Tror sedan jag somnade vid 21 ungefär, och tro mig så skönt det var att få sova i en säng efter ett dygn på resande fot och endast några enstaka timmars sömn..

Likes

Comments

Vardag, Resor

Äntligen var dagen kommen! 7.45 igår (svensk tid) lyfte planet från Arlanda till London igår och flygresan gick som smort - TILLS landningen då vi tvingades avbryta landningen när vi var ca 100 m från mark pga ett annat flyg var ute på landningsbanan. Dödsångesten kickade igång från 0-100 då vi plötsligt vände riktning och flög uppåt igen i massiv fart, men allt gick bra och vi slapp krocka in i det andra flyget, vilket var sån tur. 11.30 gick flyget sedan vidare från London till NY och den flygningen gick också bra! Jag som aldrig åkt så här långt förut blev rätt uttråkad och bytte mellan olika filmer och serier hela tiden tills vi var framme, men allt gick bra och nu är vi här!!

Likes

Comments

Vardag

... detta väder och drömmarnas stad!!! Alltså, tidig sommarvärme i NY i april? Det kan knappast bli bättre än så!! Ni får förbereda er på många bilder!

Likes

Comments

Vardag

Blir så fruktansvärt ledsen när jag läser allt som pågår, och det skär i hjärtat lite extra när det händer här i Sverige. Inget land är viktigare än något annat, tro mig, men när ens kusiner och släktingar går på dessa gator varje dag så blir jag verkligen livrädd. Nu klarade sig tack och lov mina släktingar sig, men det finns andra som inte kan säga de orden, och det gör mig så arg så det bränner i knogarna. Ryssland, Syrien, Irak och igår Sverige. Kan det inte snälla ge sig?

Dock måste jag verkligen hylla alla som gjort allt i sin makt för att hjälpa folk o huvudstaden under gårdagen, öppna sina hem och erbjuda mat till de som behöver. Detta är det som betyder mest av allt. Att vi aldrig ger oss, och det kommer vi aldrig göra heller.

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Kom nyss hem från skolan och affären efter att ha gjort nationella i svenska, och för att fira köpte jag med mig detta hem att äta på! Morotskaka kan ju möjligtvis vara människans bästa skapelse och dessa rostade majs är verkligen ett hett tips!!
Så nu vet ni var ni finner mig resten av dagen, i soffan framför en film med detta att gotta mig med!

Likes

Comments

Vardag, Au pair -Matchningsprocessen

Gymnasiearbete, nationella, matchningsprocess, förberedelser inför NY.. ja ni hör ju att det blir svårt att klämma in inlägg på bloggen då det blir totalt bortprioriterat. Om 9 dagar är jag iallafall i the big Apple så då kommer jag fotografera och blogga så mycket jag kan!! Något att se fram emot iallafall :)

Har dessutom nyss avslutat ett samtal med en familj på andra sidan Atlanten. Har gått lite segt senaste tiden måste jag erkänna, och vill helst att allt ska va över snart, men samtidigt är det hur kul och intressant som helst så kan inte klaga allt för mycket.
Men nu kommer nog O hit vilken minut som helst så avslutar inlägget nu. Godnatt! 😘

Likes

Comments

Vardag

Detta sitter jag och äter just nu och det är verkligen perfekt att göra om man är suget på något gott och enkelt men även snabbt. Helst om man vill äta något annat än nudlar så är det helnice att äta!

Köpte färska Fettuccine med spenatsmak som är redo på 2 min, köttfärs där jag blandade i matlagningsgrädde och tomatpuré och voilà! Min blev lite torr nu då jag inte tog så mycket matlagningsgrädde, men mata på med det så blir det perfekt kan jag garantera!

Likes

Comments

Vardag

Både igår och idag har jag följt med mammas kör till Kramfors och idag Själevads kyrka för att sjunga på en klassisk konsert. Kul men tidskrävande. Hade sett fram emot en ledig helg, men den får komma någon annan gång!
När detta är klart ska vi till pizzeria Okey och köpa kycklingrulle 😍 så himla gott! När det är uppätet åker Moa och mamma till Piteå och jag blir ensam hemma några dagar så har bjudit hem O så vi ska plugga och se på Disney filmer. Mysigt, jo men visst!

Likes

Comments