Sedan jag skrev senast har mycket hänt vilket förklarar min frånvaro. Kort sagt har tråkiga saker hänt och jag ska i veckan på utredning för medicin så att jag får någon sorts stabilisering då jag inte alltid kan stå på egna ben när dessa saker händer, men det kommer. Jag känner hur mycket jag lärt mig senaste året med all den hjälp jag fått, och jag är mycket redo på att fortsätta kämpa så att jag kan må ännu bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ikväll åkte jag till Gustav som nyss har fått en kattunge. Pussel heter han och är verkligen en liten dröm i form av en fluffig liten unge! Så otroligt busig och charmig, och det bästa är såklart att jag är hans nya barnvakt då de åker bort till släkten rätt ofta. Saknar verkligen att ha katt.. de är ju så fina

Likes

Comments

Trots att början av helgen var king så slutade den inte på samma sätt. Oliver fick sitt första anfall i lördagskväll efter lite över ett år vilket innebär massa tråkigheter, så jag sov hos honom lördag till söndag vilket egentligen inte var planerna. Tycker så synd om honom, och är det stunder jag blir ateist så är det just då han får sina kramper för det förstör så jävla mycket. Epilepsi är verkligen något jag avskyr.

Igår åkte mamma även in med ambulans igen pga sina kramper, så när jag kom hem var jag helg ensam med mina tankar vilket inte är det roligaste jag vet. Imorse vaknade jag med ett huvud tungt som berget vilket resulterade i att jag inte orkade åka till skolan. Nu mår jag självfallet mycket bättre efter några timmars extra sömn och ska snart åka till Ica för att köpa lite nödvändigheter inför Spanien.

Idag började förresten Last Man Standing på skolan så är lite glad att jag inte var där. Är inte alls förberedd och är så otroligt nojig över att bli "dödad" eller att någon ska springa mot mig på skolan, så att jag var hemma en extra dag är mer än behövligt haha.

Likes

Comments

Gårdagen, vad ska man säga? Ovant, spännande och så otroligt KUL. Första timmen på krogen var väl ingen hit, men resten av kvällen/natten var verkligen king! Super första studentfest för min del.
Skulle ju först gå som tjuv, och hade allt planerat tills 10 min innan vi åkte in eftersom O bestämde sig för att inte åka, och då tog jag hans polishatt och kastade på mig lite inte så noga genomtänkta kläder, men det blev bra ändå!

Likes

Comments

Sneakpeak på kvällens utstyrsel. Ni kan nog gissa er fram till klassens tema för kvällen ;)

God eftermiddag folket! Har städat och sminkat mig ända sedan jag kom hem och nu väntar jag på att klockan ska bli 7 då ett gäng från klassen ska hit. När alla är samlade här så blir det onlinepizza och sällskapsspel innan klockan blir tillräckligt mycket så det är dags att åka mot krogen. Är så äckligt taggad på denna kväll då det känns så jäkla kul att studentfesterna äntligen är igång, och dessutom blir detta min krogdebut då jag faktiskt aldrig gått ut nån gång sedan min födelsedag i maj. Med bästa sällskapet kan det inte bli annat än succé, så vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag var första dagen på två veckor vi inte skrev efter skolan och det var såå skönt! Slutade 12.30 så kom hem vid 1, och har sen dess städat, badat och sett på tv. Imorgon kommer lite folk från klassen hit för lite lekar och spel innan vi drar till första studentfesten. Kommer bli hur kul som helst!

Smsade för första gången i mitt liv min mormor i Tyskland för att önska henne lycka till inför en operation imorgon. Det är verkligen inte enkelt eller kul för den delen heller att ha sin släkt så långt ifrån en. Att jag heller inte kan prata flytande tyska med dem och hålla konversationer gör att det inte är ofta man hör av sig till varandra. Tur som är så förstår jag tyska till stor del, så prata med mig kan dom iallafall göra, och sen får mamma agera tolk då jag svarar tillbaka på svenska. Ikväll dock tog jag till mig lite av den tyska kunskap jag har kvar sen högstadiet och skickade iväg detta lilla sms. Grammatiken sitter tyvärr inte i närminnet, men av vad jag fick till svar så verkar budskapet iallafall gått fram, som tur är ❤️

Likes

Comments

Min mage har gjort såå ont idag! Den har krampat hela dagen och vet inte varför. Som tur var blev det bättre efter en värktablett så att jag kunde stå ut då jag fixade fransarna, men nu är det tillbaka igen och jag vet verkligen inte vad det beror på! Men ska lägga mig och sova nu så får vi hoppas att det går över under natten.

Morgondagen blir iallafall likt denna. Samma lektioner står på schemat förutom svenska istället för Naturkunskap, och i vanlig ordning kommer jag stanna kvar i stan efter skolan för att skriva manus också. Sorry för ett så repetitivt schema! Förhoppningsvis händer det snart lite andra roliga grejer att skriva om..

Likes

Comments

2 prov avklarade med glans denna måndag och manusskrivning till sceniska fram till kl 5 efter skolan. Produktiv dag så att säga! När jag kom hem satte jag mig i soffan med 4 munkar och en Cola och såg på tv och satt i telefon ett tag. Nu är jag dock nere i mitt rum och ska rensa telefonen litegrann på bilder så jag har tillräckligt med minne inför gran canaria nästa månad, samtidigt som jag tittar på film på Netflix. Är inte en sådan som brukar titta på filmer jag aldrig sett förr om jag inte går på bio, men nu försöker jag utmana mig själv och se alla möjliga filmer. Ganska spännande faktiskt! Nu ser jag into the Woods. Underlig film minst sagt!

Imorgon står mössprovning och fransförlängning på schemat. Förhoppningsvis rullar dagen på lika bra som denna. Puss och kram

Likes

Comments

Den här låten är för mig inte den bästa jag hört i mitt liv, men alltså musikviden gör den så JÄVLA bra! Blir så fruktansvärt imponerad över hur bra kvalite videon har och hur mycket hon kills it. Sinnessjukt vad hon utvecklats senaste åren!

Likes

Comments