Vardag

Igårkväll fick jag värsta brännandet i halsen och imorse vaknade jag av att huvudet sprängdes, så vad mer finns det att göra än att stanna hemma... Har dock utvecklingssamtal idag så vid 1 måste jag ändå in en stund.
Sitter nu i soffan och tittar på tv och äter frukost som idag består av mackor, några Tuc och varmt vatten med honung. Hoppas detta hjälper mig på traven att bli bättre! Vill verkligen inte att det ska bli värre, för just nu är det ändå överkomligt.

Likes

Comments

New in, Vardag

För någon vecka sedan la jag en beställning på dessa tre produkter från LA girl. En ny concealer eftersom min nuvarande is living on the edge to destruction, en till concealer i grön färg för att korrigera mina inte så vackra acneärr, och ett setting spray jag aldrig testat förut. Ska bli intressant och se hur den funkar, för concealern vet jag redan att jag älskar!

Likes

Comments

Vardag

Första lektionen ställdes in imorse vilket resulterade i att jag orkade göra mig en riktig frukost som så sällan händer, och det blev en smoothie vilket nu för tiden är min standardfrukost..
Nu sitter jag på bussen till stan då jag börjar 9.35, och sen får vi se hur dagen går. Har som sagt varit hängig i helgen och är nu lite in between känner jag. Har iallafall träningskläderna med mig ifall jag efter skolan känner mig pigg nog! Inte tränat sedan i fredags så abstinensen börjar klia litegrann måste jag medge!
Hoppas ni får en fin dag, C ya!

Likes

Comments

Vardag

Detta är en favorit sen barndomen som jag gör allt för sällan, men ikväll kom mamma på idén att vi skulle göra banan och choklad i ugn, och det är ju så gott!!
Det ser ju inte alls tilltalande ut på bilden och bananen blev helt svart av att vara i ugnen (beror väl på hur länge man har den inne), men lika god ändå! Definitivt ett gott snax att äta under helgen!

Likes

Comments

30 day challenge

Dessa två bilder säger nog mer än 1000 ord hahaha... Detta är alltså jag 2015 på Madame Tussaud, gråtandes, hyper och framförallt överlycklig över att jag för första gången fick träffa Benedict Cumberbatch's vaxdocka :-)

Nej men allvarligt talat, hur i hela friden skulle det någonsin räcka med bara 15 minuter med sin favorit kändis?? Det är ju över på 30 sekunder?? Dessutom erkänner jag ju att jag inte kan nöja mig med att välja bara en kändis. Bryter lite mot dagens fråga kanske, men alltså nej jag kan inte välja bara en. De jag skulle vilja träffa är självklart alla skådespelare från Sagan om ringen + The hobbit inklusive Peter Jackson. De har ju påverkat hela mitt liv på ett så enormt sätt haha, så skulle aldrig kunna säga några andra än dem...

Honest to god så grät jag av avundsjuka då mina kusiner berättade att de träffat Billy Boyd, Adam Brown och Sean Astin.

Ni är säkert jätteless på att jag nämner lotr så himla mycket i min blogg haha, trust me det är lika jobbigt för mig med... Tolkien did this to me

Likes

Comments

Vardag

Igår efter skolan gick jag och Moa på core behind som jag älskar! Sen var det bara att åka hem och duscha, hämta mamma på tåget och sedan åka till Agnes innan vi drog på studentfest. Kort sammanfattning av gårdagen

Har inte mått helt 100% senaste dagarna och det är bla därför jag inte skrev något igår eller idag. Det har därför inte heller kommit upp varken dag 17 eller 18 av 30 day challenge vilket jag är medveten om, och orkar inte sätta mig och skriva dem nu heller då det är så pass sent, så dag 17 och 18 hoppar jag över tills vidare och så kommer dag 19 som det ska imorgon. Kan hända att jag lägger in dem senare, men vi får helt enkelt se!

För stunden är jag hos O och har varit det hela dagen också och bara myst och tagit det lugnt. Har nu lagt mig till rätta för att somna till lite Top Gear så det blir ett helt ok sätt att avsluta kvällen. Godnatt och trevlig helg på er!

Likes

Comments

30 day challenge

Mauritius är nog den plats jag verkligen verkligen vill resa till, och vara på en längre tid. Mitt mål skulle nog vara att åka dit på smekmånad, så det kanske gäller att börja spara redan nu? Knappast billigt att åka dit liksom :-)
Nej men for real, hur vackert är det inte??

Likes

Comments