Vardag

Ja, som titeln på inlägget lyder så var det dags för mig att ännu en gång återuppta bloggandet, och kände då att det bästa skulle vara att helt enkelt radera den gamla och göra en helt ny. En av anledningarna till det är väl precis så som många brukar tänka kring nyår - att man vill rensa bort lite saker från året som gått och börja om på en ny ruta, och det är precis så jag gör här. Jag läste fö någon dag sedan igenom mina gamla inlägg och insåg att jag inte tyckte om formen på mitt bloggande och att det inte alls var på den nivå jag känner att jag skulle vilja vara på, ergo: ny blogg.

Planer inför bloggandet då? Jo de har jag här:

1. Tänkte från och med nu försöka att hålla bilderna på en lite proffsigare nivå än bara selfiebilder i spegeln med mobilkameran och har därför med hjälp av min kjaerste fixat min kamera så den äntligen börjat ta någorlunda cleana bilder igen. (Jag kan inte kameror har jag märkt, så inställningarna har varit lite out of order en längre tid)


2. Ska försöka att inte vara så ytlig, men samtidigt inte hålla mina inlägg för långa så man inte orkar läsa allt. Har märkt att det är det jag iallafall söker efter när jag läser bloggar.


3. Har ju en massa saker att se fram emot detta år! Sceniska (som för övrigt drar igång på riktigt imorgon!!!), New York, balen, STUDENTEN, Spanien osvosv. Hittills ser första 6 månaderna klara ut iallafall, men vad som händer i juli och framåt får väl tiden visa. Känner iallafall att detta är ett år jag verkligen vill dokumentera via bild och text!


Hoppas ni finner mitt nya försök till att blogga intressant och att ni stannar! Som sagt har vi på estet vårat slutprojekt (såkallade Sceniska) i veckan, så det kan hända att jag redan i början sackar lite med inläggen, men förhoppningsvis kommer det då sen en massa roliga bilder jag kan visa därifrån! P&K

Likes

Comments