Header

Kusinen Sixten sov här inatt. Vi hade det jätte bra. Hoppas att han är lika nöjd som jag är och hoppas även att han uppskattade pannkakorna i sängen. Nu ska familjen Nyman minus Frida åka till bokskogen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bloggen har fått ta det lugnt i tre veckor. Internet på residenset var riktigt dåligt så har tyvärr inte kunnat uppdatera bloggen. Resan blev en super bra resa. Vill även tacka alla underbara personer som jag har fått lov att lära känna, både svenskar och italienare. Här kommer även lite bilder. Håller på att fixa alla bilder, jag lovar att det kommer komma fler.

Likes

Comments

Igår hade vi skolfest, kan säga att det kommer vara svårt att säga hejdå till alla idag för kvällen igår var en riktigt bra kväll. Idag går jag ut grundskolan vilket ändå känns bra. För att till hösten kommer jag få läsa det jag alltid har drömt om att få läsa och hålla på med. Men först blir det Malta. Jag vill önska er alla en trevlig sommar.

Likes

Comments

Denna helgen har jag bara tränat, sovit, ätit och jobbat. Känns som det är det ända livet går ut på. Men jag ser det positivt, mitt sparkonto växer. Denna helgen jobbade jag 18 timmar, men vilken underbar helg säger jag. Ibbes son har kommit tillbaka och han är en underbar kille och Josefin och jag tillsammans kan inte bli bättre. Igår hade vi super roligt, mycket att göra men ändå skrattade vi och var positiva. Nu tar jag tre dagar ledigt både från skolan och från jobb. Idag är alla lediga, sen imorgon tar Frida studenten och sen på onsdag är jag också ledig för kommer bli sent på tisdag. Sen blir det jobb resten av veckan torsdag till söndag.

Likes

Comments

Min favorit bild från Göteborg! Jag har aldrig tid att blogga när jag vloggar. Jag har vloggat hela Göteborgs resan. Dock vet jag när de kommer upp. Eftersom jag jobbar fyra till tio hela helgen, fredag, lördag och söndag. Jag kan säga att det är en resa jag aldrig kommer glömma. Först blixten som slår ner och sedan slagsmål på tåget. En roligare sak var att jag vann 2 kg Marabou.

Likes

Comments

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på två dagar. I söndags var det lite problem på jobb så fick hoppa in och jobba, jobbade då helt ensam för första gången. Men det gick super bra. Fick även hoppa in igår med. Så har verkligen inte haft tid. Just nu sitter vi på tåget upp till Göteborg på klassresa. Vi ska vara där till på torsdag. Sedan blir det jobb fredag, lördag och söndag. Så det är en fullbokad vecka för min del.

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med konditionspass som varje lördag, men idag var jag själv ett bra tag på gymmet. Det är det bästa som finns, man kan verkligen göra vad man vill. Till lunch blev det våfflor, vattenmelon och fetaost, riktigt gott. Blev en runda till Ica också då jag hittade de nya kvargen. Helt sjukt vad hallon och lakrits var god. Så nu är mina lådor i kylen fyllda med min mat. Längtar till jag bor själv då jag kan fylla hela kylen med min mat. Mamma och jag har hyrt film så vi ska slå oss ner i soffan och kolla film. Men först blir det packa lite till Göteborg.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@hanna_nyman