åtte måneder og sytten dager tok det før min kjære forlovede og lille M sin pappa faktisk ble registert som pappa. Etter nesten ni måneder og flere utfylte og innsendte skjemaer så ble det endelig ordnet. Jeg er ikke registrert som alenemamma lengre og pappa er endelig pappa.Det hele startet da Thomas måtte ha bostedsbekreftelse fra skatteetatsen for å få litt fordeler gjennom jobb siden han pendler mellom Trondheim og Bergen. Da fikk vi beskjed om at han ikke var registrert som pappa til Markus, og at jeg hadde foreldreansvaret alene. Etter enda flere skjemaer og underskrifter fikk vi i dag endelig bekreftelse på at han er Markus sin pappa. Jeg ble veldig lettet da vi fikk brevet, for da vet jeg at alt skal være i orden til han skal ut i pappapermisjon.


I går feiret min svigermor og Markus sin bestemor sine 50 år, så vi overrasket henne med overnattingsbesøk og tid til litt bestemorkos før gjestene kom.

I dag skal vi i bursdagsselskap til min tremening Gruo som fyller tolv år i slutten av juni men som skal feires i dag. De bor ikke så lang unna oss, så da er det en fin anlednding for å trille slik at den lille får sove og den voksne får trimmet av seg kakene.

Håper alle sammen får en fin dag!


 ♥Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fredag ankom vi London sent på kvelden, derfor dro vi bare ut for å spise middag og ta et par øl før vi dro hjem til min venninne der vi skulle sove. Hun bor ca 40 minutter med undergrunnen fra London, noe som er helt perfekt for oss slik at vi få tilbring godt med tid sammen med vår gode venninne.

Lørdag startet med en rask frokost før vi dro inn til London for shopping og sightseeing. Vi besøkte madam tussauds, var på guidet tur og rakk et par butikker før vi dro hjem igjen. Vi hadde bestemt oss for å dra ut på byen denne kvelden, så når vi kom hjem bestilte vi mat, drakk litt vin og pyntet oss til jentekveld ut på byen. Først dro vi på en cocktailbar og drakk et par drinker der før vi dro videre til en veldig bra nattklubb. Det ble det mye dansing, shotting, drinker og utrolig mange morsomme minner.

Nå er vi på tur ut døra for å shoppe, drikke kaffe, se mer av London spise lunsj. Håper alle sammen får en fin dag! Flere bilder kommer senere.

Likes

Comments

Jeg ble helt sjokkert. Sto der som om jeg ikke skjønte hva som hadde skjedd. Det var tåke i hele gangen og brannalarmen pep ekstremt høyt. Jeg begynte å løpe frem og tilbake for å finne ut om det var brannalarmen i bygget som var utløst eller om det var de ekstra som mannen min hadde hengt opp. Jeg løp ut i gangen for å se om jeg fikk skrudd av lyden men ingenting så ut til å fungere. Jeg tok derfor å rev ned brannalarmene for så å ta ut batteriet og endelig ble det stille, puh! Da hadde jo selvfølgelig alle naboene hørt alarmen så de kom ut for å se hva som sto på, så der sto jeg i baderomskåpen og prøvde å forklare hva som hadde skjedd. Flau som bare det gikk jeg inn igjen for å legge meg på sofaen. Nå var jeg varm, halvveis ferdig med selvbruningen og egentlig ønsket jeg bare å gå for å legge meg.


Mens jeg sto å gjorde ferdig det jeg hadde startet på så begynte jeg å tenke på hvorfor brannalarmen hadde blitt utløst. Grunnen er at jeg brukte spray og ved bruk så blir det noe som ligner på damp, litt som det du får etter du bruker hårspray. Når man bruker det til selvbruning så sprayer man kontant og derfor ble det nok litt for mye for røykvarsleren vår, dessverre.

Nå sitter jeg på sofaen og er endelig ferdigpakket. Skal legge oppi det siste i morgen når jeg er på tur ut døren. Det er litt blandede følelser før avreise siden dette er første gangen jeg skal være borte fra lille M i flere dager, men det er nok verre for meg enn det er for han.

Håper ikke alle dere har hatt en like flau torsdag som meg!
Likes

Comments


Nå er det bare to dager til jeg drar på jentetur til London, så da er det vel på tide å begynne å se på hva jeg skal ha med meg. Jeg vil jo selvfølgelig sette av litt plass i kofferten til shopping, men må ha med en del også. Det er meldt sol og tjuve grader til helgen i London, så da er det nok mest sommerklær som blir med i kofferten.
Hvor mange sko? Hvor mange jakker? Hvor mange bukser? Jeg ender alltid med å ha med alt for mye klær, og i alle fall hvis jeg ender opp med å kjøpe litt på turen også. Jeg har derfor nå bestemt meg for å prøve å redusere mengden i kofferten vesentlig, men får se hvor vellykket dette blir når jeg smekker igjen kofferten på fredagen. Når vi kommer hjem på mandag så drar jeg til Frosta hvor lille M er hos mormoren sin og der skal vi være en uke, derfor er det ekstra mye som må pakkes ned nå før jeg drar på tur. Heldigvis kommer mormoren til Markus å henter det jeg har pakket ned til uken vi skal være på Frosta.

Nå har lille M fått kveldsbadet og spist Go Natt Grøt, så nå er han forhåpentligvis klar for en lang natt. Vi skal ikke på trening i morgen og derfor trenger vi ikke å stå opp halv syv, så da håper jeg lille M også vil sove litt lengre. I morgen er det meldt opp mot tjue grader og sol, så da blir det nok en trilletur på oss i morgen også.Håper alle sammen får en fortsatt fin onsdag, nyt lillelørdagen!


 ♥


Likes

Comments

Helgen vår har blitt tilbringt for det meste utendørs siden været har hvert så fint her i trøndelag. Fredagen våknet vi til sol, skyfri himmel og en graderstokk som viste atten grader. Da ble det raskt avgjort at vi skulle tilbringe dagen ved sjøen, derfor dro vi til Djupvika her i Trondheim. Vi hadde med engangsgrill, grillspyd, drikke og selfølgelig jordbær. Vi koste oss i fjærekanten hele dagen og lille M fikk kjenne på vannet sammen med pappa. Tror nok han syntes det var like kalt som det mamma´n gjorde.Da vi kom hjem fikk junior badet seg litt før det ble kveldsgrøt før natta, og mens lille M var på vei til drømmeland byttet vi voksne ut fredagstacoen med ost, kjeks og vin.


Lørdag våknet vi til litt mer skyer, og litt lavere temperatur så derfor bestemte vi oss for å være hjemme denne dagen.Etter frokosten gikk vi alle ut for å nyte solen, jeg brukte de to første timene på å rydde og vanne blomsterbeddet mens junior og pappa´n slappet av på plenen. Etter jeg var ferdig i blomsterbeddet la jeg meg på plenen sammen med min lille familie for å nyte solen, for vi i trøndelag er ikke akkurat kjent for å ha alt for mange soldager så det er viktig å nyte solen mens vi har den. Når klokken begynte å gå mot seks gikk vi inn slik at lille M fikk litt kveldsgrøt og slappet av litt på sofaen før han var klar for natta.

Jeg skulle lage middag på lørdagen og hadde derfor bestemt meg for å prøve å lage kamskjell. Jeg stekte kamskjellene sammen med chorizopølse i pannen og lagde blomkålpure´ med hvitløk, salt og pepper som tilbehør. Jeg har aldri prøvd kamskjell tidligere, men kommer til å lage dette flere ganger for både samboeren min og jeg syntes det smakte utrolig godt!Søndag er bakedag! Søndagen var det litt dårligere vær, så da jeg våknet før de andre bakte jeg rundstykker som var ferdig til pappa´n sto opp. Markus fikk også smake de, men tror ikke han var like fornøyd som pappa´n sin. Vi var ute også i går men ble ikke like mye som på fredagen og lørdagen siden været var så skiftende. Nå klokken begynte å nærme seg leggetid for Markus så kom vi på at vi hadde glemt å kjøpe middag, så vi bestemte oss for å bestille sushi og det er jo alltid like godt!


I dag sto vi opp halv syv og dro på trening etter litt frokostgrøt. Da vi våknet i dag viste tempreaturmåleren atten grader, og det ble derfor en varm affære på trening. Nå er vi hjemme og Markus tar sin første dupp, mens mamma´n slapper av og ser på God Morgen Norge. Senere i dag skal vi ut og nyte det hærlige været som har kommet hit til Trondheim, og forhåpentligvis kommet for å bli.

Håper alle samen får en super mandag!


 ♥


Likes

Comments


I dag våknet lille M og jeg til strålende sol, blå himmel og høy temperatur. Det var en deilig følelse av sommer og ser ut som om det skal vare i et par dager her i trøndelag. Vi sto op å lage litt frokostgrøt til Markus og grove rundstykker til meg. Lille M har blitt veldig flink til å krabbe bakover og rundt, men sliter med å komme seg fremover så blir raskt grinete når han ligger på gulvet. Noen som har noen tips for å hjelpe han litt eller er det bare å vente til han finner ut av det selv?Da jeg sjekket mobilen etter vi hadde spist frokost så hadde jeg fått en melding fra min kusine som bor i Asker. Hun har fått en liten sønn, og er nå en liten familie på fire. Jeg ble utrolig glad på deres vegne, tror vi skal få til en liten tur sørover i løpet av sommeren så det blir fint å treffes igjen.

Nå ligger sjarmøren min å sover sin første dupp mens jeg skal rydde litt og stelle litt i blomsterbeddet mitt. Når lille M våkner skal vi trille til Solsiden sammen med min venninne Thale for å spise lunsj. I dag viser seg virkelig fra sin beste side i dag, så det blir deilig med en liten trilletur i finværet i dag.Pappa´n kommer hjem i dag, vi skal på lunsj med venninnen min og temperaturen nærmer seg tjuve grader, for en fantastisk dag dette vil bli. Håper alle sammen får en fin dag!


 ♥


Likes

Comments


ENDELIG! I den siste tiden har jeg prøvd å røre meg litt mer, trene litt mer og spise litt bedre. I dag var første dagen jeg har sett at det har hjulpet svart på hvitt. I dag så jeg på baderomsvekten at jeg hadde gått ned ett par kilo, og jeg ble så glad. Ofte tar det litt tid før man får vektredusering på grunn av at muskler veier mer enn fett, så det er utrolig deilig når det endelig skjer. Så på trening i dag hadde jeg utrolig god motivasjon og klarte å gjennomføre hele økten meg høy intensitivitet.
I det siste så har jeg latt lille M fått prøvd litt av maten jeg spiser, og han blir så glad når han får smake. I dag spiste jeg pasta og kjøttdeig i tomatsaus, og Markus fikk smake pasta noe som falt godt i smak. Sist Markus fikk brødskive så ble han dårlig og var våken hele natten, så jeg tror jeg skal vente til pappa´n kommer hjem før jeg tørr å prøve det på nytt. Er ikke sikkert det er noen sammenheng, men siden jeg ofte er alene så vil det bli litt utfordrende om han er våken hele natten.Lille M ble utrolig trøtt klokken halv seks i dag, som regel bruker jeg ikke å legge han før i syv-tiden men i dag sov han klokken seks. Da blir det en lengre kveld på mamma´n i huset så derfor ville jeg prøve å lage en litt sunnere milkshake, så derfor valgte jeg å kutte ut isen og heller spe på med litt ekstra bær.

Jordbærmilkshake med kokos
4 dl Tinemelk
6 dl Jordbær
2 ss Kokos
1/2 ts Kanel
Kokesjokolade som trø på toppenJeg har nå startet et nytt strikkeprosjekt der jeg skal lage en lue til lille M. Alltid litt spennende å starte et nytt prosjekt da man aldri vet hvordan sluttresultatet blir. I morgen skal jeg ut og spise med min gode venninne Thale som skal ha en liten jente i juni. Håper alle sammen får en fortsatt fin kveld!
Likes

Comments


Jeg har trent en del i det siste og det er utrolig godt å ha litt tid til trening igjen. Jeg synes det er mye mer motiverende når jeg ser fremgangen svart på hvitt så derfor har jeg gått til innkjøp av en treningsdagbok for å få den ekstra motivasjonen. Jeg endte opp med å kjøpe treningsdagboken fra Get Inspired slik at jeg kan føre opp alle styrke- og kondisjonsøktene mine.

Lille M og jeg bruker å dra på trening på morgenen, og med en liten unge på syv måneder så går klokken fort. Derfor synes jeg det da er det veldig enkelt å ha med seg denne boken slik at jeg får litt mer oversikt over treningen.I boken er det et eget emne som heter mål. Der skal man sette seg mål for hva man ønsker ut av treningen. Mitt mål er å komme i bedre form slik at jeg har mer energi for å leke med Markus i tiden fremover. Jeg ønsker også å komme i bedre form til bryllupet men det er en stund til enda, men greit å starte i litt god tid.

Jeg er veldig glad i styrkeøkter og jeg føler meg veldig bra etter jeg er ferdig med styrketreningen, men det er kondisjonstreningen jeg sliter med. Jeg synes det er utrolig kjedelig, så tar gjerne imot tips slik at jeg kan variere kondisjonsøvelsene.Håper alle får en fortsatt fin tirsdag!


 ♥


Likes

Comments

Jeg våknet klokken fem på halv syv, og gledet meg til å dra på trening. Det er fredag morgen, litt overskyet men jeg kan skimte den blåe himmelen bak de mørke skyene. Det er en fin dag, og den blir bare bedre siden min fantastiske forlovede kommer hjem i kveld.

Markus er snart åtte måneder men jeg tror likevel at han skjønner det når jeg forteller han at pappa kommer hjem, for da blir han utrolig oppstemt og ligger bare å gliser fra øre til øre. Pappa´n i huset jobber i Bergen så han pendler mellom Trondheim og Bergen, så han er derfor ikke hjemme annet enn i helgene. Så når lille M ser pappa´n komme på gårdsplassen står han å hopper og smiler i vinduskarmen, det varmer både et mamma- og pappahjerte.Etter Thomas var kommet hjem i går laget vi kveldsmat for lille M før vi la han på rommet sitt. I og med at det var fredag i går så ble det selvfølgelig taco, hva er vel ikke en fredag uten taco? Så vi voksne fikk litt tid for oss selv og koste oss med taco og senkveld.


I dag våknet sjarmøren i huset halv ni, jeg følte meg veldig uthvilt så jeg lot pappa´n sove litt lengre da  lille M ville stå opp. Vi sto opp, laget litt frokostgrøt til junior og nå ligger han og tar sin første dupp.

Senere i dag skal vi hjelpe min storesøster og hennes samboer som skal flytte. De skal nå leie en sokkelleilighet på Nardo i Trondheim. Etter vi er ferdig med flyttingen skal vi også han et familiemøte denne helgen angående eiendommene på bygden jeg kommer fra og familiebedriften. Min mor har to søsken så det er ikke bare oss dette gjelder, men det er selvfølgelig lurt å begynne å tenke på dette så blir det ikke så overraskende den dagen vi må ta et valg. Jeg er veldig usikker hva jeg egentlig ønsker, så detter er vel tiden til litt refleksjon.

Nå har jeg laget litt frokost så nå skal jeg nyte den med en kopp kaffe. Håper alle sammen får en fin lørdag!Likes

Comments


Alt startet klokken 02.00 natt til 17 mai. Lille M hadde hvert urolig hele kvelden før men vi trodde det ville ordne seg når han fikk sovet litt, men det så ut som om det skulle bli vanskeligere enn vi trodde. Markus hadde vondt i magen og holdt seg i ørene hele natten.

Han fikk ikke til å sove siden han fikk vondt i magen og begynte å skrike hvert kvarter. Min samboer sa han kunne gå ned på stuen slik at jeg fikk sovet litt, så kunne vi heller bytte på etter en stund. Klokken ble åtte før både Markus og Thomas kom opp på soverommet. Da hadde lille M fått en porsjon melk, pappa´n hadde hengt opp flagget og nå var de begge klar for litt søvn.
Etter en liten halvtime sammen med dem sto jeg opp for å dusje, ta en kopp kaffe og slappe av slik at jeg skulle være klar i tilfelle Markus ville opp igjen. Han sov helt til klokken tolv, og var i mye bedre humør enn tidligere. Fortsatt litt vondt i magen, litt grinete og veldig sulten. Når jeg tok han opp var han fortsatt svett etter all skrikingen. Vi fikk vasket han litt og pyntet han til 17.mai.Fra min barndom var det alltid en konkurranse om å spise mest mulig pølser og is, gå i tog, veive med flagget, rope hurra og spise kaker hos besteforeldre. I år ble det vanskelig å få til dette da vår lille gutt var så dårlig, målte også feber på han litt utpå dagen. Det ble en veldig rolig dag, vi satt for det meste å så på toget på tv´n. Vi rakk en tur hjem til oldemoren og oldefaren til Markus for å spise litt kake før vi dro hjem til Trondheim igjen. Vi fikk feiret friheten til Norge på en litt annerledes måte enn det vi begge er vant til fra før, men vi fikk iallfall hvert sammen.

Nå er lille M i mye bedre form. Pappa´n dro tidlig i dag på jobb men vi to som er igjen hjemme her sov til halv elleve. Sjarmøren vår er snart ferdig med sin første dupp i dag så da skal vi nok komme oss ut på en trilletur. Må prøve å komme oss ut før det begynner å regne igjen.

Håper alle sammen hadde en fin 17. mai og får en fin 18. mai!

Likes

Comments