Header

I mitt huvud

🌸 Jag har alltid blivit kallad för vacker, fin, snygg, sexig, ja allt möjligt man kan tänka sig. För mig var det som en sköld, något jag kom undan med. Jag har alltid tyckt att jag har varit vacker, charmig, rolig och aldrig riktigt reflekterat över annat. Jag har blivit kallad för prinsessa så långt tillbaka jag kan minnas, och på sätt och vis börja jag väl tro det. Mina vänner, främlingar, föräldrar, till och med lärare och kollegor påpekar alltid en och samma sak med mig, ''du är så vacker''

Det blev som en näring, något jag behövde höra konstant. Gick det en dag utan en komplimang blev det nästan jobbigt för mig. Jag trodde att jag var bättre än andra, att jag hade företräde till att uttrycka mig hur jag ville. Ett stort ego inom mig hade bildats, en parasit. Inte för så längesedan, kanske ett år tillbaka förstod jag en sak. Jag har livnärt mig på något i flera år men aldrig tjänat på det. Jag har aldrig vunnit något, aldrig varit stolt. Visserligen har jag alltid haft ett gott hjärta, men aldrig riktigt gett den chansen att ta över. Det var något stort som fattades, något mycket större än en komplimang och bekräftelsen från andra. Jag hamna i en grov depression, så grov att jag hatade mig själv. Jag hatade mig själv för att jag inte var nöjd med mig själv. Jag anpassar mig alltid till andra, jag blir som alla andra i både gott och ont. Jag ändrar åsikter hela tiden, jag är aldrig en och samma människa. Jag gör aldrig som jag själv vill.

När jag väl insåg att jag drevs av min aggression, att jag var vacker men vissen inombords, att jag aldrig var glad och att jag spred dålig energi börja jag söka hjälp och tröst. Jag ville läsa om att det var världens fel, att jag inte gjorde något fel som gör det rätt åt mig. Faktum är att det jag hittade var mycket större än det där, jag fick reda på att allt faktiskt var mitt fel. Jag har tänkt att allt som händer är för att det är så det ska vara. det är så det funkar. Fast nej, nej, nej, nej, det är så jag har bildat världen i mitt huvud. Det är jag som bestämmer över hur min värld ska se ut, det är jag som äger min hjärna och min själ. Det är i mitt huvud, mina känslor, som driver mig till den jag är, det är mina tankar, min syn på livet, min moral som avgör. Om jag tänker och omger mig kring negativt, kommer vartenda sandkorn på jorden vara meningslöst. Om jag uppskattar och tänker positivt om livet, till och med mina nedgångar, kommer jag leda mig själv till ett bättre liv. Jag är en människa, precis som alla andra. Jag är inte bättre än någon annan, mitt värde är inte högre än någon annans. Jag är vanlig. Jag vill mig själv gott i livet, jag vill visa mig själv att jag kan vara den jag vill vara. Jag kan inte sluta fred med världen om jag är i krig med mig själv. Jag försöker hela mig själv varje dag, jag håller på att rensa min hjärna och kropp från allt som gör min vardag mindre bra än vad den hade kunnat vara. Jag blir nöjdare för varje steg, och för varje dag som går avslutar jag dagen med att tacka, tacka för att jag får chansen till en ny början.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I mitt huvud

🌸 Många som känner mig vet redan att jag aldrig har varit en rutin människa. Hatar verkligen rutin, hatar bekvämligheten. Jag vill aldrig vara fast på ett ställe, aldrig ta något för givet och minst livet själv. Man blir så bekväm och van vid samma människor, samma miljö, samma konversationer. Hjärnan varken utvecklas eller stimuleras. Jag har sedan barnsben drömt om att flytta, att resa, att lära känna nya människor från olika länder, klimat och hörn på vår äggformade jord (nej jorden är inte rund) Tänk på att människor är levande böcker, vi alla bär på en unik historia och en unik kunskap. Jag vill träffa någon som äter middag till frukost, för att det är så det är. Enkelt.

Jag uppskattar skolbänken och allt den har att erbjuda, men fan vad jag samtidigt avskyr den. Jag har både kompetensen och intelligensen till att bli vad jag vill, jag kan lätt plugga juridik, medicin, politik, vetenskap, astronomi, ja you name it. Det tråkiga med människor är att de inte verkar förstå innebörden med: Jag vill inte.
Det är inte i mina ambitioner och mål. Jag vill inte jobba för att leva, jag vill leva hela tiden. Man predikar så ofta om hur bra du kommer att ha det om du skaffar dig ett högt rankat jobb eller en otroligt bra utbildning, men de berättar aldrig för dig hur du egentligen kommer att känna, hur din kreativitet kommer att förminskas och hur instängd du egentligen kommer att känna dig. Du lever ditt liv i skuld för en utbildning du kanske egentligen hatar.. Sätt dig inte i den situationen, lär känna dig själv och älska det du tar lärdom av och kör på det.

Ställ dig själv frågan. om jag dör imorgon, är jag nöjd med vad jag gjorde idag?

Var aldrig rädd för att gå din väg. Vill du måla, vill du sjunga, vill du dansa, vill du resa, låt aldrig något så litet som människor stå i din väg. Du kommer att dö din egna död, och du är den enda som kommer att känna din egna ånger.
När en person går och lägger sig reflekterar den över sitt egna liv och inte ditt.

Jag säger alltid såhär, jag kommer aldrig i mitt liv se upp till någon på grund av betyg, utbildning eller jobb. Jag ser upp till den som är lycklig, den som vet vad den vill göra och gör det, sen skiter jag fullständigt i vad det kan vara.

Lotus blomman symboliserar styrka, så var din egna lilla lotus blomma.

Bildresultat för lotus flower
Likes

Comments

Hannan likes

🌸 HEIRS 🌸


Image result for heirs wallpaper

Image result for the inheritors lee min ho and park shin hye

Alltså.. Något väldigt många inte vet om mig är min besatthet av Koreanska drama serier. Älskar verkligen att kolla på dem och typ dö av stress och kä​​​​​​​​​​​​rl​​​​​​​​​​​​ek! Visste aldrig att Koreansk kultur var så lik min egen. Deras mentalitet är så igenkännbar att nästan allt är on point. Jaja nog om det, en skitbra Kdrama serie jag verkligen älskar att kolla på är HEIRS. Den är så bra och gullig, önskar att jag var med i serien och umgicks med dem. Det handlar om en fattig tjej som lever med sin stumma mor i Korea, när hon åker till USA bemöts hon utav svårigheter men rätt som det är träffar hon på en kille som hjälper henne med boende och sånt då hon har blivit övergiven och lurad av sin syster som bor i USA. Denna kille är väldigt rik och lever det typiska koreanska rika lyx livet, medans tjejen är väldigt fattig och jobbar på flera olika jobb samtidigt som hon försöker studera. Killen visar sig vara förlovad med en tjej hans rika föräldrar har arrangerat, men kärleken för den fattiga tjejen är mycket större än hans familjs vilja! Den är verkligen super spännande, har man inget att göra på helgerna eller en på grå söndag, bädda ner dig i sängen och kolla på denna söta och romantiska serie💗✨💏

Likes

Comments

Presentation

🌸 Efter många om och men beslöt jag mig att vara som alla andra och börja blogga. Syftet med bloggen är ännu oklart, men kände väl att jag hade alldeles för mycket aktivitet i hjärnan och behöver alltså ventilera lite.

Jag kan ju börja med att presentera mig själv. Ni vet säkerligen redan vad jag heter med tanke på att det skyltas rätt bra här på bloggen, men ja, Hannan.. Väldigt unikt... Nja.. Haha! Ursprungligen kommer jag ifrån Marocko och Palestina, men om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vart man kan placera mina gener. Min farmor är på något vis Turkmen, Grek och Syrier. Min farfar är Palestinier och min mammas släkt sägs vara marockaner som vandrat från Yemen, men att även en annan del av släkten är berber. Jaja hatten av för det där! Hursomhelst, jag är 21 år gammal och pluggar just nu till akutundersköterska.

Mitt mål med livet är att fara långt åt helvete, låter lite grovt men det är precis vad jag vill. Jag har ansökt om en tjänst som flygvärdinna på Fly Emirates och är för tillfället ON HOLD. Man menar att man indirekt fått jobbet, men behöver vänta på en tillgänglig plats i Collage. Jaja, jag har inte riktigt bråttom...åldersmässigt... men psykiskt? Då skulle jag ha varit där direkt efter studenten... Håller ju på att dö här.. Skitsamma, because LIFE. Kommer skriva många inlägg om just Emirates och allt det där med ambitionen om att resa, åka iväg och utforska. ✈🌊☀🍸🐚

Ja.. Det var en liten introduktion det där, mer kommer väl senare hehe!

HÄR FÅR NI EN BILD PÅ EN UTROTNINGSHOTAD REPTIL (Ja jag har linser på mig på min profil)

Likes

Comments