Header

Ska bli spännande att testa lite nya grejer, har hört att St. Moriz bus är grym. Är sjukt pepp på att prova den! Bara 79kr??? Den hittar ni HÄR

Wipes från Cocoa Brown hittar ni HÄR

Fransarna kanske är mitt bästa köp, 29kr för såhär fina?? Här hittar ni 014 & 015

Likes

Comments

Så skönt med två lediga dagar, behövligt. Igår var det inspirationskväll på Trim så jag och mamma drog dit och körde lite olika pass, sååå kul! Vi körde zumba, box och tre spinningpass.. dock var passen lite kortare än vanligt, annars hade vi aldrig orkat haha. Men idag känns det iaf kan man säga.

Kolla va söta små muffins de bjöd på, mums.

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag direkt på Camilla och mammas me&i-party. Jag var ganska stressad för jag skulle försöka hinna med att åka på macken och köpa nåt att äta innan, men precis när jag svänger av till Matfors så sprang det ett rådjur över vägen. Jag såg de inte förrän det var mitt framför bilen, så jag fick ju i princip hoppa på bromsen. Alltså de var på millimetern att de höll på att bli en krock där... jag spelade ju dock så hög musik så jag visste inte om jag hade råkat kört in i det, allt gick så fort och jag var i typ chocktillstånd. Fick ringa C direkt och be han åka å kolla, men som tur var så hände inget!

Nu sitter jag på Stadium och har lunch, jobbar till stängning idag sen åker jag direkt på träning. En vanlig måndag med andra ord, men imorn går jag på helg!!! Längtar.

Alltså har ni sett så sööööta små byxor?? Fanns ju hur mycket fint som helst 😍 Men får vänta nå år innan jag får handla sånt där.

Likes

Comments