Som rubriken säger så lider jag dagligen.
Jag lider av psykisk ohälsa. Jag mår skit psykiskt. När jag säger att jag lider av detta så menar jag verkligen att jag lider. Tänk dig en cancer patient som har smärtor i hela kroppen, jag har samma smärtor, FAST i själen.

Att lida av psykisk ohälsa är jag absolut inte ensam om! Det är såå många i min ålder som faktiskt gör det. Jag tycker att det är så synd att folk ska uppleva samma smärta som jag för de är hemskt. Finns inget annat ord för denna smärta, allt jag kan säga är att den är hemsk.

Ni undrar ju självklart då Varför jag lider av denna psykiska ohälsa.
Jo, jag är deprimerad. Jag är ganska djupt deprimerad faktiskt. Varje dag känner jag mest hur jag vill försvinna från denna jord, jag känner mig misslyckad o minst sagt oönskad. Varför känner jag dessa känslor? Jo, svaret på den frågan är vet inte. Jag vet inte exakt varför jag känner så. Jag har gått igenom mycket i mitt liv (tar jag i ett annat inlägg) som har påverkat mig grymt mycket. Det kan vara dessa anledningar eller så är de nåt annat. Jag vet inte. Så den frågan är jätte svår att svara på.

Varför skriver jag detta inlägg? För uppmärksamhet?
Jag skriver inte detta för uppmärksamhet utan jag skriver detta för att det är såå många som lider av psykisk ohälsa av olika slag. De kan vara din mamma, din granne, din klasskamrat/arbetskamrat. Man kan inte alltid veta vem det är som lider av de här för de syns inte alltid. Många när dom möter mig tror inte för 5 öre att jag mår som jag gör. De ä ytterst få som ser de. Så snälla ni som läser de här. Ta vara på varandra och var snälla! Orsaka inte onödigt lidande för någon annan. För ni kan va en anledning att personen lider inombords. Så tänk på det ni gör och hur ni uppför er mot folk! Snälla, jag ber er!
Jag är otroligt trött på att få blickar på mig, att få ord emot mig, och de kan jag lova att det är fler än mig som är trött på det! Så snälla, tänk efter.

Och btw. Börjar me bloggandet sakta men säkert igen. Puss o kram! No hate

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hur tänker jag kring instagram?
Hur tänker jag kring goals flöden och liknande?

Instagram tänker jag är en social media där man lägger upp de bilder man är nöjd med eller att det är något där man lägger upp bilder som man vill visa och dela med andra. Från början tyckte jag absolut att instagram var en sjukt bra och rolig app! Men nu tycker jag den gått lite överstyr. Det är väldigt mycket hat på instagram och konstiga trender som att du ska visa mycket naket osv. Jag respekterar de som vill visa mycket hud, jag gjorde det förr. Men det är aldrig något jag skulle få för mig att göra igen. De fick sina konsekvenser och jag har lärt mig av dom.

Goals flöden. Jag tycker inte man behöver ha världens snyggaste flöde men jag tycker man kan ha samma filter på sina bilder eller ha något tema eller liknande. För mig är de viktigt att JAG har ett fint flöde, inte något stökigt liksom. De ska inte bara vara massa selfies men det ska heller inte bara vara massa bilder på t ex blommor eller träd eller vatten. Det ska va stilrent.

De va några tankar kring instagram jag tänkte dela med er. Hoppas ni tyckte om de!

Kram Hanna


Likes

Comments

Denna härliga morgon tänkte jag berätta lite om mina morgonrutiner mån-fre när det är skola.

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag:
Jag blir väckt av pappa 07.00 på morgonen.
Går upp och sminkar mig.
Fixar håret.
Går ner och klär på mig.
Går upp och äter frukost. När det är vanlig skoldag som börjar 08.25 så brukar jag stressa lite med frukosten.. Ooops!
Går eller cyklar till skolan och börjar 08.25

Fredag:
Blir väckt av mobil alarm klockan 08.00
Ligger kvar i sängen tills klockan blir 08.15
Går upp och fixar håret och sminket.
Går ner och klär på mig.
Äter frukost i lugn och ro.
Cyklar eller går till skolan och börjar 09.45


PS. Vet att jag har normala och tråkiga morgonrutiner.


Likes

Comments

När något händer och något blir fel blir de lätt att man skyller på sig själv. Jag skyller i princip alltid på mig själv när något hänt. Bråkar jag och min pojkvän så är allt mitt fel (enligt mig). Bråkar jag me mina föräldrar eller vänner så skyller jag också alltid på mig själv. Men varför skuldbelägger man sig själv? är det för att det är lättast eller varför liksom?
Jag vet verkligen inte varför man skuldbelägger sig själv. Dåligt självförtroende som bra självförtroende så skuldbelägger man sig sig själv. Jag iallafall skuldbelägger mig själv när jag bråkar me nån som jag älskar. Men bråkar jag me nån jag känner ytligt så lägger jag all skuld på den. Jag tror det är så för fler än mig, eller?

Likes

Comments

Att sluta 9an har jag blandade känslor för. Självklart ska de blir sorgligt att lämna de vänner man fått men ändå ska de bli skönt att lämna de ovänner man fått.
Jag kommer som sagt flytta till Tenhult efter 9an och de har jag också väldigt blandade känslor för. Att faktiskt lämna alla vänner man har här är sjukt ledsamt. Tänk att inte kunna ta en fika med sin bästavän efter skolan som man kunnat nu. Tänk att inte bara kunna åka hem till sin bästavän när man mår dåligt vilken tid de än är på dygnet. Enligt mig suger de ganska stenhårt faktiskt. Jag kommer sakna min lilla hemstad ganska mycket på ett sätt, men de ska också bli skönt att lämna denna stad då jag har många dåliga minnen här ifrån.
Min klass har sina positiva saker men även sina negativa saker. Något positivt är att vi verkligen kan samarbeta på lektionerna och ta hjälp av varandra. Något negativt är att vi samtidigt kan va väldigt högljudda och ofokuserade. Men kan tänka mig att det är lite så med alla klasser, eller vad säger ni?
Jag uppfattar de som att min klass haft sina gäng men i värsta fall kan man ändå umgås tillsammans. Jag tycker det är väldigt tråkigt att det faktiskt blir uppdelningar då någon alltid hamnar utanför. Men det kanske bara är jag som tycker så, vem vet?
Tänkte nu avsluta detta inlägg då jag inte har så mycket mer att säga om detta ämnet men hoppas alla ni där ute har det väldigt bra!

Är det någon av er som bara lämnat allt bakom er och flyttat? Kommentera gärna hur ni kände inför de.

Jag hoppas på en bra ny start med många nya BRA vänner på Tenhult.


Likes

Comments

Spelar ens inre någon roll? Spelar de roll om man är snäll o pålitlig o omtänksam i dagens samhälle? Känns inte riktigt så va?

Idag är utseendet allt man har. Ett fult utseende, japp då är livet kört för dig under din skolgång! Men vem bestämmer om du her ett snyggt eller fult utseende? I dagens samhälle ska du ha de perfekt utseendet. Men vad är egentligen de perfekta utseendet? Är de perfekta utseendet att vara smal men ha en stor rumpa o stora bröst me långt fint hår? Eller är de perfekta utseendet där du har de kläder du känner dig bekväm i o trivs me? De kan man ta sig en funderare på.

Asså dagens samhälle i Sverige är verkligen sjukt! Dom klagar på att allas ungdomars mående försämras, men är det så konstigt egentligen? Hur ska vi må bra när allt vi gör är att fejka vår identitet? INGEN! INGEN! Kan va sig själv o må bra i de här samhället!

En när o kär t mig, hon va sig själv under sin mellanstadie tid och under högstadiet. Hon va stark som kunde skita i va mobbarna sa! Klart hon va ledsen o sårad ibland, men hon va så pass stark att hon inte visade de för dom som mobbade henne!
Men de som redan har dåligt självförtroende o blir mobbade för att va sig själva? Asså hur ska dom kunna må bättre? Dom kommer ju säga till sina barn att "va som alla andra o efterlikna dom så kommer du klara din skolgång perfekt" de ä ju så dom kommer säga om de fortsätter såhär!

Jag ser ingen lösning på detta men jag hoppas att någon kommer på hur detta kan får ett slut! För vårat samhälle kommer snart vara så fixerat att du inte kommer våga gå ut ur ditt rum!
Tänk nu efter på de jag skrivit o handla så som du vill bli behandlad!

Kram Hanna

Likes

Comments

Jag tänkte erkänna 2 saker om mig så ni får lära känna mig bättre!

Beroende av pasta, Cola
Asså detta är helt sjukt men jag är seriöst beroende av pasta och Cola. Jag klarar mig inte utan dessa. 2 dagar utan pasta o min hjärna slutar fungera. Jag blir helt hypad o vet aldrig vad jag ska göra! Sjukt är de.
Dock börjar mitt Cola beroende minska vilket ä sjukt bra!

Pengar
Hur mycket jag än försöker o låta bli så går de inte. Jag slösar alltid mina pengar på onödiga saker så som godis och sånt. Jag kan verkligen inte spara pengar, de ä sjukt!

Likes

Comments

Så, nu har jag vaknat upp i Växjö.
Att det var soligt ut var de första jag la märke till, herregud va härligt! Mamma har en lägenhet i Växjö men ingen bakgård så kan inte sola idag då jag inte har någonstans att sola. Så den idén sprack nu på morgonen.
Vad jag ska göra idag har jag faktiskt ingen aning om. Får se vad mamma, pappa o syrran o jag planerar för dagen.
Btw, vi åt ute igår på en jätte god resturang! Det var så sjukt trevligt! Väldigt trevlig personal och väl lagad mat!
Att personalen är trevlig på restauranger och i affärer tycker jag är jätte viktigt så 10/10 på den resturang jag var på.

Måste även passa på och fråga och snälla ta Er denna tid. Vad vill ni jag ska blogga om? Vad vill ni läsa om? Kommentera nedan! Snälla!

Kram på er!

Likes

Comments

Ja youtube. Jag funderar på och börja vlogga vid sidan av bloggen. Vad tycker ni om det?
Jag kommer självklart uppdatera bloggen men jag kommer förmodligen även vlogga på youtube.

Och lite annat som händer och hänt.

Igår hade jag en mysig kväll me 2 nära vänner! Vi satt ute i solen och hade de gött. Man får passa på nu när det är sol! Mycket prat som va nödvändigt och så.

Nu är jag i Växjö hos mamma och hälsar på. Vi ska gå till stationen och hämta syrran så detta blev ett kort o tråkigt inlägg. Men kram på er!

Likes

Comments

Misstag tror jag är något som alla behöver göra för att mogna. Misstag är något som alla faktiskt gör. Ingen är felfri. Inte ens du som sägs vara Mr/miss perfect.

Hur lär man sig av ett misstag man gjort?
Jo, men vet att man inte ska göra om de för de va fel! De va fel gjort.

Hur går man vidare?
Jo du säger förlåt till alla inblandade o visar att du tänker ändra dig o inte göra om samma sak igen. Tror personerna dig inte? Nej Sure. Antingen her du förbrukat din chans eller så va dom falska.


Jag har gjort misstag. Grova misstag. Jag är inte heller perfekt ska ni veta!
Jag va beroende av att ljuga för folk. Jag förlorade så många vänner att jag till slut trodde jag skulle förlora min familj.
Men nu har jag ändrat mig och vunnit tillbaka någras förtroende igen.
Aldrig att jag går tillbaka till lögnerna igen, dom gjorde mig grymt olycklig.
Så ljug aldrig mina kära vänner. Jag har lärt mig att de lönar sig inte. Inte någonstans lönar de sig!

De jag vill säga me detta inlägg är att jag tror att alls gör misstag, stora som små! Så de populära på din skola eller din arbetsplats, låt dom inte trycka ner dig för jag vet att dom också gör misstag!

Likes

Comments