Ser inte detta så gott ut? I Lördags var det grillbuffé på Caffét och detta var lite av de dem bjöd på den kvällen. Verkligen super gott och fräscht. Vädret var bra och det fanns fullt med sällskap som hade bokat bord för detta.

På buffén finns bland annat - Olika sallader med fetaost, tomat och mosarella, picklad rödlök, sötpotatis, ryggbiff, fläskkarré, laxfilé, kycklingfilé, bea, fetaostkräm, melon, bröd m.m. Sen kan några av sakerna på buffén variera. Men dem jag nämnde tidigare finns alltid med. Sen är örterna som används till maten från vår egen köksträdgård.

Har man turen att få jobba under dessa grillbuffér så får man även äta från buffén. Så jag tog en tallrik med en salig blandning av allt.

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Många morgon inlägg dem senaste dagarna. Men hoppas du haft en bra morgon. För det har jag just nu. För tillfället är jag på en ö här i skärgården, inlängan. En ö som jag har spenderat en stor del av min barndom på. Iallafall så har jag, Alfred och Christoffer varit uppe vid 6 och börja packa frukosten. Innan vi åkte ut på havet för att vitsa (kolla fiskenäten).

Vi fik en del ändå, 2 abborrar, 5 flundror och några mörtar. Sen åkte vi hit till ön för morfar skulle hjälpa oss filéa fiskarna och sen äta frukost. Då mormor och morfar bor här ute i sjöborden på sommaren. Det är så fint och idylliskt här. Super mysigt att åka hit och äta frukost nu på sommaren eller ha grillkväll. //H

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott och snart går ut. För just nu sitter jag i solstolen och skriver under en klarblå himmel. Med 21*grader i skuggan, här i Torhamn. Så denna dagen visar att den inte kan annat än att bli perfekt! Så jag tar tillvara så mycket som möjligt av den här i solstolen. Innan jag börjar ta mig till jobbet. Då mitt pass börjar om cirka 1,5h.

En vän till mig som går sjöfart skickade denna bilden till mig häromdagen. Tyckte den var så fin och frågade då om jag fick dela den med er. Blev så sugen att byta till den linjen. Då det är det bästa att vara ute på havet. Speciellt med denna utsikten!

Hanna Nilsson Stefansdotter

Likes

Comments

Hello Sunshine! Liksom igår så ska jag jobba idag med. Därför finns det inte så mycket att skriva eller berätta om, tyvärr.

Men för dem som undrar hur först dagen på jobbet gick. Så kan jag beskriva den som - knaggligt. Man märkte snabbt att jag hade glömt en del och inte var i fas. Men mot slutet av dagen så gick det väldigt bra ändå. I kassan gick det lika bra som innan. Då prislistan sitter inprintad.. Dock när jag väl kom hem var jag så sjukt trött. Så jag sov resterande av dagen. Måste även då tilllägga att jag slutade vid 17.00, hahha. Men idag blir det nya tag igen. Ses sen!

Hanna Nilsson Stefansdotter

Likes

Comments

Hej darlings! Idag står Sölvesborg och träning på schemat. Så idag blir en lugn dag och utan massa måsten. Skönt med en sån dag nu innan jag börjar jobba igen. Men har saknat att ha något att gå upp till på morgonen.

Här är några bilder från Borgholm på min glass. Som jag skrev i förra inlägget så var den hemmagjord. Så det blev hallonsorbet, som är en favorit, och nutello. Cristoffer testa några nya smaker som var supergoda! Turkispeppar, rabarber och flädersorbet (den bästa).

Xoxo

Likes

Comments