Header

Allmänt, Music, Outfit

- Som en rosa himmel -

Sommarvärmen har varit framme idag med. Så det blev klänning dagen till ära. Idag hade det inte hänt så mycket, trotts att det är en måndag. However, har ni tänkt på att alla lägger ut bilder på körsbärs blommen. Svårt att missa ärligt talat. Då man kan se det på allas instagram feed. Så jag tänket haka på trenden jag med. Så när vi var ute och gick så tog Christoffer några bilder.

Ändå ett säkert kort nu till våren med blommor. Eller våren och våren, nästan sommar nu. Men bara nästan. Det är nån vecka kvar i skolan. Sen är det över. Då blir det att se fram emot ett lång och härligt lov istället!

Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Evenemang, Food

- När livet är som bäst och brunbrända ben -

Ni ser ju bara på bilderna hur bra min dag var. Så känns lite meningslöst att skriva något. <3 Men jag var iallafall hos Linnea igår och hade en super dag! Vi tjejer hade sagt att vi skulle hitta på något. Vi tyckte att en soladag hade varit perfekt och så blev det. Vi var alltså ett gäng som droppade in på förmiddagen till Linnea.

Blå himmel, varm pool, bra musik, god mat och mina bästa vänner! Så såg resterande dagen ut för mig efter vi hade kommit. Vi solade och badade emellanåt. Hade bra musik i bakgrunden. Medans solen gassade på himlen. Vi åt pizza till lunch och på kvällen grillade vi tillsammans med Linneas familj. Så gott! Vi spelade även kubb. Men jag är så sjukt dålig på det så drog ner laget en del. Sorry, Hehe. Sen när dagen började dra sig mot sitt slut var det dags att åka hem för min del. Skulle jobba dagen efter och vill då sova hemma när jag ska upp tidigt och fixa mig. När jag sen kom hem så skulle vi äta pizza. Men det blev inget för min del. Då jag redan var propp mätt. Christoffer har även tillbringat en heldag med mina föräldrar. Då jag var med tjejerna och Alfred jobbade. Men dem hade haft det bra med och hade även tagit en fika under dagen på caféet. Hahah svärmorsdrömmen.<3

Summan av kardemumma blev en super bra tjejkväll och dag. Så behövligt och perfekt nu när det är sista rycket i skolan. Hade önskar alla dagar var som denna. Hoppas ni får en fin söndag! Själv ska jag tillbringa min på caféet<3 /H

Likes

Comments

Allmänt, Mode

- Ett armband från Lily & Rose -

Christoffer och jag hade 3 månader häromdagen. Fick då rosor av han. Trots att vi har sagt att vi inte ska köpa någonting till varandra. Men var ändå väldigt tacksam, självklart. Sen spenderade vi bara dagen hemma hos mig med god mat.

Men igår när jag kom hem till honom så sprang han iväg och hämtade ett litet paket. På tanken på storleken kunde jag gissa på ett ungefär på vad det var. Jag öpnade och där låg ett armband med samma färger (kollektion) som på mina örhängen jag fick av han i julklapp. Så fint det var! Blev super glad verkligen.<3 Efter jag öppnat det fick jag kommentaren "Nu är det ju bara halsbandet som saknas." Så vi får ju se hur det blir med den delen. Heheh. Men tycker armbandet var så snyggt. Passar självklart att bara ha själv eller då matcha med örhängena från samma kollektion.

Länk till mitt inlägg om mina örhängen- Lily & Rose

Xoxo HannaNil

Likes

Comments

Allmänt, Music

- Med havet i bakgrunden -

Vilken dag det har varit! Även idag gassade solen på. Så dagens outfit blev en vit kjol och en svart tyll topp med vida ärmar. Så skönt att vara ute. Så man utnyttjar varenda tillfälle när man är i skolan.

Efter skolan körde jag och Christoffer hem till mig. Så jag tog på mig bikini för att jobba på den lilla brännan man har. Medans Alfred och Christoffer gick ut för att klippa gräset. Rättvist, Hahah. Så efter 2,5h klippande för deras del var dem färdiga. Då kände/var dom välförtjänta att få åka iväg för att fiska en runda. Så släppte självklart iväg dom på det. Så om ungefär en timme ska jag starta upp grillen. Så vi kan grilla tillsammans medens mamma och pappa börjar komma hemåt för dagen.

För er som kanske inte visste om det så bor jag precis vid havet. Själv tycker jag det är en sån lyx. Men dock blåser det nästan hela tiden. Men då är det som bäst att sola. När det inte känns lika varmt som det egentligen är. <3

Likes

Comments

Allmänt

- Christoffer -

Idag har den kommit. Värmen. Kom som en käftsmäll från ingenstans. Var inte beredd på det så hade svarta byxor och svart tyll top. Hade dock högklackade sandaler som är somrigt. Men gud vad varmt det har varit och är nu. Som mest har det varit 23* grader i skuggan har dom sagt. Älskar värmen, men var inte riktigt bered på den idag som sagt. Så för att kyla ner sig så har vi kört väldigt mycket idag. Vi har varit vid badplatsen och kört. Även med några vänner och kört allmänt lite överallt. Så skönt och så är det väldigt fint ute nu. Så har haft en super dag!

Nu när jag skriver detta sitter jag i gräset i en klänning, bredvid Christoffer som grillar. Vi åt nyss upp ett paket glass. Bästa. Är så taggade för att öppna poolen snart med. Tänk att bada och sola en sån här dag. <3 Hoppas ni också hade en super dag!

Xoxo

Likes

Comments