Contains affiliate links

Örhängen-Lily and Rose/Clutchväska- Have2Have

Friday

Hej! Fredag idag och jag är så spänd inför helgen. Just nu väntar jag på att So:n ska starta. Tre timmar bara samhällskunskap sista lektionen, en fredag.. Man kan definitivt ha det bättre, grattis till er. Men efter dem timmarna så tar jag gladligen bussen här ifrån(!). Så jag bussen hem till C som är en av dem jag ska spendera min helg med. För på lördag är jag bjuden på bröllop!! Älskar att gå på bröllop och i år kommer jag ha gått på två stycken. Innan dess var det 7 år sen jag senast var på ett. Så det är superkul att jag kommer/har fått gå på deras. Älskar dessutom stämningen där inne och längtar så tills jag står det. För det är väl allas dröm att få gå in där med den blaffigaste klänning, med allas blickar på en och veta att man är en utav de två huvudpersonerna. Det är en av mina drömmar, som jag hoppas jag kommer få vara med om nån gång i framtiden.<3 Så det blir inte en lika fancy klänning som brudens(avis). Utan jag kommer bära en bech klänning med öppen rygg, knyte i ryggen och långa vida ärmar istället. Hoppas ni också får en super helg! Love U

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
Orange

Igår hade vi endast en lektion, svenska. Det resulterade till att vi fotograferade en del i väntan på min buss. Sen har jag ju den sötaste vännen som erbjöd sig att fota också. Så vi traskade runt i Karlskronas alla hörn för att hitta en dörr, vägg eller något liknande för att ha som bakgrund.<3

Trefaldighetskyrkan

Likes

Comments

En bladvägg

Hej sötlökar! Första "veckan" avklarad och måndagen lider nu mot sitt slut. Vädret är helt okej ute. Fast att det börjar dra sig mot augustis sista dagar. Men trots det varma vädret har jag lyckats bli små snuvig. Men som grädden på moset har min hals svullnat nästan helt igen. Så tråkigt då det fortfarande är varmt ute och inte det typiska höstvädret. Då faktiskt 99% av alla andra på skolan är höst/vinter snuviga. Så för tillfället är det bara jag som har den maximala oturen att bli sjuk. Men ska inte klaga allt för mycket. För det kan lika väl kan gå över snart då jag har knappt känt av det i ett dygn, hehe. Så i skrivande stund ligger jag nerbäddad i två täcken, med datorn på magen och en stor kopp te med förkylningshonung bredvid mig i hopp om att det ska hjälpa.<3

Nog pratat om det, så har jag hamnat i en superklass! Har inte hunnit lära känna alla än, men dem värkar toppen. Trivs verkligen i klassen och med dem jag har fått lära känna. Sen är det så kul att få springa på sina gamla vänner igen som man inte har sätt under hela lovet. Så än så länge är allt positivt, hoppas bara det håller i sig. För om knappt en månad ska dem första proven vara inplanerade. Men ärligt talat är jag lite taggad inför dem.

Hanna Nilsson Stefansdotter

Likes

Comments

Gymnasiet

Om 3 dagar, vid denna tiden har jag träffat dem. Jag har då sedan nån månad tillbaks lämnat en skola där jag kände mig obekymrad. För att nu börja om på nytt. För om ytligare 3år behöva lämna nästa trygghet, o.s.v med högskola/universitet, jobb och olika relationer här i livet. Jag ser sannerligen fram emot att möta dem i min nya klass, även att få se alla nya ansikten på skolan. Självfallet så är man både skärrad och otålig inför detta. Som sagt vill jag träffa dem snarast. Men är nervös över hur resultatet kommer se ut av denna oprövade klass. Förstås har jag fått kännedom av stressen, depressionerna, de sömnlösa nätterna som uppkommer främst på gymnasiet. Som självklart även kan uppkomma när som. Likaså kommer jag träffa nya personer som kanske blir vänner för livet. Men möjligen mista andra. Som jag trodde hade den platsen tidigare. Jag kommer växa som person, troligtvis enbart åt det uppskattande. Dessa år kan gå som en vals på rosor. Men åt andra sidan kan det bli risiga och tuffa. Då jag inte kan dansa vals. Men av allt att döma kommer det lösa sig. För det gör det alltid och det är nått jag måste träna på att komma ihåg.

Jag ska börja gymnasiet den 23 Augusti. Jag ska gå Ekonomiprogrammet, som jag har drömt om att få gå sen jag gick i 3an i lilla Torhamn. Jag ska gå i EKO1A på Chapman som säkert kommer vara en superklass! Och ja, jag är nervös. Som jag antar dem flesta är i början. Så jag skriver detta främst för jag vill få ut mina ganska spridda tankar. Även för att kunna titta tillbaka på detta när jag sedan ska lämna denna nya stabila grund. För att sedan bli nollställd ytligare en gång. Men det kommer bli bra.

Hanna Nilsson Stefansdotter

Likes

Comments

My First Tattoo

Då var min första äntligen done! Som jag har längtat efter att få göra en och nu är den gjord. Snart en vecka sen nu och därför är det svårt att ge den en rättvis bild. Då den fortfarande är i läkningsprocessen och är som en sårskorpa som ligger huden istället för i. Är för övrigt nöjd, hade ju annars varit tragiskt, trots min impuls byte. Tanken var egentligen att jag skulle gjort en större tatuering på vänsterarmen. Som jag har haft i åtanke länge nu, säkert 2-3år. Men när dagarna började bli till timmar så bytte jag till denna istället. Som kändes bättre för mig som min första. Lite, söt och enkel. Perfekt. Eftersom jag har sån nålfobi så visste jag inte heller hur jag skulle regera vid själva görandet av hjärtat. Så tänkte att det var bättre att göra lidandet kort om det var outhärdligt, Hahah. Dock var det kanske 2/10 på en skala.

Hanna Nilsson Stefansdotter

Likes

Comments

Botaniska Trädgården

Fick sån feeling för att gå ytligare i en trädgård, efter vi var i Palmhuset. Och så blev det också. Trädgård nr.2 vi besökte denna dag var Botaniska Trädgården. Även denna låg i centrala Göteborg. Lite mer åt utkanten jämförelse med den första. Men vilken välskapt och vacker trädgård!

Lunch

Även dem hade ett växthus som med sin storlek kunde jämföras med en kyrka. Även statyer och stora blomsterfält som fortfarande blommade. Det jag är mest imponerad över i dessa trädgårdar är alla detaljer dem har. Dem gör sån skillnad på stället, verkligen! Iallafall så spenderade vi nån timme i denna massiva trädgård och växthus innan vi begav oss hem igen för lite lunch!

Likes

Comments

Palmhuset

I skrivande stund befinner jag mig i Göteborg. Har varit här i någon dag nu, men kommer tyvärr åka hem lika snabbt som jag kom hit. Iallafall så var vi igår i en så underbar trädgård här mitt i centrala Göteborg. Där vi bland annat tittade runt på den fina miljön och fotograferade en del. Såg ut som ett gäng riktiga turister, Hahah. Då allt skulle dokumenteras! Tyvärr valde vid fel tid att åka till trädgården då det mesta hade redan haft sin tid i rampljuset. Men det var så fint ändå så kan knappt föreställa mig hur det kommer se ut på våren/försommaren. Så det lär bli en tripp dit igen!

I denna jättelika trädgård fanns ett växthus, liknade mer en kyrka med sin prakt och storlek. Detta massiva växthus var min absoluta favorit. Det fanns flera salar med sin temperatur och miljö. Det fanns även en super vacker balkong i den största salen, palmsalen. Skulle kunna spendera timmar i denna trädgård. Man måste nästan besöka platsen själv för att förstå hur fint det var där. Då bilderna inte ger den en rättvis chans.

Xoxo

Likes

Comments

New posts