Igår lämnade du oss. Jag kände dig inte bäst men jag kände dig nog bra för att gråta hela natten. Vi alla kommer sörja dig. Detta är oförglömligt. Kan inte ens skriva detta inlägg bra fastän jag vill..

Jag tänker på det bra sakerna hos dig, den där festen vi var på tillsammans, varken du eller jag skulle glömma den. Då jag satt i soffan helt ensam och du var full som stryk men du tyckte synd om mig så jag fick en puss på kinden som tröst. Aa det tröstar inte så mycket längre.

Nu ska jag ägna min dag åt dig så jag har inte tid att skriva mera, allt vart bara fel
💕

Vila i frid, en dag kommer vi synas igen!

Likes

Comments

Ni vet den där speciella personen som gör att man orkar med en dag till, den som får tårarna att upphöra osv.. Har alltid trott att det var min pojkväns förtjänst men jag har haft fel. Såklart han gjort skillnad men det jag saknat är en sann bästavän. Har inte riktigt fattat vad det har inneburit med att ha en sådan.. "Bättre att ha många kompisar istället" men haha det funkar inte så längre. Man behöver det där lilla extra som bara finns hos min bästavän.

Det går inte en dag utan att ha ont i käken för att man skrattat så mycket som då man är med henne. En äkta komiker. Hon håller en i handen när man har mensvärk, låter mina tårar övergå till ett leende. Hon säger sanningen fastän man ibland inte vill höra den. Ler bara jag tänker på hennes sätt att vara, att hon valde mig.

Om vi en dag splittras kommer jag aldrig ta tillbaka det jag skrivit. Sanningen är att jag aldrig haft en sådan vänskap och det känns lite läskigt eftersom att jag är bra på att fucka upp allt och alla. Men som tur är så vet jag att hon också är det så vem har vi att skylla? Lika glömska, lika dåliga på relationer osv men vad gör det om 100 år? Vi är b
äst ändå!Äl
skar dig! ❤️

Likes

Comments

Igår på svenskan snackade jag betyg med min lärare. Ni vet, såhär vad man ska göra för att höja sig. Slutade med att jag vart förbannad. På hennes röst lät det som att jag inte skulle kunna höja mitt betyg i engelskan... Vafan alltså. Jag menar hur ska det hjälpa mig?!

Garanterat inte bara jag som fått höra sådant på denna skola... Hon berättade även hur det gick för mig på en redovisning där jag fick C++, finns det ett betyg som ens heter så? Varför inte bara ge mig en C eller B?! Blir så irriterad på detta betygssystem att man nästan känner att det inte är någon idé att satsa på skolan för jag menar, spelar det ens någon roll?? Hur man än gör kan man inte få högre betyg än C. Just nu kännes det meningslöst.. Snart får vi veta om vi kommit in på gymnasiet men haha det känns inte alls som att man kommer komma in med sina poäng just nu. Meningslöst.

Nu är det så att jag inte sitter och tycker synd om mig själv eller ska lägga av eller någonting sådant. Känns bara så hopplöst när det gäller betyg som gör att elever trycks ner.. Just let it go liksom
👊 är det de dom vill?

Likes

Comments

Igår fyllde du mitt hjärta 17 år (Dennis). Och oj vad kul vi hade det! Marängtårta, grilla med grabbarna, åt go middag och spelade Zoo😂 du är bäst hjärtat oavsett vad!❤️ älskar dig.


I morgon då? Ja i morgon är det premiär för oss 9or på Älvåkra! Wicked wonderland teater kommer vi bjuda på och ni som kommer lär inte bli missnöjda! Sista roliga grejer vi alla nior kommer ha tillsammans innan vi splittas
😔 något jag verkligen kommer sakna! Men nog om det nu ska jag tagga nå fruktansvärt!

Likes

Comments

Igår kväll lämnade jag ett av mina hem. Jag försöker hjälpa min familj men blir bara utstött. Jag duger inte längre. Huvudsaken att dom har varandra.. Jag bor för stunden i min egen lilla värld hos mamma och försöker ta mig igenom dagarna. Jag längtar hem till mitt andra hem men kan och vill inte tillbaka. Inte just nu iallafall.

Jag har länge funderat på vad som är fel med mig? Kanske är det för att jag anser mig själv som en vanlig människa som vill hjälpa andra och hjälpa mig själv. Kanske det är för mycket? Antar det. Mina svar räcker inte riktigt.

Jag ligger bredvid min kära lillasyster och nattar.. Hennes snarkar gör mig lugn.. Någon det inte är fel på är henne. En prinsessa jag alltid kommer beskydda. Den bästa jag har. Älskar henne så!

Likes

Comments

eftersom att jag inte har någon telefon så har inte jag bloggat nå, eller aa kanske inte ska skylla på det men det har inte blivit så att jag tänkt på att blogga från datorn.. Har ganska mycket att skriva om faktiskt..


​1.​ Jag har blivit sjuk ännu en gång.. sitter nu hemma från skolan och ska försöka plugga lite.. läsa en bok på engelska bland annat och typ söka fakta om studentlägenheter för att vi ska ha en argumentation om det.. haha inte det lättaste ämnet att ​argumentera om men.. Jag som sökt en lägenhet i piteå och luleå borde ju kanske ha ett litet hum om hur det är att ha en liksom.. hur mycket en hyra kostar osv. 

​2.​ Jag har äntligen sökt gymnasium nu, det blev inte riktigt som jag hade tänkt från första början men jag är nöjd. I början tänkte jag söka 1. Vård och omsorg. 2 frisör. 3. handels osv.. men istället vart det, som förstahandsval vård och omsorg, som andra vart det handels och tredje samhälls.. alla dessa vart i piteå och sen sökte jag bara vård och omsorg i Älvsbyn utifall att. Jag gruvar mig lite över valen men det finns ju en chans att söka om men det får jag fundera över.. Har ju alltid velat jobba med människor så jag skulle bli förvånad om jag helt plötsligt skulle tänka mig sitta att sitta på ett kontor..-.-

​3.​ Jag har blivit fruktansvärt äcklad av min skola.. ännu mer än vad jag varit tidigare. Snus överallt, och äcklig loska och spott från alla dessa såkallade ''badass''.. ​VIDRIGT!​ 6orna som är till midjan på mig går runt med snus i käften och frågar om man har en tändare på sig.. alltså va?! för bara drygt ett halvår sen så var liksom alla mogna och tyckte sånt var fel, men nu är det som att man är bög om man inte snusar eller röker och supa med för den delen.. nä usch. Jag blir bara irriterad av tanken. Skolans tobaksfria duo eller vad den heter ska finnas för dem som tycker sånt är fel.. Det brukar vara så att man brukar få tårta för att man är med i detta men nu är det liksom alla som snusar och röker som är med i det och försöker övertala sig själv att dem inte håller på med sånt skit. Vad finns det för fördelar med det??? Det luktar illa, ser illa ut och smakar jävel och man blir beroende.. är det fördelar eller? ​NEJ.

​4. ​Snart är det iallafall alla hjärtans dag och jag har hjärnan full av planer för vad jag och Dennis ska göra men för hans del blir det en överraskning så jag kan ju tyvärr inte skriva det för han kommer att läsa detta inlägg ;) så synd gubben men ingenting kommer avslöjas här heller. 


Om det är någonting ni vill mig så når ni mig endast på sms eller facebook.. eller ja om ni inte ringer då. 

Likes

Comments

För mig har det gått en vecka av skolan redan, känner på mig att denna termin inte kommer gå undan :p idag vad syven förbi klassen och gav oss koderna till gymnasievalet, vet vad jag vill gå men vet inte vad jag ska välja som första, andra och tredje handsval :/ Handels, frisör eller vård och omsorg.. Tycker det borde finnas nå program som heter " lata sig" program, för det är jag bra på :'D

Aja vi har tid på oss att tänka och välja så.. I morgon kommer iallafall Dennis hit och även det känns som att det gått en vecka den vi sågs fastän det va två dar sen :o
Btw, min svenska lärare har slutat och rosor fick klassen på det :') skadeglad


Gonatt på er!Likes

Comments

För mig känns det overkligt att åren fortsätter och fortsätter. 2014 var ett vanligt år, vad blir då 2015? jag tycker världen hamnar under sträcket medan jag som människa växer desto mer för varje år som kommer och går.

Inget nyårslöfte är satt, liksom ett mål. Om man inte håller löftet eller inte kommer i mål, vad ska man då tycka om sig själv? Jag vill växa och inte sätta mitt självförtroende på tunn is. Mina åsikter är bara åsikter. Jag börjar ta små steg i taget för att försäkra mig att jag kommer klara året med balans.

Gårdagen fick mig att tänka på en ganska sjuk sak också, en sak som inte borde vara så "självklar". Jag är 15 år och går i 9an, andra terminen nu när skolan börjar om igen, och de enda jag såg igår var bilder på fester och alkohol som tjejer och killar i min ålder + & - dricker.. Fine liksom att ha kul med vänner på nyår men man kan ha kul utan alkohol faktiskt och det är lite så jag menar med att världen hamnar mer och mer under sträcket. Jag menar, dom som går i sexan ska väl typ vara ute i snön och ha snöbollskrig och inte gå ut på en tjuvrök, eller dra på fester där föräldrar ska behöva fara ut mitt i natten för att leta deras barn? För mig är det självklart, jag tycker det är riktigt (med fula ord) äckligt. Min lillebror som börjar sexan på min skola nästa år ska inte ge sig in i någonting sånt, jag svär att se till att han inte sätter sig i skiten. Fastän jag inte kommer gå på den skolan längre.Världen hamnar mer och mer under sträcket men jag växer och växer och det tänker jag fortsätta med också och uppmuntrar alla där ute att också göra!

Likes

Comments

Igår var det då alltså julafton som jag innerligt inte hoppas att någon glömt/glömde. Själv fick jag 39 i feber och var helt slut så min jul var väl inte perfekt... Iallafall så vart jag grymt nöjd över det jag fick! Har inte hunnit ta kort på det än men det kanske kommer. Ajja god jul i efterhand!😘


Likes

Comments

En vecka kvar att härda i skolan. Kommer väl dock inte bli så jobbigt, film och chilla alla lektioner typ :p

Just nu ligger jag i sängen och ser tracks, alltså en film.. Ovanligt bra film. Sov över hon min pojke från fredag till lördag också.. Vi gick på bio och mådde bra hemma hos honom framför en film!


Likes

Comments