En av fördelarna med att min praktikplats ligger så centralt är alla fantastiska matställen man kan smyga iväg till under lunchen. Lite högre upp på gatan åt vi en jättegod pizza, dock var jag mest fokuserad på att hur kaffet smakade och den härliga inredningen.

Jag föredrar dock att ta med mig matlåda om dagarna, kanske för att vara ekonomisk men mest för vi är ett väldigt härligt gäng som samlas runt bordet när klockan slår tolv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags mötte jag upp tjejerna på tugg, åt en smokey och delade på en flaska rose. När kylan slog till flyttade vi oss till Viskan, under värmelampan blev det en och en annan drink, deras espresso martini är farligt god. Vi tog oss vidare till Apelsin, strax efter klockan slog ett gick jag, Lina och Julia hemåt, vi skildes åt vid järnvägen som ligger mellan oss.

-

Det har redan hunnit bli tisdag och idag står det arbete på schemat!


Likes

Comments

Juni sprang förbi, mina dagar var fyllda från tidigt morgon till sen kväll. Tiden till bloggen fanns inte där, trots det har jag aldrig varit så fylld med inspiration, aldrig haft så mycket att dela med mig av. Jag har hamstrat bilder och inspiration för den dagen jag tänkte slå mig ner och skriva här igen. Den dagen blev en aning senare än planerat.

Nu är jag tillbaka i borås, i min lilla etta på Skaraborgsvägen. Planen för Juli är att jobba jobba jobba, njuta av ledig tid och ta ett och ett annat glas vin på stan, Jag ber om ursäkt Eskilstuna men ni har inget att erbjuda i kategorin mat & uteställen jämförelse med Borås. I augusti bär det av till Stockholm igen, till min underbara praktikplats på Upplandsgatan.

Det var en liten uptd. Nu ska jag försöka titta in här dagligen som jag brukar, och jag är jätteglad över att ni tittar in här även fast jag har varit så oaktiv under en lång period.

Bjuder på en selfie, cuz that never happens..

Likes

Comments

Nu är jag officiellt hemma, eller ska man säga borta? Det tar alltid ett tag innan man kommer in i rutiner, just nu känns det som jag ska hoppa på SJ neråt vilken dag som helst, men jag ska stanna här hemma en hel månad. Jag har redan hunnit grilla med släkten, styrt festligheter på vikingagatan, druckit morgonkaffe på terassen och spenderat tid med min underbara familj.

Idag har jag ett späckat schema, har en hel del att förbereda inför min första dag på praktiken imorgon. Nervöst !! Ska försöka få in en daglig rutin med bloggen, så ni får ta del av min resa när jag tappar bort mig bland Stockholms gator.

Summer vibe by pinterest/tumblr - let's start a brand new week


Likes

Comments

Gårdagen var magisk, vi bänkade oss hemma hos mig för att skiva det två sista tentorna på år två! Direkt när vi blev klara sprang vi till Cyrano och köpte pizza, gick ner till terrassen och korkade upp en flaska rose! Gick vidare hem till Josse och mötte upp ett härligt gäng för häng på hennes takterrass, avslutade kvällen med en sista sväng på xoy, en svårslagen sommarkväll!

Nu har jag precis dragit igen resväskan, imorgon lämnar jag Borås för en månad i Eskilstuna/Stockholm. Kan knappt förstå att vi bara har ett år kvar på Textilhögskolan, tiden bara springer iväg. Ser verkligen fram emot det sista året, men först väntar en sommar i Stockholm på Swedish Fashion Council!


Likes

Comments

Denna dag alltså <3

Dagen startade med strålande sol
Mötte upp Lina på The Company (Textilhögskolan) för en kaffe & studier
Vi lunch flyttade vi oss ut i solen för en chevresallad som var gudomlig
Bestämde oss ganska snabbt för att hoppa en eftermiddag i skolan
...för en eftermiddag vid sjön i en solstol med management boken i knät
Åkte in till stan, åt glass och tog ett shoppingvarv

Nu har jag precis tittat på säsongsavslutningen av en favoritserie med en kopp kaffe, njuter av doften av syrener i hela lägenheten som jag fick med mig från Linas trädgård! Idag är livet väldigt underbart trots att det är tentavecka och vi har knappt öppnat böckerna. Det är sista veckan i Borås på ett tag och vi ska fylla den med massa härligheter !!!


Likes

Comments

Girl crush !! Australiska skådespelaren och modellen Phoebe Tonkin.

Igår avvecklade vi sista presentationen och projektträffen, imorgon väntar utställning och sen kan vi officiellt kicka igång tentaveckan! Idag tog jag ett break och i eftermiddag väntar ett arbetspass!


Likes

Comments

Let's talk shoes.... Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och jag behöver verkligen fylla på sko-garderoben. Skor kan verkligen lyfta en hel outfit, så i sommar blir det extra fokus på härliga skor! Jag har fastnat för dem små röda, helt perfekta! Skulle även behöva investera i ett par slip-in tofflor, men jag har två skor leveranser påväg, bland annat hem dessa slingbacks från H&M.

Förlåt för min frånvaro här, nu är jag tillbaka! Har renoverat här lite också, så nu hittar ni direkt länkar till min Instagram och Tumblr som jag ska försöka bli bättre på att uppdatera.

Bilder: Tumblr Svarta slingback: H&M, Slingback i röd och guld: Topshop


Likes

Comments

Workaholic som man är tar jag aldrig semester på sommaren, själv försöker jag fylla varenda liten ledig lucka. I sommar blir det en kombination av praktik och jobb, så jag kommer spendera stora delar av min sommar på ett kontor. Så på min sommar wish-list står det; bekväma all day-everyday klackar, en väska som fyller allt man behöver och den här slip-klänningen! Praktik är lika med ledig helg? Dem kommer jag spendera på vår nya brygga i Kullersta, så en och en annan bikini står på listan.

Klänning: Gina Tricot, Väska: Cos, Bikini: H&M, Skor; ATP Atelier


Likes

Comments

On my mind - Perfekt everyday väska från COS, skor från Asos, clutch från Nº21 och Phoebe Tonkin's senaste kampanj för Matteau swim


Likes

Comments