Idag är det sista dagen på Vabruari. Vi har haft en galen tid med 2-3vabdagar I VECKAN den senaste tiden... Man känner sig fångad i nåt slags vakuum som man aldrig kommer ur, vardagen kommer liksom aldrig igång utan man glider mest runt i något slags undantagstillstånd.

Tur då att vi har världens mysigaste pojke att vabba med! Han är SÅ rolig att hänga med nu så det är inte klokt. Han pratar och leker och frågar och busar och tröstar och är bara helt underbar!

(Hur jag firar sista dagen av denna gudsförgätna månad? Med att gå hem från jobbet med magsjuka. Hoppas fortfarande det bara var den något tveksamma laxen jag åt till lunch igår... #hoppas ✌🏻)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så roligt det ska bli att få börja blogga här på Nouw.com! Jag har hittills varit en liten doldis i bloggvärlden men är alltså nu redo att ta mig an nya utmaningar. Vi ska ha så grymt roligt ihop!✨

Här kommer ni främst kunna läsa om min vardag som mamma till en fantastisk liten kille född -15 och sambo till hans (nästan) lika fantastiska pappa. Under hösten 2015 tog vi över vårt nuvarande hus som vi har totalrenoverat från det ruckel det var när vi fick tillgång - ett fantastiskt roligt, men ack så jobbigt, projekt. I övrigt kommer ni få se en del foto då jag är självutnämnd hobbyfotograf och även mat & dryck ligger mig varmt om hjärtat vilket ni kommer märka ganska snabbt... Jag är en tvättäkta vinhagga av rang! ✌️

Varmt välkomna hit! Nu kör vi!

Likes

Comments