Hej! Nu sitter jag på tåget påväg hem. Jag gick tidigare för att min mage gör fruktansvärt ont. Jag har verkligen ingen aning om vad det är som gör att jag har såhär ont men lite vila sen blir det nog bra.
Igår kom jag hem och gjorde ingenting, jag kollade serie, hämtade pussel och filmer. Efter det somnade jag bara. Så nu ska jag hem och rensa bland filmer.
Jag skulle egentligen haft matte om 1 1/2 timme men eftersom att jag ligger före så kan jag lika gärna åka hem tänker jag. Jag ska tenta av kursen så att jag ej behöver gå på lektionerna någon mer gång under denna termin. Men jag behöver repetera lite på de kapitel som jag ska ha prov på så det kan jag göra hemma istället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Jag sitter nu på tåget (som vanligt) och det enda jag vill är att vända och åka hem igen. Jag är så trött och mitt huvud håller på att sprängas.
Jag har lite ont i huvudet och på det har jag tusen tankar om allt möjligt och då blir det kaos för mig. Trötthet är ju ett problem med, inte sömn utan trötthet. Sömnen är det inget problem på utan det är att jag aldrig blir tillräckligt utvilad.
Jag måste börja dricka vatten konstant igen. I somras levde jag i princip på vatten och då mådde jag toppen men nu har det blivit dåligt med det. Träningen går inte heller så bra, suck. Jag vill verkligen träna men när jag är såhär trött så orkar jag inte ta tag i det. Jag måste skärpa mig helt enkelt. Någon dag då jag har tid, torsdag typ. Då ska jag sätta mig ner och göra ett tränings schema och så får vi se hur länge det håller, hur länge jag kan skärpa mig.
Igår var ju jag och Pontus på bio. Filmen var helt okej, dock var den inte tillräckligt läskig för vår del haha. Men vi hade det mysigt. Efter filmen tänkte jag att Pontus skulle få ta sin första lagliga öl någonstans men det slutade med att vi bara gick runt och pratade. Det var en superbra kväll.

Likes

Comments

FÖRLÅT! Jag har tänkt på att blogga hela helgen men det har inte blivit av för jag har vart i garaget och fixat med en a-traktor hela dagarna. Så jag ber så mycket om ursäkt. Det var inte riktigt tänkt att det skulle vara fem dagars mellanrum men så blir det ibland. Idag fyller iallafall Pontus 18 och vi ska fira honom genom att gå på bio, vi ska se IT. Vissa säger att den är bra vissa inte men så är det ju alltid vad det gäller filmer.
Som jag skrev så har jag hållt på med en a-traktor hela helgen. Vi köpte den för några dagar sedan och vi håller på att fixa den för fullt. Igår vart det bromsar och i fredags plockade vi delar från en annan bil. För er som inte visste så gillar jag att fixa med bilar och vara i garaget.
Vad är era intressen?

Likes

Comments

Godmorgon! Jag är fortfarande sjuk men ändå valde jag att åka till skolan. Igår vart jag ledig för att lektionerna blev inställda. Det var rätt så skönt att bara ligga hemma istället för att göra något. Dock blev jag inte friskare och jag skulle nästan kunna säga att jag blev värre. Fy vad jag inte mår bra. Jag kan inte ens andas utan att det gör ont i halsen. Men sån tur är har vi bara svenska och nån grej med datorn idag. Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon! Måndag morgon och jag är inte jätte trött. Jag börjar dock bli sjuk och då blir jag lite seg. Vi ska ha make-up lektion direkt på morgonen och jag tror att vi ska sminka varandra idag. Jag är sjukt taggad på att sminka. Men ändå vill jag bara att denna dagen ska gå så fort som möjligt så att jag kan åka hem och sova. Det får bli paus i mitt tränande nu tyvärr. Så då får jag passa på att ligga hemma och kolla film med Pontus. Sådan tur är att jag börjar sent på Tisdagar och Onsdagar så då får jag verkligen sova ut. För jag vill verkligen inte missa några hantverk lektioner. Samtidigt tror jag att det är bra om jag går till skolan för jag får ju frisk luft i mig och då blir jag kanske frisk! Man kan ju hoppas. Ha en bra dag!

Gammal bild för att jag ser ut som ett vrak just nu hahah.

Likes

Comments

Lördag! Vad har hänt idag? Jo jag har grejat bil och ätit mat. Vi skulle ut och gått men nu är det så dåligt väder så jag tränar nog inne. Mina helger är så himla tråkiga men jag känner att jag inte får tillräckligt med sömn på vardagarna så då tar jag ut det på helgerna. Men jag ska bli bättre på att somna tidigt på kvällarna haha. Imorgon blir det städdag, då jag ska tvätta kläder och städa nedervåningen. Idag kanske det blir att basta och bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Godmorgon, jag är för trött för att ens tänka idag. Jag vill stanna hemma, ligga i min säng och bara mysa. Men jag tar mig igenom denna dagen som en kämpe haha. När jag kommer hem i efter middag ska jag åka och kolla på en sak (hemlis). Jag ska även äta och sen kanske iväg till Kungsbacka med mina friends. Vi får se vad som händer antagligen. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon, idag är de en sådan dag då man bara vill stanna hemma. Det regnar och vi har som sagt bara svenska och matte idag. Mellan de lektionerna har vi 2 1/2 timmes rast vilket inte gör min dag ett dugg bättre. När jag kommer hem ska jag antagligen träna och jag hade tänkt att lägga mig tidigt. Hur det kommer gå får vi se.

Likes

Comments

Sent blogginlägg men så får det bli! Idag har vart en grymt bra dag, vi fick våra ghd verktyg och vår styler. Jag är så taggad på de kommande lektionerna och bad vi kommer hitta på. Imorgon har jag bara svenska, matte och en 2 1/2 timmes lunch. Så sjukt segt men vad kan man göra?
Imorgon kommer jag nog ha lite mer tid till att skriva jämfört med idag för det blev en enda röra bara. Jag har haft så mycket i tankarna och glömt av hälften av det jag skulle gjort idag.
Men ni får sova gott och så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej, jag har nu slutat skolan och är snart på väg hem med tåget. Jag sitter här, känner doften av pommes och min mage håller på att dö av hunger. Jag åt ordentligt men jag är ändå hungrig, how? Sån tur var är jag hemma snart så att jag kan äta.
Eftersom att vi hade make-up lektion idag så kom jag ju osminkad till skolan. Jag hade inte så mycket smink med mig så jag lånade foundation i skolan och den var jätte bra! Jag hade tänkt skriva en recension av produkterna från Färg som jag kommer få använda i skolan om några månader. Färg är ett sminkmärke som jag tror är Sveriges största sminkmärke och jag är verkligen taggad på att få använda produkterna!

Likes

Comments