Hej. Jag märkte nu att inget utan de inlägg jag skrivit och planerat in under lovet som var förra veckan har kommit ut. Jag vet inte vad som har hänt och jag ber hemskt mycket om ursäkt. Jag har tänkt att jag ska skriva om vissa utav dessa inlägg imorgon och förhoppningsvis kommer dem upp under denna och nästa vecka.
Jag står just nu på spårvagnen påväg till skolan. Men jag tänker att jag skriver igen när jag har slutat. Ha det bra så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Det är Torsdag och imorgon går jag på lov. Så underbart men äntligen lite ledigt. Inte för att det är stressigt eller så men vem gillar inte ledigheter?
Idag har vi hantverk och vi ska färga ögonbryn samt fransar. Jag är lite rädd för detta moment men det ska nog gå bra. Såklart kommer ni få se före och efter, om det ens är någon skillnad. Efter det så har vi engelska. Jag slutar 13:40 vilket är sjukt skönt.
Igår öppnade dollarstore där jag bor och det var kaos. Folk var nära på att krocka med bilarna och kön gick nästan igenom halva affären. Jag gick in en snabbis men gick ut tomhänt för jag kunde inte koncentrera mig när det var så mycket folk. Idag eller imorgon ska jag dit igen och försöka kolla på det som finns.
Juste! Pontus har tagit körkortet nu! Så himla skönt att du bara kan åka runt och umgås med alla andra som har körkort på ett annat sätt än att ta bussen/åka med som passagerare.
Vi hörs av senare tycker jag! Ha en underbar dag.

Likes

Comments

Godkväll, nu sitter jag här i soffan med mammisen och Pontus. Vi ska äta kvällsmat, jag äter avotoast som inte alls är ovanligt den senaste tiden och dricker te ur min drama queen mugg. Vi kollar tv men det finns inget kul så snart ska jag ner och sova.
Idag slutade jag tidigt, så skönt. Vi hade makeup och matte. Båda lektionerna gick hur bra som helst!
Om någon undrar vad vi gör på våra makeup lektioner så kan jag skriva lite kort här. Vi kör samma moment ca två gånger innan vi lägger på något nytt. Förutom de fyra första lektionerna då det bara handlade om bas. Sedan började vi med fransmarkering vilket vi har gjort två lektioner och idag började vi med bryn. Ju fler moment desto mer att göra, men det är kul.
Vi ses imorgon! Godnatt :)

Likes

Comments

Avotoast blev det idag igen ja.. Men visste ni att det godaste man kan ha på en avotoast är aromat?!
Idag är det fredag, klockan är halv sju på morgonen och jag her redan hunnit duscha och snart ätit klart. Idag slutar jag 15:30 enligt schema och jag har inga planer alls. Laga mat, det är det enda. Så vi kanske syns senare. Ha det så bra!

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag här vid mitt matbord idag igen, bussen går om 40 minuter ungefär. Jag äter avotoast, utan tomat tyvärr. Vilket jag åt igår också. Igår pluggade jag väldigt mycket matte och efter det åkte jag till klädkällaren men mamma. Idag påväg till skolan ska jag läsa en bok. Så himla skönt att bara sitta för sig själv i sina egna tankar.
Jag har hantverk och engelska idag vilket kommer gå smärtfritt, slutar ju 13:40 ;)
Vi syns imorgon igen!

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag här vid mitt matbord och äter frukost. Jag har redan väldigt mycket energi och det känns som om jag kommer klara dagen utan problem. Men det får vi ju se sen i eftermiddag. Igår vart jag hur trött som helst nämligen.
Vi ska dock läsa en bok på svenskan så där kommer jag nog tappa min energi, suck.
När jag kommer hem ska jag nog bara sova. Det känns som om det är det enda jag gör nu för tiden. Men det är det bästa som finns. Jag ska försöka blogga också! Så vi hörs senare igen, hejdå :)

Likes

Comments

Hej! Igår var jag iväg och shoppade med min mamma. Vi var i Trollhättan, dock fick jag inte handlat så mycket men jag tänkte att jag kunde göra en haul på det ändå. Jag letade efter skinnbyxor och en off shoulder topp som jag ska ha på halloween vilket jag hittade. Toppen kommer från h&m och byxorna kommer från ginatricot.

Sen vart jag även inne på junkyard och där hittade jag en jätte snygg tröja.

Köpte även en deoderant vilket inte är jätte intressant men jag tog kort på den ändå och den luktade faktiskt jätte fräscht ifall någon av er är intresserad.

Likes

Comments

Godmorgon! Nu har jag inte skrivit på några dagar igen. Jag har inga ursäkter förutom att jag bara har vart lat.
Idag är det söndag och jag har inga planer för dagen. Antagligen ska jag läsa några sidor ur en bok eftersom att det är en läxa i svenskan. Ett bloggiblägg ska jag göra också, då jag var i trollhättan och shoppa igår. Det blev typ ingenting men jag tycker det är värt att lägga ut ändå.
Vi har köpt en ny bil också! En v70, jag lägger in en bild från google där nere.
Men vi hörs med en haul lite senare. Ha det bra så länge!

En sånhär fast silvrig har vi köpt :)

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en jobbig dag idag, jag har inte mått så bra och jag trodde för en stund att jag hade feber men nu är det över. Imorgon ska jag och mamma baka så då får ni ett lite mer intressant inlägg än det här. Haha. Ha en bra kväll och sov så gott.

Likes

Comments

Hej, igår skulle jag ju planera men det blev inte av. Men jag städade och pluggade iallafall. Jag tänkte att jag kanske skulle planera idag men jag är väldigt trött och känner mig inte jätte pepp på livet haha. Jag tror jag börjar bli sjuk. Så nu ska jag mest bara dricka te och kolla youtube. Ha det så bra!

Likes

Comments