Finns nog inget mer passande uttryck än just "helt slut" för att beskriva mitt nuvarande tillstånd😴 Järnbristen har med största sannolikhet gjort comeback för jag är så obeskrivet trött, både fysiskt och mentalt, och även yrseln är tillbaka. Järnbrist är kanske inte ett "stort" problem, men det är så frustrerande att inte orka någonting. Till och från har det varit prat på både blodtransfusion och järndropp för mina värden är så låga, men min fobi för sprutor och nålar funkar ju inte så bra ihop med något av de alternativen..

Nu är jag i alla fall ledig från jobbet i 2 dagar förhoppningsvis hinner jag återhämta mig något och ladda krafterna igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

DET ÄR ÖVER!!!! I torsdags tog jag studenten och jag kan äntligen säga att jag aldrigaldrigaldrig kommer att behöva återvända till KLARA Gymnasium! Jag kan äntligen lämna gymnasiet, naturlinjen och Na14 bakom mig för gott och det är en enorm lättnad.


Mitt livs sista skoltoa-selfie, hur kan tre år gå så fort?


Bild tagen från KLARA Gymnasium Karlstad's officiella Facebook-sida.

Min fina, kära vän Mickan åkte över 30 mil bara för att vara med denna dag 💙


Min fina Kevin, tänk att vi i oktober har hållit ihop i 3 år 💗


Likes

Comments

Mitt livs bästa kväll som jag dessutom fick dela med flera barndomsvänner. Min fina Amanda är tyvärr ett år yngre än mig och fick därmed inte vara med på balen, men inte hindrade det henne från att komma ner, vara med på bilder och vinka av oss, älskade människa!

Likes

Comments

Under våra två dagar på västkusten hann jag och Felicia med både Grebbestad och Strömstad. Jag är förälskad i dessa vackra, små städer och dess oändliga charm. Massor av mysiga, små båtar, trevliga människor, vackra vyer och god mat.

Likes

Comments

Igår tog jag och Felicia en dagstur till huvudstaden för att gå på museer och shoppa det sista till studenten. Vi hann med både Nordiska museet och Vasamuseet men tyvärr inte Naturhistoriska som också stod på schemat. Det blev i alla fall en mycket lyckad dag och idag far vi på nya äventyr; roadtrip till Grebbestad! Mer om det kommer senare.

Likes

Comments

Det första paret som följde med hem igår, och mina absoluta favoriter; ett par gröna loafers. De är verkligen superbekväma och jag tycker att detaljerna är så söta!


Nästa par; ett par vita ballerinaskor med spetsdetaljer. Dessa är faktiskt till studenten så fram tills dess får de stå orörda i hyllan.


Det tredje och sista paret är faktiskt samma modell som de vita ballerinaskorna med spetsdetaljer. Gillade verkligen denna modell så kunde inte låta bli att skaffa dem även i svart.


Likes

Comments

Idag blev det en väldigt sen lunch på IKEA med Viktor som skrev och frågade om jag ville med och äta. När man har suttit instängd i huset hela dagen var svaret givet. Så kyckling, pommes och bearnaise fick inleda denna helg!

Likes

Comments

Finns det något bättre än en riktigt god cheesecake? Tveksamt. Idag kom min morbror och hans fru på besök och då valde jag att bjuda på en körsbärscheescake. Vill ni veta hur jag gjorde? Fortsätt läsa!

Ingredienser:
Botten:
• 150g Digestivekex
• 75g smält smör
• 1 tsk malen kanel

Fyllning:
• 400g cream cheese (ex. Philadelphia)
• 1,5 dl vispgrädde
• 1 krm vaniljpulver (alt. 1 tsk vaniljsocker)
• 1 dl socker

Körsbärstopping:
• 300g tinade eller färska körsbär
• 2 tsk potatismjöl

Gör så här:
• Krossa digestivekexen och blanda med kanel och det smälta smöret till en smulig massa. Tryck ut massan i en form. (Jag valde en form med löstagbar kant för att förenkla vid servering.) Ställ i frysen i ca 10 minuter.

• Vispa creamcheese, vaniljpulver och socker till en krämig smet. Vispa grädden fluffig i en separat bunke och vänd försiktigt ner i creamcheese-blandningen.

• Ta ut formen ur frysen, häll på smeten och jämna ut. Ställ i kylen i ca 1,5 h. (Ju längre, desto bättre.)

• Tina körsbären i mikron om de är frysta. Häll i en kastrull, strö över potatismjöl och koka i ca 5-10 min till en simmig konsistens. Häll upp i en djup tallrik och låt kalla, först i rumstemperatur och sedan i kylen.

• När det är dags att servera, ta fram cheesecaken och körsbärskompotten. Häll kompotten över cheesecaken.

Superenkelt, jättegott och väldigt somrigt! Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments

En sorts smärta i bröstet som inte går att beskriva samtidigt som tårarna bara rinner och rinner.

Detta inlägg skriver jag i en riktigt svag stund. Jag ligger i sängen och försöker sova men jag är nedbruten, krossad och förtvivlad, allt på samma gång. Allt gör ont, precis allt och jag vet inte vad jag ska göra. När det här händer brukar jag vända mig om och krypa upp i min älskade Kevins famn, men ikväll när jag helt plötsligt mår sämre än på flera veckor är han tyvärr inte här.

Jag önskar att jag kunde skriva varför jag mår såhär, jag vill bara skriva av mig om precis allt som har hänt och om vad som har lett till detta. Men i nuläget finns det risk för att det bara gör situationen värre.

Om 22 dagar tar jag studenten. Jag kan lämna skolan, och allt som hör den till, bakom mig för gott och ikväll är det min enda ljusglimt.

Likes

Comments

En liten sneakpeak såhär 20 dagar innan balen. Detta är tyvärr allt jag avslöjar just nu, men snart kommer fler bilder!

Likes

Comments