Header

-Jag älskar glass med choklad och kolasås

-Ballonger och glitter gör mig glad

-Jag har varken sätt eller läst Harry Potter

-Jag kan vara väldigt högljud

-Jag är ofta delaktig i bråk/tjafs för att jag lägger mig i för mycket

-Jag älskar jeans med hål i

-Mitt turnummer är 11

-Jag går aldrig på A-brunnar, och måste slå den som gör det tre gånger i ryggen. Råkar jag mot förmodan gå på en brunn eller ser en främling som gör det tänker jag i huvudet att jag slår den/mig i ryggen tre gånger

-Jag är dålig på tider

-Jag är expert på att koka ägg eftersom att jag gör det varje morgon

-Doftljus är det absolut bästa jag vet

-Jag mäter ofta saker i hur värt/ovärt det är

-Jag har gått på teater

-Jag svär på tok för mycket

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Tilda / Jag, Ida och Bella när vi pluggade / Tildas lag när dom blev Svenska mästare / Världens godaste glass / Tildas lag / Mina ben / Seflie / Jag och Tilda / Sorunda-klacken

Hej på er hjärtan! Jag hoppas att ni mår jätte bra och att ni har haft en fin vecka. Imorgon är det äntligen fredag igen vilket alltid är lika skönt. Förra helgen var jag i Jönköping då Tildas lag spelade sm vilket var super roligt. De blev svenska mästare och jag kunde inte vara mer stolt, dem är så duktiga.

Idag lutar det åt att åka in till stan med Ida efter skolan för att mysa och köpa hårfärg. Jag vill bli ännu blondare så jag ska köpa en kall, blond toner hade jag tänkt. Jag ska även försöka hinna med en joggingrunda ikväll vilket verkligen behövs. Jag tycker att det är så härligt att vara ute och jogga eller gå nu när kvällarna är så fina och varma. Igår var jag ute och sprang i endast shorts och en långärmad tröja, sommar känslor deluxe!

Helgen är än så länge rätt oplanerad förutom en mys kväll med Matilda, Ida och Bella på lördag som ska bestå av film och mys med lite gotta. Jag tycker så mycket om dem så det ska verkligen bli jätte mysigt att umgås med dem. Jag hoppas hur som helst att ni mår jätte bra, vi hörs snart igen!

Likes

Comments

BIKINIS


BIKINIS by hannaliden featuring a lace bikini

Sommaren närmar sig med stormsteg, och jag antar att det inte bara är jag som är på jakt efter nya, snygga bikinis att ha på stranden. H&M har även det här året fått in en drös snygga bikinis,men dem som föll mig mest i smak var helt klart nummer tre och sex. Jag föll pladask för modellen på dem, jag tycker att det var riktigt snyggt med lite bredare där uppe. Sedan är jag även ett stort fan av bandu bikinis, tycker det är super fint och man slipper dessutom fula ränder vilket självklart är ett plus. Jag tycker absolut att ni ska klicka er in på h&m´s sida då dem har väldigt mycket fint till bra priser.

Likes

Comments

Likes

Comments

Dricka: Cola zero och pepsi max.

Mat: Tacos, thaimat och olika typer av sallader.

Godis: Lakrits och surt.

Ben&Jerry: Strawberry cheesecake.

                                                                               Sak: Min älskade mobil.

Person: Alla mina vänner och familj.

Plagg: Mina vanliga jeans med hål på knäna bara för att dom är så sköna samt mina svarta jeans.

Blomma: Jag älskar vita och rosa rosor.

App: Instagram, twitter, spotify och världens bästa redigeringsapp som heter VSCO cam.

Skor: Mina svarta converse samt mina svarta slip on´s.

Bakelse: Tråkigt nog är det kladdkaka eller glass.

Årstid: Sommaren.

Land: Thailand och Grekland.

Likes

Comments

Jag har länge varit på jakt efter de perfekta solglasögonen som både sitter bra på huvudet och ansiktet. Och när jag för några veckor sedan var inne på Lindex hittade jag dessa godbitar som nu mera blivit min trogna vapendragare. Dom har redan fått rädda många dåliga hår och sminkdagar, dom är så fina tycker jag. Dom kostade endast 79 kronor vilket jag tycker är ett bra pris för ett par solglasögon.

Likes

Comments

Tröja: Lager157 Byxor: Lager157 Skor: Vans (Från Thailand)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw