Nu har det varit fint väder och varmt i en hel vecka och jag känner bara summerfeeling! Skönt att man har varit ledig i några dagar nu när det har varit så varmt ute. Har bara njutit 🌞
Vi får hoppas på att vädret håller i sig såhär ett bra tag framöver!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag la in ett inlägg. Har inte haft tid över huvud taget att skriva då jag har jobbat i stort sett varje dag. idag har det varit ca 20 grader ute och i skrivande stund sittter jag i solen och njuter. 🌞

Likes

Comments

Började måndagen med att känna mig lite krasslig, men tänkte ändå att jag kunde jobba, kände även så på tisdagen, trots att jag hade ont i halsen. Gick till jobbet ändå, vilket jag kanske inte skulle ha gjort eftersom att jag senare på kvällen låg däckad i sängen. Igår, onsdag, stannade jag hemma från jobbet då febern hade slagit till på riktigt, orkade i stort sett inte göra ett dugg. Satt och ritade i någon timme, annars låg jag med och kollade upp i taket.Imorse trotsade jag febern och tog en liten skogspromenad med Dino och då passade jag på att ta lite bilder. Har inte den bästa kameran på telefonen men de får duga.

Likes

Comments

Då var midsommarhelgen slut! Helgen gick jättefort och den har tillbringats både på jobb och med kompisar. Började midsommaraftonen med jobb och senare under dagen kom Sandra och hennes föräldrar förbi för att äta en midsommarlunch.

Lite senare på eftermiddagen gick vi hem till Sandra och band en midsommarkrans och vi höll nog på med den i ca 2 timmar eftersom vi råkade göra den alldeles för stor, men det gjorde inget, vi hade lika roligt iallafall. Resultatet blev bra till slut ändå!

När kransen var klar gjorde vi två olika sorters mojito, kan dock inte säga att de blev särskilt goda, men, men... Det var någorlunda drickbart. Sen rullade kvällen bara förbi. Vi hade också tur med vädret i helgen!

Likes

Comments

Nu har jag varit i Umeå i några dagar. Dagarna har mest bestått av plugg till tentan, vilket inte har vart så kul, men nu är det över. Jag hade tenta i kvantitativ metod igår och det kändes ganska bra när jag lämnade in den... nu är det bara att vänta på resultatet.

Efter att tentan var skriven åkte jag och Joanna och shoppade lite. "Firade" också att tentan var skriven med en frapino på Espresso House. Jag fick med mig två linnen hem från Stadium. Ett lyckat köp måste jag säga.

Under eftermiddagen gick vi och åt sushi. Det är standard när vi umgås!

Likes

Comments

Dagen spenderades i Karlstad med shopping. Sandra och min lillasyster var med och vi hade det jättemysigt. Vi tog tåget ner vid 9-tiden. Jag vet inte hur många affärer vi var in i men det var en hel del. Med mig hem fick jag ett par nya skor och ett par shorts. Skor var prio ett på min inköpslista och jag är verkligen supernöjd med inköpet.

Nu måste jag ta tag i plugget till tentan som är om två veckor.

Det bästa inköpet idag!

Likes

Comments

Ända sedan jag har varit liten har jag varit blyg, knappt vågat hälsa på folk utan att det känts jobbigt, men nu på senare år har det vuxit bort. I skolan har jag aldrig gett mycket ljud ifrån mig eftersom att jag varit rädd för att de andra i klassen tyckt att jag haft en konstig åsikt eller liknande. Jag kan säga att det fortfarande är jobbigt att prata i större grupper, men det är mycket lättare nu.

Jag vet inte varför jag har varit så blyg och osäker på mig själv, men det ändrades när jag började gymnasiet och fick nya klasskompisar.Vi visste redan vilka alla var men eftersom att det var en sån liten klass gick det bättre och bättre att stå inför klassen att redovisa m.m. Men osäkerheten har ändå alltid funnits där.

När jag var yngre var jag livrädd för att åka till en annan ort att studera, men idag har jag insett att det är det bästa jag gjort för det har gjort mig mer självsäker på mig själv och jag vet vad jag vill göra. Att knyta nya kontakter har alltid varit svårt för mig, jag tror det är för att jag är rädd att bli utfryst, men sedan jag fick beskedet om att jag kommit in på universitetet i Umeå så kan jag bara säga att allt har ändrats så mycket, allt till det bättre. Jag har träffat så många underbara människor som betyder så mycket för mig. Innan jag åkte till Umeå visste jag inte hur jag skulle trivas och jag trodde verkligen att det skulle vara jättesvårt att hitta nya vänner men jag har lärt mig att man får bjuda lite på sig själv så går det mycket enklare. Klassen jag gick i var helt underbar och vi kunde prata om så mycket och vi hade det väldigt roligt under tiden vi pluggade.

Jag hade verkligen tur att jag hamnade i den här klassen för fy tusan vad jag saknar dem! Men efter påsk bär det av norrut igen!

 

Likes

Comments

​Det här blir mitt första inlägg och då tänker jag passa på att presentera mig själv. Jag heter Hanna och jag fyller 20 år i april. Mina intressen är bland annat att lyssna på musik, umgås med kompisar och träna. 

På den här bloggen kommer jag mest skriva om vad som händer i mitt liv, vad jag har för tankar osv. 

Likes

Comments