Header

Det här med att blogga spenderade jag mycket tid åt för några år sedan. På grund av tidsbrist försvann både inspirationen och intresset ut. Bloggandet är verkligen något jag har saknat då jag uppskattar att uttrycka mig i både bild och text, därmed är detta en ny start!

Det finns så mycket i livet man kan dela med sig av. Är man en person som jag, som tänker oerhört mycket, kan iallafall jag, känna att folk inte alltid lär känna mig till fullo. Detta är ett sätt att kunna följa mitt liv från mitt perspektiv och ta del av bits and pieces som kanske annars inte kommer fram.

Vad mer kan man börja bloggandet med? Perfektionist inom allt digitalt media måste jag ju påstå att jag är. Kvalitet framför kvantitet. Förhoppningsvis kan jag förbättra mina fotokunskaper via bloggandet också, min systemkamera befinner sig dock vid just detta tillfälle på andra sidan jorden. Farsan har nämligen fått strikta order om att ta naturbilder då han befinner sig på Nya Zealand. Jag är absolut inte avis... Nej nej.

Likes

Comments