Måste bara tipsa om The royal concepts nya EP Smile, såå bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallojsan, som för många andra är nu sommarlovet slut för min del och vardagen smyger sig sakta men säkert tillbaka. Detta innebär långa skoldagar och då är det viktigt att hålla energin och fokuset uppe. Därför tänkte jag slänga in ett litet tips på denna lilla underbaringen! En supergod bar gjord på enbart nötter och frukt. Denna är i smaken äpple och kanel men det finns även smaker som choklad, kokos, lime mm. Jätte smidigt att ha i väskan och ta upp när du behöver energi! Ingredienserna är även ekologiska vilket är superbra. Den ändå nackdelen är att dessa är ganska dyra, 1 bar på 50 g kostar runt tjugolappen. Dock så har sett att Ica börjat sälja några liknande bars men till ett bättre pris så det ska testas. Rawbite kan du iallafall köpa här !

Likes

Comments

I lördags spenderade jag eftermiddagen på sjön tillsammans med härliga människor. Vi åkte banan efter båten och bara njöt av det fina vädret. Senare på kvällen så åkte Sanna, Alice och jag hem till Sanna där vi åt grillat och bara mös. Det var en sådan där perfekt sommardag som jag kommer tänka tillbaka på i höst när mörkret kommer. 

Likes

Comments

Hallojsan! I skrivande stund sitter jag ute i hammocken och njuter av den sköna sommarvärmen som har vågat titta sig fram de senaste dagarna. Skönt att det har varit några riktiga sommardagar nu innan skolan och allvaret drar igång igen. Man behöver verkligen den här energin för att klara av höstmörkret!

Hittills idag så måste jag säga att jag hunnit med en hel del, dagen började med en mysig frukost med min syster. Vi plockade ihop diverse godsaker som ni ser på bilden och njöt av den i solen. Så härligt att kunna sitta ute och äta och njuta av sommaren. Efter frukost så har jag småplockat lite här hemma, kört ett litet hemmaträningspass bestående av magövnignar och lite kondition. Jag har även varit ute och övningskört en sväng med pappa. Vi körde runt på lite skogsvägar och åkte sedan och övade parkering. Måste faktiskt säga att det går riktigt bra att köra och det är kul att känna att man utvecklas. Planerna för dagen är att först och främst gå och svänga ihop någon lunch av något slag då min mage skriker efter mat just nu. Efter det så hade jag tänkt att städa mitt rum, baka bröd och sedan bara varva ner och verkligen njuta av den sista ledigheten. Ska försöka läsa ut min bok som jag hållit på med cirka hela sommaren men vi får se hur det blir med den saken. Hoppas ni får en superbra dag!


Keso/Mosade jordgubbar/Kiwi/Granola

Likes

Comments