I måndags åkte jag till Tällberg med jobbet för planeringsdagar. Kom fram till ett strålande Tällberg med utsikt över Siljan.

Efter förmiddagspasset åt vi rödspätta till lunch. Passar en fiskälskare som mig i smaken!

På eftermiddagen blev det en promenad i den fina miljön bland alla timmerhus.

Älskar att sitta & njuta nere vid vattnet. Så fint!

Till middag blev det trerätters. Soppan var så god, troligen den godaste jag ätit hittills.

Som ni ser hade vi verkligen vädret på vår sida. Kvällen var verkligen vacker! Gick upp på en "terass" och njöt av utsikten när solen gick ner.

Tisdagen startades med en god frukost innan vi fortsatte med planeringen. Vid 15-tiden bar det av hemåt igen efter två bra dagar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lina sov hos mig lördag till söndag natt. Vi vaknade rätt tidigt och startade dagen med frukost. Sedan åkte vi till Elsas för en fika.

Under dagen bar det av till Smedjebacken för en räksmörgås i solen tillsammans med pappa. Hur mysigt är det inte att sitta vid vattnet?!

Mot eftermiddagen/kvällen satt vi vid husknuten hemma hos farmor och avnjöt en varsin glassbåt.

Likes

Comments

Under dagen blev det en tripp till Dalarna. Gick på loppis, hälsade på hos släktingar och så. På vägen hem stod det en älg preciis vid vägkanten! Har aldrig sett någon på så nära håll tidigare.

På kvällen hade jag inget vettigt för mig, likaså var det för Lina. Det resulterade i att hon kom hem till mig.

Vi pratade igen sen senast vi sågs och efter några timmar åkte vi till HK och tog en varsin cider. En riktigt trevlig kväll. Är verkligen tacksam över vilken fin vän jag har!

Likes

Comments

Igår var det ingen vanlig dag för det var min brors födelsedag! Hela 16 år & får ut på vägarna i bil. Grabben kan redan köra bra i & med att han kört traktor innan, lite skillnad mot när en annan började övningsköra haha...

Kvällen bestod av fika, fika & fika. Trevligt & gott!

Likes

Comments

Igår eftermiddag stod bowling på schemat. Lyckades slå en strike första kastet. Totalt 5 strikes, kors i taket tänkte jag. Tur eller skicklighet? Vem vet.

Efter bowlingen gick vi och åt middag.

Jag åt "pubmixen". Riktigt gott och väääldigt mycket mat som ni kan se haha.

Till efterrätt valde jag gino. Varm frukt under vit choklad tillsammans med vaniljglass. M u m s!

Likes

Comments

God kväll! Hoppas att ni har haft en fin helg. Min har varit lugn och skön.
Denna dag har bestått av en del måsten och söndagssysslor. Passade dock på att åka till Elsas konditori som invigdes förra veckan. Konditoriet brann nämligen ned för ett tag sedan och har nu byggts upp på nytt. Tog favoriten "Katarinabakelse". Brukar köpa just den fast i tårta till min födelsedag, så god!

Likes

Comments

Precis hemkommen efter en mysig promenad med bästisen som är på besök. Tänk att en hund kan få en att må så bra.

Likes

Comments

Att bara vara & sitta inlindad i en mysig filt på balkongen, med rykande kaffe & en bra podd i lurarna - Då mår man!

Likes

Comments

Igår gick jag upp stax innan 7 och sedan bar det av till Arboga för att titta på rally. Tanken från början var att jag endast skulle sitta som "publik". Men när min vän frågade om jag ville åka med som "kartläsare" tänkte jag bara varför inte?! Såå, nu har man testat på det också. Riktigt rolig upplevelse!

Kom hem vid 16-17. Åkte direkt vidare för att hälsa på hos farmor och hennes fina vovsing på bilden ovan. Vi satt ute och bara njöt av solen.

Likes

Comments

Mot kvällen igår svirade jag om och åkte till Ludvika.

Väl framme var vi ett gäng som gick till Pitcher's för att äta. Det var faktiskt första gången att äta där för min del. Jag tog en ceasarsallad, helt klart godkänd men inte den godaste jag ätit.

Efter middagen gick vi hem till en av killarna och umgicks. För min del blev det lugnt med alkoholen då jag skulle upp tidigt idag. De andra shottade, spelade och krökade på. Rätt skönt att vara pigg och må felfritt idag och samtidigt ha haft en toppenkväll!

Likes

Comments