15 oktober och hälften av oktober månad har gått.
Tog en fika på stan tidigare idag. Riktigt mysigt att sitta inne i värmen med en varm dryck + en bakelse och titta ut på hösten och alla färggranna löv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag & halva veckan är redan gjord, skönt. Denna vecka har verkligen bjudit på fina dagar, kyliga men fina dagar. Det är så hösten ska vara! Enda nackdelen är väl att en nästan har fryst ihjäl på morgnarna pga ovan med kylan haha.

Likes

Comments

Foton från i lördags när jag och mamsen gick på Kopparbergs marknad. Brukar vara kyligt men denna gång sken solen vilket gjorde det behagligt att knalla runt bland alla stånd med en påse brända mandlar i handen.

Senare på kvällen åkte jag hem till en vän där vi var ett gäng & firade en som nyligen fyllt år. En rolig kväll (vilket bidrog till att inga foton togs)!


Likes

Comments

Idag är det en månad kvar till jag fyller 20, 20 år?!? Får lite smått panik över hur snabbt tiden går, hänger knappt med. Går med på att fylla 20 år men äldre än så känns inte nödvändigt haha...

Likes

Comments

Tisdag kväll & denna dag närmar sig sitt slut. Inte ofta det händer, men i eftermiddags tog jag och mamsen en fika på ett fik här i stan. Trevligt! Ingen av oss tänkte på att det var "tjejkväll" just ikväll. Fiket vi satt på hade tävling där man kunde vinna priser om man hade ett klistermärke med ett hjärta under bakelsens papper. Förvånansvärt nog hade vi båda turen att vinna. En valfri bakelse & en kaffe latte. Det tackar man ju inte nej till.

Likes

Comments

Tänkte tipsa om denna billiga eyeliner för er som inte vill lägga pengar på dyrt smink. Använder eyeliner dagligen och denna har jag köpt gång på gång under en längre tid. Ynka 20 kr kostar den på Dollarstore, helt klart värd varenda krona!

Likes

Comments

Några snapshots från senaste tiden. Njutit av fina morgnar med både strålande sol och dimma, ätit gott och hälsat på hos en vän.

Likes

Comments

Ett nytt läppglans från Calvin Klein i färgen african violet. Läppglanset är inte särskilt pigmenterat, utan det ger en mer diskret nyans med glans som passar utmärkt till vardags.

Likes

Comments

I söndags när vi åkte till Avesta för att ta en titt i några butiker gick vi in på Jysk där jag hittade en pläd och två kuddar att ha på min säng. På bilderna ovan ser ni hur sängen såg ut före.

Och här är två efterbilder. Riktigt nöjd!

Likes

Comments