Ett tillskott i garderoben. En mjuk mossgrön jacka. Så mysig & skön, älskar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken morgon! Älskar hur ljust det är om morgnarna numera. Och vilket väder det har varit de senaste dagarna, underbart.

Likes

Comments

Söndag förmiddag. En lugn stund framför nyhetsmorgon med god frukost. Senare idag sägs det bli upp emot 17 grader! Behövligt med strålande sol och lite värme.

Likes

Comments

God morgon fredag! Vilken dag det ser ut att bli idag, strålande sol nu under morgonkvisten. Hoppas att ni får en fin dag!

Likes

Comments

Vad är din vårförelskelse?
Fågelkvitter, när blommor såsom tussilago börjar dyka upp.

Ditt vårplagg nr 1
Vårjackan! Att kunna klä sig tunnare. Gärna en bomberjacka, skinnjacka eller en ljus kappa.

Har du några speciella vårprojekt på G?
Vårprojekt vet jag väl inte. Men har ett större projekt nu under våren!

Föredrar du våren eller hösten?
Svårt. Fyller år på hösten, så när man var yngre längtade man tills dess. Älskar alla färgstarka höstlöv, men samtidigt är våren ett steg närmare sommaren (bästa årstiden).

Vad har du på dig på våren?
Jag bär alltid sneakers. Gärna ett par fräscha vita.

Vad lyssnar du på för musik?
Sprallig och peppig musik, musik som gör en på extra bra humör.

Har du redan några sommarplaner?
Faktiskt inte, och det känns ganska skönt då jag brukar ha hela sommaren fullspäckad.

Likes

Comments

Måndag morgon & en vaknade upp till att det snöar(?!), det välkomnar vi inte känner jag. Gårdagen däremot levererade strålande sol hela dagen lång. Var ut på en långpromenad och bara njöt av fågelkvittret och vädret. Var även till Hembygdsgården en sväng, sedan hälsade vi på hos farmor på kvällen.

Likes

Comments

God morgon!
Lördag och en vaknade vid kl.4.00 första gången imorse.. Lyckades somna om till kl.07.30 i alla fall. Passade på att göra i ordning en god frukost när en ändå gick upp i tid. Ska städa och dona nu, sedan åka till Jysk en sväng och ikväll blir det troligen att umgås med en fin vän. Hoppas att ni får en toppenlördag!

Likes

Comments

Nyss avnjutit lite tacos, tacofredag, vad annars. Här & nu är det fredagsmys på agendan framför tv:n. Lugnt & skönt!

Likes

Comments

Fredag och det ser ut att bli en fin dag. Solen skiner för fullt! Planerna för dagen är inte många. Har tagit med mig sportbagen nu direkt på morgonen för att vara säker på att jag pallrar mig till gymmet i eftermiddag haha. Det var riktigt motigt att kliva upp ur sängen idag, tur att man får sova ut imorgon! Köpte den nya Nocco skumhare igår som jag hade tänkt testa senare, håller tummarna att den är god.

Likes

Comments

Måndag "älskade" måndag, avklarad för denna vecka. Har fått lite vettigt gjort idag, bland annat har jag köpt nya madrasser till min säng🙏🏻 Hade tänkt ta tag i att fixa årskort på gym, men det får vänta till imorgon istället. Helst skulle man väl ha varit duktig & börjat gymma för längesen, menmen bättre sent än aldrig att ta tag i det.

Likes

Comments