Det blev en lugn lördagsmorgon. Vaknade runt 10 hemma hos Strandin, sen dess har vi inte gjort många knop. Åt frukost när vi vaknade sen kollat tv och tagit det lugnt bara. En perfekt start på morgonen enligt mig!

Likes

Comments

Har haft fullt upp hela dagen idag. Vilket både varit skönt då jag får panik när jag inte får något gjort. Men även otroligt stressande då det är för mycket att göra. Vi har provvecka som startar nu på torsdag och jag har inte börjar att plugga förens den här vecka. Vilken inte var det bästa valet jag gjort.. Fast det är ungefär hur det ser ut inför varje provvecka, tyvärr.
Men något som lyfte upp denna tråkiga dag var när mamma kom upp och hade köpt lite fina grejer till mig. Har utan tvekan världen bästa mamma, älskar henne så!❤️

Det är en bronser ifrån The Body shop och ögonskuggor från okänt märke. Du kan även klicka på bilden med endast bronsen och du kommer till produkten.

Likes

Comments

Har så otroligt mycket i skolan juste nu, så en plugg eftermiddag var mer än nödvändigt. Dessutom fick jag sällskap av bästa Amanda, så de här kommer nog bli riktigt lyckat tillslut!


Likes

Comments

Att jag ikväll äntligen ska få se Fifty shades of grey är ju hur underbart som helst! Och som jag längtat efter att se den här filmen så hoppas jag på mer än allt att den är värd pengarna. Jag har velat kollat på den tidigare men har inte haft råd eftersom filmen kom ut förra månaden och hade lite problem med mina pengar då. Så nu har jag äntligen råd och är mer förväntansfull än någonsin. Men som jag hört av dom flesta så ska filmen vara bland den bästa som dom sätt. Så jag tror verkligen inte att filmen kommer bli en besvikelse.


Likes

Comments

Som rubriken säger så är det söndag idag. Vilket både kan vara troligt skönt samtidigt som jobbig och stressande. Men som jag anser det idag, så är det som vilken helgdag som helst då vi har LOV!! Hur underbart? Det är ju så himla skönt och kom så välbehövligt, då jag blivit otroligt utmattad och ansträngd av skolan på senaste tiden. Jag har till och med varit hemma hela förra veckan, pga sjukdom. Så den här veckan får jag tyvärr inte lika mycket lov som alla andra då jag måste ta igen allt jag missat. Men det skadar inte så jätte mycket faktiskt. För jag kan fortfarande ta det lugnt och hitta på roliga grejer med kompisar.
Som hela den här helgen har jag umgåtts med Mathilda, vilket har varit otroligt roligt! Och igår åkte vi till Hannes som även var med Mattis. Åå så mycket jag har saknat dom killarna, världens bästa!! Har inte träffat dom på så länge då alla vi är upptagna med antingen skola eller träning, vilket är otroligt synd.
Jag och Mattis gjorde även upp lite planer inför den kommande månaden vilket kommer bli så otroligt kuuul!


Hade tyvärr inga bilder ifrån helgen, men blev bara tvungen att lägga upp dessa underbara bilder! Hur fina är dom inte? Jag blir helt fascinerad,

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken har jag varit sjuk idag och det har varit ett rent helvete, då jag förmodligen fått influensan. Har hög feber, ont i huvudet och hostar så mycket så det känns som att jag ska hosta upp halv magen. Jag brukar aldrig vara riktigt sjuk annars så det här är bland det värsta jag varit med om, otroligt jobbigt.
Eftersom jag är så pass sjuk som jag är och varken orkar resa mig ur sängen eller äta, så har jag legat och kollat We❤it i princip hela dagen. Har då fått sådana sommarkänslor så jag bara vill ta nästa flygplan mot ett varmare land. Kan aldrig få nog av att ligga och kolla på sommarinspirerade bilder och samtidigt lyssna på gamla låtar som påminner om förra sommaren.

Tänk dig nått liknande det här med vänner, familj eller kärleken? Hur underbart skulle inte det vara?

Likes

Comments

Ja, som ni ser så har jag nu skaffat en blogg!? Vilket är helt sjukt då jag verkligen inte är en sån typ egentligen. Men jag har fått så mycket tid över på min fritid och ville testa något nytt, så jag tänkte "varför inte blogga?" Jag hade däremot en blogg när jag var mindre men det visade sig att det inte riktigt var min grej då, men jag tänkte ge bloggandet en ny chans. 
Den senaste tiden har jag även taget mig lite tid att kolla på andras bloggar då jag gillar att ta insperation från andra med bl.a. kläder, inredning och träning. Så då blev jag ännu mer sugen att skaffa mig en egen blogg och jag hoppas verkligen det var ett bra val av mig.

Detta är lite bilder på bla. mig, mina vänner och familj.

Likes

Comments