View tracker

Orkar inte!! Vill inte göra grejer halvdant, vill inte vara halvbra, vill inte vara halvsnygg, vill inte vara sådär lagom. Vill köra bloggen till 100%, vill starta en YT kanal till 100%, vill bli bäst i skolan till 100%. Hur ska jag lyckas med detta?! Allting blir bara halvdant, men jag vill. Jag vill göra allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej bloggisen!!

Fy vad kallt det har blivit nu på morgonen, burr. Så idag åkte halsduken på. Har inget riktigt att skriva, idag är ingen glad dag och kanske berättar jag senare. Eller jag är glad idag och vakna på helt rätt sida, men idag är en dag som kommer att vara fylld med sorg hela livet. Ni kanske kan räkna ut själva.

Men jag hoppas att ni får en bra dag och tar vara på när och kära, kramar

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er!! Hade en jobbig natt inatt, men nu är jag på banan igen. Lite trött kanske men sova har man ju gott om tid med i livet. Bestämde mig även för att inte sätta i linser idag vilket jag verkligen uppskattar nu. Så skönt!!
Idag slutar jag 17 då vi ska på ett studiebesök i Trollhättan. Ser sådär fram emot det.. Hade behövt den tiden till plugg men men, det löser sig precis som allt annat! Ha en bra dag, kram

GLÖM INTE ATT KÖPA MASSA ROSA BAND! Det är en så liten penga som är så viktig. Finns att köpa på Ica, Apoteket, Lindex..? Det flesta affärer.

Likes

Comments

​Något som är så självklart men som man ändå glömmer bort.. Ta tiden att lyssna, kanske är det precis det du behöver höra!

Likes

Comments

Har haft så bra dag idag!! Tror det är för att det har gått skitbra med träningen och jag har fått gjort klart största delen av kemiplugget till fredag. På idrotten idag sprang jag bort till vattentornet och sprang 7 gånger upp och ner, värsta nånsin alltså.. Men jag kände ändå att eftersom jag hade släpat på kläder till skolan kunde jag lika gärna köra ett litet gympass oxå efter skolan så då blev det rygg! Sen så är det så kul när man kan gå ner och sätta sig och prata med andra som man inte brukar.

Hoppas ni haft en bra dag!! Puss

Förhoppningsvis blir det mer färska bilder när jag får min nya telefon.. Längtar!!

Likes

Comments

Tror egentligen inte på detta men var så trött.. Får se om det blir ett bättre pass!!

Likes

Comments

Hur snygg stil har inte danska Freja Wewer?! Den garderoben hade jag inte tackat nej till. Så stilren och snygg!

Likes

Comments

Godmorgon på er, måndag idag!! Har inte alls varit en jobbig morgon utan är faktiskt ganska pigg. Igår fick jag gjort så mycket så jag hann faktiskt inte blogga. Var iväg och hämta penicillin som jag just nu äter, beställde mobil, satte in pengar, jobbade och pluggade. Men så skönt att få allt gjort! Har nämligen massa i skolan denna veckan, bland annat matte & kemiprov. Men det ska väl lösa sig!!

Ha en fin måndag!! Kram

Likes

Comments

Varberg ätandes på vindruvor från marknaden, mysigt!

Likes

Comments

Yeeessss videon är ute!! Blev lite snurrig i huvudet när jag såg den men hur snygg är hon inte?! Zara Zara Zara Woooo

Likes

Comments