Haha neeeej jag ska inte börja blogga igen, men hittade denna och tyckte den var kul! Mitt youtube liv tar över bloggen haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag traskade jag bort till Nordic i söndercity och körde mitt pass där!! Efter att ha sett dagens video från Casey vill jag börja springa varje dag. Haha sjukt vad man kan bli påverkad men alltså hur motiverad blir man inte av denna videon? Sprang iaf i 30 minuter, gick i backe i 15 och körde trappan de sista 15 innan mamma kom. Lagom och bra!

Likes

Comments

Japp och detta året var det Lady Gaga som höll i den! Den har fått jättemycket beröm, men jag tycker inte att den slår Beyonce som var 2013. Men en riktigt häftig början och jag är sjukt impad att man kan göra sån show! Lady Gaga är grym!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på fyren och försöker förstå det här med matte. Går ingen vidare idag så ska snart gå bort till gymmet istället för ett GRIT pass. Blir så sur på mig själv, idag hade vi tydligen inställd psykologi och jag var självklart där 8:25 och väntade.. Vilket då gjorde att min nästa lektion inte började förrens 11:15. Så det var riktigt surt faktiskt. Annars har jag haft en bra dag, har ni oxå det?

Likes

Comments

Hej på er! Denna helgen har gått på två röda sekunder. Men egentligen har jag inte gjort något speciellt, och det är precis det jag älskar! Fy vad skönt det är att bara vara.

I fredags så slutade jag tidigt, gick till gymmet, åkte hem, gick till farmor, gick hem, åt mat och kollade tv med mamma och pappa. På lördagen såsade jag runt tills klockan nästan blev försent (som vanligt). Jag och Julia hade nämligen bestämt träff för att kolla på den hyllade bion La La Land. Två och en halv timma blir ganska länge i en biostol och en musikal som man inte brukar titta på kan göra det ännu segare, vilket det i detta fallet gjorde. Jättebra skådisar och grymt bra filmad film, men annars var det ett sömnpiller. Därefter åkte vi hem, delade på en pommestalrik och fick sedan skjuts hem av en kompis som hade vägarna förbi.

Idag vaknade jag och Julia upp, gjorde bananpannkakor och sedan drog jag till gymmet. Så ja...Detta har varit min helg. En helt vanlig helg. Men en behövlig sådan! Nästa sak att se fram emot; lov!

Och fasen vad livet hade varit skönt om man hade en fotograf som bara tog bilder på en hela tiden så att jag själv slapp anstränga mig, är jag lat? Hmmm....

Likes

Comments

Just nu står jag och väntar på mamma som (som vanligt) är sen.. Slutade egentligen 12 idag men jag stannade kvar och gjorde lite fysik uppgifter. Vet inte om jag blev smartare faktiskt.. Får kolla på lite youtube klipp ikväll så får vi väl helt enkelt se imorgon! Det är inte hela världen. Idag förresten så gick vi på en jättebra föreläsning om hur man skulle göra för att plugga bättre och hur hjärnan tog in information. Därför fick vi sluta lite tidigare, så det var skönt! När mamma kommer ska vi åka hem och jag är så sugen på en joggingtur så det får nog bli så, måste göra av med energi. Hoppas ni haft en bra dag!! Första februari idag, tiden bara går... Så kul dock. Ser fram emot denna månaden. :)

Likes

Comments

Jag är... riktigt dålig på redskapsgymnastik. Åh, får sån panik och ångest när man ska göra massa saker som man känner sig jätteobekväm med och som dessutom är läskigt.

Jag vill... köpa biljetter till Ed Sheeran som spelar i Mars!

Jag längtar efter... min nästa lön haha! Jag har redan slösat bort hela min lön och det är inte ens förste April... Detta med att hålla i pengar. Kan man gå en kurs i det?

Jag ska... vara ledig i helgen och det ska bli så jäkla skönt. Längtar!

Jag borde... plugga fysik... Prov på torsdag och jag känner mig inte riktigt säker. Ändå pluggar jag inte så mycket som jag borde? Jaja, panikplugg imorgon får det bli.

Likes

Comments

Detta är också något som jag kategoriserar i "Satisfying to watch", alla dessa tyger och material i olika former... Tänk att få bära dessa kläder, hade varit en dröm!

Likes

Comments

Kan medge att min hudton är en aning skrämmande, får skylla på ett ljust filter haha not. Här är annars en närmare titt på min nyinköpta jacka, och som jag skrev tidigare så är jag inte riktigt bekväm i den än men det kommer väl snart får vi hoppas!

Likes

Comments