Header

Efter en hel dags arbete på caféet, där jag jobbar, sitter vi äntligen i bilen på väg till farmor och farfar. Vi ska fira midsommar där vilket ska blir riktigt mysigt.
Men vi hörs senare!

Likes

Comments

199 :- JC

50 :- HM

99 :- HM

99 :- HM

Likes

Comments

Jag och mamma är på väg till Mora. Jag ska till optikern för att titta upp min syn då jag har märkt att jag ser lite dåligt sen jag började övningsköra, men det ska nog gå bra. Sen så ska vi nog bara ha det mysigt på stan och äta och så.
Vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej!

Jag är en tjej på 16 år som just nu bor i Sälen, Dalarna med min familj. Mitt liv består mest av musik, jag älskar allt som har med musik att göra. Jag har aldrig haft svårt att lära mig saker och har själv lärt mig spela gitarr, piano och ukulele, jag spelar även fiol men det har jag lärt mig genom att ta lektioner, jag har även tagit lektioner i sång. Ett annat stort intresse jag har är bakning, jag bakar allt från bröd till tårtor, ofta kombinerar jag musiken med bakning och går runt och sjunger och dansar medan jag bakar... Jag har alltid lätt till skratt och min humor är faktiskt riktigt dålig. Jag är också väldigt envis och har vart det så läge jag kan minnas.

På denna blogg hade jag tänkt skriva om min vardag och en massa annat.

Hoppas att ni vill följa mig i mitt liv.

Likes

Comments